Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:29:50

Військові спортивні змагання відбулися у Десні. ФОТО

05.07.2013   12:59

Тріумфом військових спортсменів з міста Хмельницький завершився Чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України з військово-прикладних видів спорту, що пройшов на базі 169-го навчального центру Сухопутних військ, що у селищі Десна на Чернігівщині.

Загалом перемогу виборювали 9 команд з різних регіонів нашої держави загальною чисельністю 90 чоловік. За форматом змагання до складу кожної команди увійшли командир роти, командир взводу та 8 військовослужбовців з одного підрозділу.

- Чемпіонату передували два відбіркові етапи, під час яких військовослужбовці змагалися на першість своїх військових частин, а потім на першість військових корпусів, - розповів заступник начальника служби фізичної підготовки і спорту командування Сухопутних військ Збройних Сил України майор Дмитро Погрібняк. – Тож на «перегони» до Сіверського  краю прибули найкращі.

У перший день змагань спортсмени випробовували свої сили на смузі перешкод та долали відстань у 1100 метрів. У наступні дні відбувалися змагання з військового біатлону та кросу на 3 кілометри зі стрільбою та метанням гранати.

Команда військових спортсменів з 8 окремого полку спеціального призначення стала кращою у всіх трьох видах змагань та здобула почесне золото чемпіонату.

Срібло вибороли спортсмени з Окремого полку Президента України. Вони були третіми на смузі перешкод та другими у кросі на 3 кілометри.

До трійки призерів також увійшла команда зі Львову з 80-го окремого аеромобільного полку.

Призові місця за окремими видами посіли команди спортсмени 79-ї окремої аеромобільної бригади з Миколаєва,  3-го полку спеціального призначення з Кіровограда та з 354-го навчального механізованого полку з Десни.

Переможців нагородили кубками та грамотами від командувача Сухопутних військ Збройних Сил України. Команда-переможець військовиків з Хмельницького представить Сухопутні війська на Чемпіонаті Збройних Сил України з військового біатлону, який незабаром відбудеться у Бердичеві.

 

Мазур Григорій

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини