Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:19:07

Чернігівські школярі змагатимуться у фіналі "Шкільної футзальної ліги України"

13.04.2016   14:53Агенцiя

У цьому першому офіційному сезоні «Шкільної футзальної ліги України» (якщо не брати до уваги пробний сезон, який відбувся минулого року) в рамках ШФЛ були задіяні 3300 шкіл та 38000 школярів з усієї України.

Погодьтесь, це дійсно вражаючі цифри, як для першого сезону. І будемо сподіватись, що у подальшому ці статистичні дані будуть тільки збільшуватись у геометричній прогресії. А поки що ми скажемо про наступне. До фінальної стадії, яка відбудеться 16-17 квітня у Києві, дійшли тринадцять шкільних команд. Це – ті колективи, які змогли подолати спротив своїх суперників на різних стадіях: місцевих, обласних та плей-офф. І це ті самі претенденти, які будуть боротися за право називатися найсильнішою шкільною футзальною командою України.

У змаганнях братимуть участь команди з Тернополя (школа № 29), Рівного (школа № 26), Житомира (школа № 5), Чернігова (школа № 35), Конотопа (школа № 12), Кобеляк (школа № 2), Тернівки (школа № 9), Світловодська (школа № 3), Чорноморська (школа № 7), Слов’янська (школа № 17), Долини (школа № 6), Бедевлі (Бедевлянська ЗОШ) та Києва (ЗОШ № 301). І вже 17-го квітня ми дізнаємось, куди поїде головний трофей змагань.

Також додамо, що матчі відбуватимуться у столичному спорткомплексі ЦСК ЗСУ, де зазвичай свої домашні матчі в рамках чемпіонату України серед команд Першої ліги проводить київський «ХІТ». Окрім того, під час турніру будуть вестись текстові та відео трансляції, а також кожен матч буде оперативно висвітлюватись у звітах, що тільки підкреслює високий рівень «Шкільної футзальної ліги України». І ми маємо надію, що і рівень поєдинків у фінальній стадії буде таким же високим.

Результати жеребкування:

Група Пилипа Орлика

1. ЗОШ №301 (м. Київ)
2. ЗОШ №5 (м. Тернівка, Дніпропетровська обл.)
3. ЗОШ №7 (м. Чорноморськ, Одеська обл.)

Група Богдана Хмельницького

1. ЗОШ №35 (М. Чернігів)

2. ЗОШ №5 (м. Житомир)
3. ЗОШ №2 (м. Кобеляки, Полтавська обл.)

Група Петра Сагайдачного

1. ЗОШ Бедевля (Закарпатська обл.)
2. ЗОШ №6 (м. Долина, Івано-Франківська обл.)
3. ЗОШ №29 (м. Тернопіль)

Група Івана Мазепи

1. НВК №26 (м. Рівне)
2. ЗОШ №17 (м. Слов'янськ, Донецька обл.)
3. ЗОШ №3 (м. Світловодськ, Кіровоградська обл.)
4. ЗОШ №12 (м. Конотоп, Сумська обл.)

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини