Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:36:28

В 354-му навчальному механізованому полку, що дислокується в селищі Десна на Чернігівщині, завершився турнір з волейболуболу серед команд навчальних рот військової частини

07.02.2012   09:15

Змагання тривали три тижні і проходили на базі спортивної зали піхотинців. У турнірі взяло участь 12 навчальних рот 354-го механізованого полку.

За словами начальника фізичної підготовки та спорту механізованого полку капітана Владислава Суспо турнір викликав неабиякий ажіотаж серед піхотинців.
 - У волейбол грали офіцери контрактники та військовослужбовці строкової служби механізованого полку, - повідомив Владислав Суспо. - Змагання показали, що у військовій частині проходять службу багато талановитих та фізично підготовлених солдат і офіцерів.
   
На фінальну гру прийшов особисто начальник 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Віктор Бокій. Спостерігав за грою підлеглих і командир механізованого полку підполковник Віктор Ніколюк.
   
У фінальному двобої перемогла команда 3-ї навчальної механізованої роти. Друге місце посіли військовослужбовці 1-ї роти, третє - 8-а навчальна рота.
  
На полковому шикуванні підполковник Ніколюк вручив перехідний кубок команді-переможцю, а також нагородив фіналістів та учасників турніру грамотами, подяками та солодкими призами.
 - В рік фізичної підготовки та спорту, - сказав командир 354-го механізованого полку, - у військовій частині зараз проходить зимова спартакіада з різних видів спорту. Уже з початку року ми провели 2 змагання та відкритий турнір. Далі у нас запланована лижна гонка, настільний теніс та міні-футбол.
  
За підсумками усіх змагань командир механізованого полку визначить кращий підрозділ зимової спартакіади та вручить їм спортивний інвентар.

Віктор Ануфрієв
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини