Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:01:00

Чернігівська команда завоювала бронзу у змаганнях з веслування

25.09.2013   08:21Агенцiя

21-22 вересня на Ковельському водосховищу на базі СДЮШОР «Ніка-Сільмаш» відбулись 29-і міжнародні змагання з веслування на човнах «Дракон» та байдарках і каное з нагоди Дня машинобудівника

В турнірі з веслування на човнах «Дракон» взяли участь 250 спортсменів: 210 чоловіків та 40 жінок у складі десяти команд, а саме: «Білорусь» (спортсмени з міст Гомеля, Пінська та Бреста), «Мала флотилія» (м. Київ), «Отаман» (м. Львів), «Динамо» (м. Дніпропетровськ), «Драгонком» (м. Комсомольськ), «Kajak» (м. Чернігів), «ДВС» (м. Київ), «Українська Народна Партія» (м. Ковель), «Автолайн -24» (м. Ковель) та «Західний вітер» (м. Ковель).

На урочистому відкритті змагань до спортсменів, тренерів, представників команд та глядачів з вітальними словами звернулись секретар міської ради Михайло Гетьман, директор СДЮШОР «Ніка-Сільмаш» Ігор Верчук, голова профспілки ПрАТ «Ковельсільмаш» Анатолій Кислюк, державний тренер з веслування на байдарках та каное Олександр Мостовенко.

За підсумками видовищних змагань в категорії «МІКС» ІІІ місце зайняла команда «Отаман» (м. Львів), ІІ місце - «Динамо» (м. Дніпропетровськ). Переможцями стали господарі - команда «Західний вітер» (м. Ковель). Ця ж команда ковельчан перемогла і у категорії «OPEN». ІІІ місце посіла команда «ДВС» (м. Київ), ІІ місце - «Драгонком» (м. Комсомольськ).

У категорії корпоративних команд ІІІ місце посіла команда «Kajak» (м. Чернігів), ІІ місце - «Білорусь». А перемога знову у господарів змагань. Цього разу у команди «Автолайн – 24» (м. Ковель).

У міжнародних змаганнях з веслування на байдарках і каное взяли участь 22 команди з Польщі, Литви, Білорусі та шести областей України: Волинської, Рівненської, Львівської, Одеської, Полтавської та Івано-Франківської. Загалом 302 спортсмена змагалися за перемогу.
На дистанціях 200м. та 3000м. призові місця виборювали сім майстрів спорту міжнародного класу, дванадцять майстрів спорту України та сорок вісім кандидатів у майстри спорту України.
Почесним гостем змагань був чемпіон світу 2013 року, член збірної команди Азербайджану - українець Валентин Дем’яненко.

В класі каное-одиночка на дистанції 200 метрів фінал зібрав п’ять учасників нинішнього чемпіонату світу. В результаті боротьби чемпіоном на цій дистанції став відомий для загалу учасник чемпіонату світу ковельчанин В’ячеслав Цехош.

Спортивне свято з нагоди Дня машинобудівника відбулось за підтримки Ковельської міської ради та відділу фізичної культури і спорту, було проведене оргкомітетом в складі директора СДЮШОР «Ніка-Сільмаш» Ігоря Верчука, судді національної категорії Антоніни Гоголюк, майстра спорту України міжнародного класу В’ячеслава Цехоша, заслуженого тренера України з веслування на байдарках і каное Федора Семенюка.

У програмі відзначення Дня машинобудівника з ініціативи заслуженого тренера України із вільної боротьби Анатолія Мілехіна відбувся мистецький захід за участю бардів у рамках відродження фестивалю авторської та співаної поезії «Білі лелеки».

Організатором мистецької програми виступили міська громадська молодіжна організація «Центр ініціатив», місцевий бард Микола Більшевич.

Про Ковель

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини