Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:47:12

Велосипедне свято Чернігова переноситься на 4 липня

26.06.2015   21:16Агенцiя

У зв’язку з негодою, яку синоптики прогнозують на ці вихідні по всій території України, організатори велосипедного свята прийняли рішення про перенесення заходу з 27 червня на 4 липня.

Як повідомлялося раніше, у цю суботу в рамках проведення Дня молоді та на честь першої річниці велоспільноти «Лайба» планувалося відкрити першу у місті велосипедну доріжку. Вона простягається від ДК «Хіміки» до пам'ятника на честь визволення Чернігова та збудована за участю кандидата у народні депутати Сергія Березенка.

Доріжка має червоний колір, оздоблена відповідною дорожньою розміткою, простягається на 700 метрів.

Всі заплановані до велосипедного свята заходи також відбудуться 4 липня. Серед них - велопробіг центральними вулицями міста, розваги для учасників та глядачів, а також вручення корисних подарунків.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.