Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:22:27

Чернігів може вперше в історії отримати представництво в Прем'єр-лізі

13.06.2014   07:17Агенцiя

Чернігівська "Десна" розглядається як один з кандидатів на поповнення в українському елітному дивізіоні. У клубі заявили про готовність прийняти таку пропозицію.

Чернігівська "Десна", що дійшла до 1/4 фіналу Кубка України-2013/14 може вперше в історії отримати представництво в елітному дивізіоні українського чемпіонату.

Прем'єр-ліга намагається знайти шістнадцятого учасника чемпіонату в новому сезоні. На зборах представників клубів 12 червня в Києві було запропоновано прийняти змагання "Десну", яка повинна буде протягом тижня пройти процедуру ліцензування.

Керівництво "Десни" заявило про готовність підготувати інфраструктури для участі у Прем'єр-лізі.

Якщо офіційно надійде така пропозиція, дивлячись на яких умовах, то "Десна" погодиться стартувати в Прем'єр-лізі. У фінансовому плані клубу до снаги впоратися з витратами рівня УПЛ. Звичайно, не в групі лідерів, але в середині таблиці "Десна" зможе", - цитує видання UA-Футбол гендиректора чернігівчан Ігоря Ушарука.

"Я вже розмовляв з президентом клубу (Олексієм Чеботарьовим - прим. ред.), він сказав, що не проти виступу в Прем'єр-лізі. Якщо дозволять - він готовий прямо зараз купити базу для команди", - резюмував представник "Десни".

Нагадаємо, що в чемпіонаті першої ліги чернігівці посіли четверте місце, відставши від переможця першості донецького "Олімпіка" на 11 пунктів. Причини відмови від участі в Прем'єр-лізі ПФК "Олександрії", що посіла друге місце, у "Десни" з'явився шанс, так як скоріше всього третій колектив змагань алчевська "Сталь" також залишиться в Лізі 1.

Відзначимо, що "Десна" проводить домашні матчі на стадіоні імені Юрія Гагаріна в Чернігові. Трибуни споруди вміщують близько 12 тисяч глядачів. Також тут проводяться поєдинки жіночої збірної з футболу, а на території арени розміщена державна база "Олімпійський навчально-спортивний центр".


http://dt.ua/SPORT/chernigiv-mozhe-vpershe-v-istoriyi-otrimati-predstavnictvo-v-prem-yer-lizi-145007_.html
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини