Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:11:00

На Чернігівщину завітав олімпійський чемпіон з баскетболу Олександр Волков

07.03.2015   13:36Агенцiя

Днями в м. Чернігові в обласній КДЮСШ управління освіти і науки за підтримки обласного осередку НОК України був організований та проведений традиційний турнір пам’яті Євгена Синельника серед юнаків 1999 р. н. Турнір в обласному центрі проводився вже у 12-те.

До Чернігова пограти з однолітками приїхали юнацькі команди з Житомира, Сум та Мукачева. На паркеті дитячо-юнацької спортшколи кипіли недитячі пристрасті. Рівень команд практично однаковий, тому віддати перевагу комусь важко. Та й у стартових іграх результати змінювалися, як на гойдалках. Нинішнє покоління баскетболістів вже не пам’ятає тренера Синельника, який все своє життя присвятив розвитку чернігівського баскетболу. Та його вихованці, серед яких відомий Олімпійський чемпіон Олександр Волков, не забувають про свого наставника, і будь-що організовують турнір на його честь.

У Чернігові намагаються продовжувати баскетбольні традиції. Тренери кажуть, дітей високих і талановитих достатньо – є з кого обирати.

Перемогу виборола збірна команда Чернігова, але набір баскетбольних м’ячів з рук прославленого баскетболіста отримали всі команди. Також були відзначені кращі нападаючі з кожної команди, тренери, які підготували команди, судді. Переможці та срібні призери турніру отримали комплекти спортивної форми, а також кубки, медалі та грамоти.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини