Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:03:47

Чемпіонат Світу з кікбоксингу 2014: чернігівці серед переможців. ФОТОрепортаж

20.05.2014   14:22Агенцiя

З 5 по 11 травня на острові Сантаріні, що в Греції, відбувся чемпіонат Світу з кікбоксингу, за версією Всесвітньої кікбоксерської федерації WPKA.

Збірну України представляла команда у складі 32 спортсменів з 6 регіонів України, у тому числі і 4 спортсмени з Чернігова. Всього у чемпіонаті взяли участь 620 спортсменів з 31 країн.

Українська збірна посіла перше командне місце у змаганнях, та привезла на батьківщину 41 медаль - 20 золотих, 11 срібних і 10 бронзових медалей, серед яких  - 4 золотих, 5 срібних і 1 бронзова медаль - заслуга наших земляків.

Друге командне місце належить - Греції, третє - Іспанії.

Хочемо ще раз звернути увагу на результати чемпіонату – 32 українські спортсмени завоювали 41 медаль, з них 4 чернігівці – 10 медалей.

Чернігівщину на світовій першості представляли:
- Заслужений майстер спорту України Роман Власенко, ФСТ «Колос»  –  золото в розділі лоу, срібло – фул, та бронза косіка. Вже 8-кратний чемпіон світу!
- Заслужений майстер спорту України  Віктор Кузьменко, ФСТ «Колос» – золото (косіка), 2 срібла (семі та лайт-контакт);
- Кандидат в майстри спорту Михайло Єрко, ФСТ «Колос»  – 2 золота (фул та лайт-контакт) ;
Тренери – Заслужений тренер України Андрій Кужельний, Заслужений тренер України Юрій Єрмілов, Олександр Хропатий.
- Заслужений майстер спорту України Сергій Лисюк, ФСТ «Спартак» – 2 срібла в розділах лоу та лайт-контакт;
Тренер – Заслужений тренер України Юрій Сидоренко.
Тільки завдяки чернігівським спортсменам гімн України в Греції лунав 4 рази!

Керівник чернігівської делегації, Заслужений тренер України,  Андрій Кужельний та спортсмени вдячні за підтримку в організації поїздки: Мережі магазинів квітів «Гранд-Флора»; ЗАТ «Куликівське молоко»,ПП «КАНЦЕКСПРЕС», Олександру Мекшуну, депутату Чернігівської обласної ради Анатолію Мирошниченко; депутатам Чернігівської міської ради: Сергію Вакуленку, Павлу Гармашу, Юрію Тарасовцю, Юрію Богаченко; міському та обласному відділу спорту.

Хочемо зауважити, що цього року поїздка на чемпіонат коштувала майже 1000 Євро на людину, при нинішньому курсі  це великі кошти! При цьому з бюджету країни не було виділено жодної гривні. Тому ми з великою вдячністю ставимося до людей, які допомагають нам представляти Україну на міжнародній арені!

Прес-служба Чернігівської міської федерації кікбоксингу.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини