Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:22:34

У Чернігові проходить спартакіада депутатів рад різних рівнів

17.05.2014   07:25

У Чернігові розпочалася ІVобласна літня спартакіада депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, присвячена 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Традиційно урочисте відкриття спартакіади відбулося на міському стадіоні імені Ю.Гагаріна з параду усіх команд, який очолив майстер спорту, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії Петро Лобас.

Право підняти Державний Прапор України було надано команді-переможниці минулорічних змагань з Ріпок.

Учасників спартакіади привітав голова обласної ради Микола Звєрєв. Він наголосив на важливості проведення спортивних змагань. "Ми, депутати рад усіх рівнів, повинні бути взірцем для громад, для людей не тільки у прийнятті рішень, але й і в спорті", - сказав він.

Команду Чернігівської міської ради очолив міський голова Олександр Соколов. Він разом з колегами вийшов на футбольне поле. Для керівника Чернігова, за його словами, головне – не перемога, а те, що депутати спілкуються між собою і демонструють приклад здорового способу життя.

На змагання прибули понад 20 команд з усіх районів та міст області. Всього у спартакіаді беруть участь майже 400 депутатів, які змагаються у 5-ти видах спорту.

Завершилася IV обласна літня Спартакіада депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, присвячена перемогою збірної команди Срібнянського району .

Гідну конкуренцію переможцю змагань склали команди Ніжинського та Борзнянського районів, які за кількістю набраних очок завоювали відповідно друге та третє місця. Збірна команда депутатів обласної ради, очолювана головою постійної комісії з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Іваном Чаусом, виборола 20 місце.

Під час урочистої церемонії закриття, учасників та переможців змагань поздоровив голова обласної ради Микола Звєрєв і вручив їм грамоти, медалі та кубки.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини