Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:20:43

Олена Костевич та Ігор Чередінов отримали нагороди від НОК України

16.03.2012   07:59Агенцiя

15 березня, під час прес-конференції з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки свої нагороди отримала найкраща спортсменка лютого – срібна призерка чемпіонату Європи з кульової стрільби Олена Костевич.

Досить логічно, що саме Олену було визнано найкращою, адже її досягнення в олімпійських номерах програми стали найвищими у попередньому місяці.

Для Олімпійської чемпіонки Афін-2004 ця церемонія не є новою, в травні 2011 року Олені вже вручали нагороду “найкращої спортсменки” за версією Національного олімпійського комітету України.

“Приємно, коли спортсмени досягнувши вершини спортивного Олімпу знаходять в собі сили, мотивацію і демонструють високі результати протягом не одного сезону”, – підкреслив під час вручення диплому, статуетки та грошової винагороди президент НОК України Сергій Бубка.
Керманич Національного олімпійського комітету побажав Олені продовжити успішну ходу і підійти до Олімпійських ігор в Лондоні у найкращій своїй формі.

Приємно, коли у тандемі спортсмен-тренер панують взаєморозуміння і довіра, тоді й поставлені цілі досягаються. Яскравим прикладом таких гармонійних відносин є дует Костевич – Чередінов. Ігор Борисович, який є особистим тренером “найкращої спортсменки місяця”, вже 13 років працює з Оленою виводячи її на нові й нові вершини.

Сергій Бубка подякував і президенту Федерації стрільби України Олегу Волкову за ту роботу, яку він проводить щодо популяризації цього виду спорту в нашій країні. Не залишилась не помічена і робота Чернігівського обласного відділення НОК України та ФСТ “Колос”, які постійно піклуються підготовкою Олени. Без перебільшення, планомірна робота всього колективу дає помітні плоди. 8 спортсменів отримали перепустки на Ігри XXX Олімпіади в Лондоні.

http://noc-cn.org/news/olena_kostevich_ta_igor_cheredinov_otrimali_nagorodi_vid_nok_ukrajini/2012-03-15-471

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини