Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:23:20

Спортивне свято "День здоров’я" у Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП

23.09.2014   14:12Агенцiя

З метою формування здорового способу життя студентів Чернігівського інституту імені Героїв Крут МАУП 19 вересня 2014 року було організовано та проведено свято «День здоров’я».

Природа подарувала сонячні, чудові години для проведення спортивних змагань та різноманітних конкурсів. В організації та підготовці заходу активну участь взяли студентський актив інституту, а також директор Чернігівського інституту імені Героїв Крут МАУП, кандидат економічних наук Мурашко М.І., куратори груп Маклюк О.В., Шевченко О.М., Мусієнко М.П., Болдирева В.М., викладач фізичного виховання Романенко В.О., який розробив цікаву програму.

Під час «Дня здоров’я» студентські команди «Патріоти», «Мінуси», «Сіверяни» розіграли такі номінації: «Найкращий кулінар», «Найкраща візитка», «Суперінтелектуал», «Сила волі і духу».

Кожна команда презентувала себе під час вітання учасників змагань. Протягом свята проводились спортивні естафети з м’ячем, обручем, скакалкою. Було цікаво спостерігати, як студенти швидко та спритно борються у змаганнях за право бути першими. Одночасно із спортивними змаганнями проходив конкурс «Найкращий кулінар». Представники команд повинні були зварити кашу по особливому рецепту.

По закінченні усіх змагань та конкурсів журі підвело підсумки. Гра у шашки визначила суперінтелектуала – Яковенка Олега, студента другого курсу юридичного факультету. У номінації «Сила волі і духу» перемогу одержав Стадник Ігор, студент другого курсу юридичного факультету. «Найкращу візитку» підготувала команда «Сіверяни».

За результатам спортивних змагань перше місце посіла команда «Мінуси», студенти отримали перехідний кубок та диплом переможців. Друге місце посіли «Сіверяни», третє – «Патріоти». Кожна команда отримала винагороди - дипломи та солодощі.

У номінації «Найкращий кулінар» також перемогли «Сіверяни». Після закінчення «Дня здоров’я» усі з великим задоволенням пригощались кашами «Сіверяночка», «Джоконда», «Генеральська».

Це яскраве та веселе свято молодості та спорту стало доброю традицією Чернігівського інституту імені Героїв Крут МАУП і надовго запам’ятається усім учасникам та членам журі.


Прес-служба ЧІ МАУП
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини