Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:11:48

Чергове золото Дмитра Митрофанова. ВІДЕО

05.03.2016   09:10Агенцiя

Локомотив чернігівського боксу – Дмитро Митрофанов – знову «вибив» золото, цього разу у Болгарії.

Про цінність золота саме цього турніру розповіли тренери Дмитра, а сам зірковий боксер, як завжди скромно, – про те, чи важко бути номером один.

Дмитро Митрофанов привіз із Болгарії черговий чемпіонський титул. Не зважаючи на те, що у чернігівського боксера перед цим забрали чесно виграну олімпійську ліцензію на користь турка, знятого зі змагань через допінг, на турнірі класу «А» кубку Странджа у Софії він не поступився претендентам на олімпійські нагороди з інших країн. Вадим Казанін, тренер Дмитра Митрофанова: «Противники были и азиаты, и американцы, и россияне – практически все страны, кроме Казахстана, привезли тех, кто будет на олимпийских играх». Дмитро Митрофанов, боксер: «Соревнования были серьезные очень, было около 40 стран, в каждом бою приходилось выкладываться чуть выше своих возможностей».

Дмитро виграв бої з корейцем, італійцем та чемпіоном Росії 2015 року. Вадим Казанін: «Итальянец очень интересный был, мы опасались этого боя больше даже, чем финального русского – очень быстрый, нестандартный бой, но получилось и под него ключик подобрать».

Змагання у Болгарії цінні не тільки виграним золотом, а й можливістю побачити потенційних олімпійських суперників, оскільки навесні Дмитро Митрофанов знову боротиметься за олімпійську ліцензію у Туреччині. А поки він отримав ще одну заслужену нагороду – уже другий пояс «Кращого боксера Чернігівщини». Євген Артюх, президент Чернігівської міської федерації боксу: «Дима был как локомотив, который потащил за собой весь черниговский бокс – ребята на него начали равняться».

Він скромно дякує за увагу до своїх досягнень і, кажуть тренери, лукавить, коли каже, що бути таким «локомотивом» не важко. Вадим Казанін: «Димка лукавит. Мы летом разговаривали – он говорит, когда он боксировал в той звездной команде – Ломаченко, Усик – он себя не чувствовал лидером, и он боксировал намного интерестнее, чем, когда, допустим, помнишь первые бои в APB? Единственная надежда у бокса – с этим грузом психологически тяжело боксировать. Мне кажется, Диме стало легче с этой ролью справиться».

" frameborder="0" allowfullscreen>

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.