Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:08:37

Зірки спорту на Ріпкинщині

03.03.2014   16:29Агенцiя

В спортивному залі школярі представили почесним гостям показові виступи.

З метою залучення дітей, молоді до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя в рамках проведення Всеукраїнського проекту «DO like OLYMPIANS» в селище Ріпки, що на чернігівщині завітали зірки світового спорту:
Коробка Ольга Василівна – важкоатлетка, чемпіонка Європи, призер чемпіонатів світу, срібний призер Олімпійських ігор.
Давидова Наталія Анатоліївна - важкоатлетка, призерка чемпіонатів Європи та світу, бронзова призерка Олімпійських ігор в Пекіні.
Лемеш Ніна Петрівна – призер чемпіонатів Європи та світу, переможниця етапів кубка світу, учасниця 3-х Олімпійських ігор з біатлону, відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку Національного Олімпійського Комітету України.
Хвостенко Оксана Юріївна - українська біатлоністка, п'ятиразова призерка чемпіонатів світу, переможниця та призер етапів кубка світу.

На заході були також присутні заступник голови районної державної адміністрації Андрій Булда, Ріпкинський селищний голова Сергій Гарус та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Петро Транківський.

Відомі спортсмени відвідали Ріпкинську ЗОШ І-ІІІ ст. №2, разом із кращими спортсменами школи провели фіззарядку, вручили школі спортивний інвентар і літературу, нагородили кращих спортсменів школи сувенірною атрибутикою від Національного Олімпійського Комітету України.

Учні школи презентували відео – фрагменти про зірок спорту, фото – презентацію Олімпійська надія школи.

В спортивному залі школярі представили почесним гостям показові виступи з футболу, волейболу, баскетболу, важкої атлетики і.т.д.
Фіналом спортивного свята стала можливість для всіх бажаючих поспілкуватися, сфотографуватися й отримати автографи від олімпійців.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини