Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:15:37

Чернігівські спортсмени – серед найкращих!

06.06.2013   10:02

5 червня відбулась у Чернігівській міській раді відбулась урочиста зустріч міського голови зі спортсменами – переможцями й призерами міжнародних змагань та їх тренерами з біатлону, кульової стрільби та футболу.

Олександр Соколов привітав спортсменів та їх наставників з видатними успіхами на змаганнях міжнародного рівня.

“Ми пишаємось вашими визначними перемогами на змаганнях найвищого рівня і переконані, що своїми досягненнями чернігівські спортсмени золотими літерами вписали свої імена в спортивну історію країни. Проте, за блискучими перемогами – будні щоденних напружених, навіть виснажливих тренувань спортсменів та їх наставників”, – сказав міський голова.

На зміну досвідченим спортсменам, зазначив О. Соколов, приходить молодь, яка вже заявила про себе на ХІ зимовому Європейському юнацькому Олімпійському фестивалі у Румунському Брашові та Чемпіонатах світу і Європи останніх років. Це результат напруженої роботи заслужених тренерів України Ворчака О.В., Ворчак С.Л., Власенка С.О., Зоца М.М., Зоц Ж.С., Паршукова В.С., Семенова О.В.

З 11 медалей Чемпіонату світу і Європи 2013 року – 9 на рахунку молодих біатлоністів і біатлоністок Ірини Варвинець, Алли Гіленко, Юлії Бригинець, Антона Мігди, Анастасії Ничипоренко, Артема Тищенка і Руслана Ткаленка, які по праву включені до складу національної збірної команди України Олімпійського сезону 2013/2014.

Олександр Соколов висловив вдячність заслуженим тренерам України за збереження традицій спадкоємності у спортивному житті міста та багаторічну роботу по вихованню молоді, яка гідно представляє на міжнародних змаганнях державу і рідне місто. Він підкреслив, що ветерани спорту, залишивши великий спорт, стають наставниками талановитої молоді і готують достойну зміну спортсменам, які стали легендою чернігівського спорту.

О.Соколов також запевнив присутніх, що, не зважаючи на труднощі, міська влада буде виконувати взяті зобов’язання у питаннях розвитку фізкультури та спорту у місті, підтримці здорового способу життя й талановитої молоді. Важливим фактором у цьому сенсі, на його переконання, має стати відкриття у квітні поточного року державного центру олімпійської підготовки з біатлону у Чернігові.

Міський голова побажав спортсменам нових перемог та спортивних звершень і вручив їм грошові винагороди.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини