Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:10:30

У Чернігові відбулася фінальна частина Чемпіонату Державної кримінально-виконавчої служби України з футзалу

20.06.2014   16:51Агенцiя

Упродовж двох днів (18 та 19 червня) в приміщенні Фізкультурно-оздоровчого комплексу Чернігівського державного інституту економіки і управління відбувалася фінальна частина Чемпіонату Державної кримінально-виконавчої служби України з футзалу.

У змаганнях, проведення яких забезпечив Чернігівський юридичний коледж Державної пенітенціарної служби України, брали участь вісім команд, які перемогли у відбірковій частині чемпіонату.

В урочистому відкритті змагань взяли участь начальник Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України кандидат юридичних наук, доцент, полковник внутрішньої Олександр Олійник, представник апарату ДПтС України підполковник внутрішньої служби Олексій Шеремета, начальник відділу фізичної культури і спорту Чернігівської міської ради Олександр Стецько, керівництво Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», викладачі та курсанти коледжу.

За результатами матчів першого дня було визначено учасників наступного кола змагань. Зокрема, ними стали збірні Управління ДПтС України в Кіровоградській області; Управління ДПтС України у Львівській області; Управління ДПтС України у Хмельницькій області та команда Чернігівського юридичного коледжу ДПтС України.

У фінальному матчі, що відбувся, як і півфінальні, 19 червня зустрілися команди з Хмельницького та Львова. Перемогу здобули хмельничани – минулорічні чемпіони ДКВС. Друге місце, відповідно, посіла збірна Управління ДПтС України у Львівській області. За третє місце змагалися кіровоградці та чернігівці. Перемогу здобула збірна Чернігівського юридичного коледжу ДПтС України.

Нагадаємо, Чернігівський юридичний коледж - базовий навчальний заклад Державної пенітенціарної служби України, який готує фахівців-юристів для кримінально-виконавчої служби України освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» та «бакалавр» на денній та заочній формах навчання.

Як спеціалізований навчальний заклад Чернігівський юридичний коледж розпочав свою історію 15 вересня 1978 року, коли було створено школу удосконалення начальницького складу міліції. За час існування навчального закладу, як школи удосконалення начальницького складу міліції, пройшли курс підготовки та підвищення кваліфікації понад 16 тисяч співробітників органів внутрішніх справ та установ виконання покарань.

Прес-служба Чернігівського юридичного коледжу ДПтС України

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.