Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:46:13

Шестеро новобранців

05.03.2016   18:29Агенцiя

Як повідомив виконавчий директор ФК «Десна» Ігор Ушарук, на сьогоднішій день статус гравців нашої команди надано шести новим виконавцям.

Першими заявковий список команди поповнили:
Захисник Максим Максименко. 25 років. Уродженець Краматорська. Вихованець СДЮШОР «Шахтар» (Донецьк). Торік – 22 матчі за юрмальський «Спартак» у вищій лізі чемпіонату Латвії і чотири поєдинки за цю команду в Лізі Європи. Бронзовий призер чемпіонату і володар Кубка Молдови у 2013 році. В чемпіонатах України виступав за друголігівський «Шахтар» (Донецьк) і першолігівські «Кримтеплицю» та «Сталь» (Алчевськ). Зіграв 51 матч за юнацькі збірні України різних вікових категорій.

Півоборонець Максим Банасевич. 21 рік. Вихованець столичного футболу. В осінній частині першості молодіжних команд — 12 матчів у стартовому складі луганської- «Зорі», забив три голи. Свого часу провів 14 ігор в юнацьких збірних України. У складі «Зорі» — чемпіон України сезону 2012-2013 серед молодіжних команд. В «Десну» прийшов на правах оренди.

Підписано контракти ще з чотирма гравцями. Це:

Воротар Богдан Когут. 28 років. Вихованець львівських «Карпат». У весняній частині минулого чемпіонату зіграв 10 матчів за «Буковину». Був капітаном і лідером чернівчан. Весною 2014-го , знаходячись на перегляді у запорізькому «Металурзі», зазнав важкої травми, яку заліковував більш як півроку.Загалом у своїй професіональній кар»єрі «засвітився» у п»яти клубах. Але при цьому із 136 зіграних ним матчів 96 були проведені за «Карпати -2»(35) і «Буковину» (51). Влітку 2015-го був запрошений у «Зорю» (Бєльци). Однак до реальних виступів у цій молдавській вищоліговій команді справа не дійшла.

Захисник/Півоборонець Денис Фаворов. 24 роки.Вихованець столичного футболу. В осінній частині нинішнього чемпіонату – 17 матчів у стартовому складі «Полтави». П’ять голів. Виступаючи за «Арсенал Київ», «Черкаський Дніпро» та «Полтаву», зіграв у першості дублерів, другій і першій лігах чемпіонату України 75. 45 і 34 матчі відповідно.

Півоборонець Максим Марусич. 22 роки. Вихованець полтавської «Ворскли». . Минулого року, виступаючи за «Гірник — Спорт», провів 25 матчів. 12 – весною і 13 — восени. А раніше зіграв за «Ворсклу» у 33 матчах молодіжної першості і 52-х — турніру дублерів. Влітку 2014-го «засвітився» у прем’єр- лізі – тричі виходив на заміну у складі львівських «Карпат». Того ж року зіграв два матчі за молодіжну збірну України.

Нападник Микита Вовченко. 22 роки. Вихованець кременчуцького «Кременя». Зріст – 190 см. Минулого року дебютував у першій лізі чемпіонату України, виступаючи за «Полтаву». Впродовж року з’являвся на полі у дев’ятнадцяти матчах. Забив два голи. У 2012-му грав за «Ворсклу» в молодіжній першості країни і турнірі дублерів. У другій лізі виступав за «Кремінь» і – півсезону — за київську «Оболонь-Бровар».

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини