Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:57:38

Сергій Березенко подарував нову форму гравцям збірної України серед діабетиків

10.07.2015   13:49Агенцiя

Сергій Березенко разом з головою Федерації футболу України Андрієм Павелко у четвер передали новий комплект форми збірній України, до складу якої входять футболісти хворі на цукровий діабет.

Як повідомив голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, наша команда вирушає 18 липня на міжнародний турнір «ДіаЄвро» до Румунії, у якому змагатимуться 17 команд з усіх куточків Європи. Українська збірна була третьою на цьому турнірі у 2012 році. Тому вболівальники сподіваються, що додому хлопці повернуться з хорошим результатом.

Велику роль у команді відіграють наші, чернігівські футболісти. Їх четверо з поміж десяти гравців – майже половина складу, а Сергій Чесноков є капітаном команди. До речі один з тренерів збірної теж з нашого міста. Команда зіграна, адже вже кілька років бере участь у різноманітних змаганнях які ініціюються Всесвітньою діабетичною федерацією. От тільки не було у наших хлопців нової форми. Тепер же, завдяки Сергію Березенку та Андрію Павелку вони укомплектовані на всі сто відсотків.

Сергій Березенко побажав хлопцям повернутися з Румунії з перемогою та запросив потренуватися на нових футбольних полях, які зовсім скоро за підтримки політика відкриються у школах № 19, 27 та 29. – Це нові, сучасні міні-футбольні поля, побудовані згідно останніх технічних вимог, аналогів яким у Чернігові немає. Тому приходьте, тренуйтесь, розвивайте свою майстерність, - закликав «збірників» Сергій Березенко.

Також він повідомив, що сьогодні спільно з ФФУ розглядається можливість ремонту та реконструкції стадіону «Юність», на якому тренуються вихованці одноіменної спортивної школи. Та найважливіше, за словами Сергія Березенка, аби усі хворі на цукровий діабет були на сто відсотків забезпечені інсуліном. – Сьогодні через різницю курсу валют ліків вистачає далеко не всім, - розповів Сергій Березенко, - Але ми будемо шукати додаткові шляхи фінансування, аби держава забезпечила людей цим препаратом.

Андрій Павелко розповів футболістам, що розуміє їхні проблеми пов’язанні з хворобою, адже його батько вже десять років приймає інсулін. – Незважаючи на хворобу, ви займаєтесь спортом. Це чудово, що ви граєте у футбол, маєте можливість виступати на міжнародному рівні. Федерація футболу буде вам у цьому допомагати. Головне, щоб ви отримали задоволення від змагань і, по можливості, повернулися з перемогою.

Футбол для нас – це стиль життя, - розповів капітан команди Сергій Чесноков. – Мені зараз 45 років, а в улюблену гру мільйонів граю з 8 років. Ми дякуємо усім, хто нас підтримує, допомагає. Зокрема дякуємо за нову професійну форму, яка, сподіваюсь, буде фартовою для нас.


PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини