Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:54:47

Гороскоп на наступний тиждень з 13 по 19 вересня

12.09.2021   17:03Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 13 по 19 вересня 2021 року

Овен (21.03—20.04). Вашою діяльністю можуть зацікавитися податкiвцi, давня юридична проблема отримає логічне продовження. Зірки радять підготуватися до цього періоду завчасно.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Телець (21.04—21.05). Фінансова картина видається нерівною. Великі витрати будуть пов’язані з розвитком бізнесу або вирішенням професійних проблем.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Близнюки (22.05—21.06). Особисте життя може виявитися важливішим за роботу та кар’єру. Цілком очевидно, що випадковий любовний зв’язок не вдасться ігнорувати.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Рак (22.06—23.07). Близька людина потребуватиме вашої підтримки, але невдовзi допомога знадобиться вже вам. У цей час передбачаються серйозні витрати.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Лев (24.07—23.08). Доведеться виправляти чужi помилки. У будь-якому випадку слід пам’ятати, що ця робота потребує особливої уваги і контролю.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Діва (24.08—23.09). Ви вiдчуєте, що бути легковажним навіть приємно. У службових справах ваша буйна фантазія принесе цілком матеріальні плоди.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Терези (24.09—23.10). Найближчим часом можливе придбання нового офісу або повне оновлення старого приміщення. Новий напрямок у бізнесі може розвиватися не так швидко, як ви планували.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Скорпіон (24.10—22.11). Будьте пильні, перевіряйте папери, які ви маєте підписати, телефонуйте і запитуйте те, що вас цікавить. Краще перестаратися, ніж програти.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Стрілець (23.11—21.12). На шляху до успіху постануть серйозні фінансові розбіжності між вами та компаньйонами, завдяки чому справа може зайти у глухий кут.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Козеріг (22.12—20.01). Доведеться розбиратися з друзями та однодумцями і пояснювати їм свої професійні та фінансові позиції. Можливі вдалі операції з нерухомістю.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Водолій (21.01—19.02). Завдяки друзям ви можете знайти нове джерело доходів. Уже зараз почніть економити, але це не означає, що ви на порозі фінансового краху.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Риби (20.02—20.03). Вiдбудуться великі зміни не тільки в професійні справi, а й в особистих стосунках. Дехто з вас почне вити своє гніздо або зробить його комфорт­нiшим.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Інша версія:

ОВЕН
Якщо ви не почнете лінуватися, то зможете досягнути блискучих результатів у своїй діяльності. Будьте обережними, деякі події можуть перешкодити вашому подальшому просуванню кар’єрними сходами. У вихідні допоможіть своїм ближнім у побутових питаннях – цим ви зміцните свій авторитет.

ТЕЛЕЦЬ
Суспільна діяльність може зажадати від вас більше часу, ніж зазвичай. Життєрадісність і оптимізм дозволять вам досягнути цілей і плавно перейти до нових завдань. У вихідні, діючи лобовою атакою на оточуючих, ви нічого не доможетеся, знайдіть більш витончений вихід зі становища.

БЛИЗНЮКИ
Є шанс, що удача посміхнеться вам, також реалістичний і закономірний зліт у кар’єрі. Ризиковані заходи завершаться успішно в тому випадку, якщо ви зможете правильно розрахувати свої сили і не станете покладати великі надії на чиюсь допомогу. У вихідні ймовірне перспективне знайомство.

РАК
Настав час почати жадати від себе того, чого ви цілком у стані домогтися самостійно. З’явиться гарний шанс змінити свій соціальний статус, і близькі вас у цьому підтримають. Зверніть особливу увагу на благоустрій свого житла. У вихідні доведеться взяти на себе провідну роль у сімейних питаннях.

ЛЕВ
Постарайтеся реально розраховувати свої сили – не брати на себе зайву роботу і обтяжливі зобов’язання. Дотепність дозволить вам побачити сформовану ситуацію з іншого боку і знайти оригінальні способи вирішення. Постарайтеся не демонструвати бурхливий темперамент, не розкидайтеся.

ДІВА
Вам дуже необхідно зараз якомога краще зосередитися і реалізувати хоча б частинку із запланованого вами раніше. Сміливо розраховуйте й на допомогу друзів. Але виявіть терпіння і витримку, і тоді ви справді багато чого досягнете. Вихідні краще все ж таки провести вдома.

ТЕРЕЗИ
Тиждень вдалий у всіх аспектах, будуть здійснюватися практично будь-які задуми. Імовірні деякі труднощі, але, на щастя, вони цілком переборні. Прислухайтеся до голосу інтуїції – вона не обдурить вас, підказуючи способи вирішення. У вихідні займіться благоустроєм будинку в очікуванні друзів.

СКОРПІОН
Ваші бажання можуть здійснитися саме в той момент, коли ви вже навіть перестанете сподіватися на позитивний результат. Імовірні деякі затримки в справах і труднощі в спілкуванні з колегами. Будьте акуратними в словах у вихідні, тому що будь-які бесіди можуть закінчитися конфліктом.

СТРІЛЕЦЬ
Тиждень сприятливий для серйозних дій, а ще цей період – закріплюючий результат попередньої роботи. Навіть не намагайтеся задовольнити всі прохання близьких про допомогу, інакше вам просто сядуть на шию. У вихідні свіже повітря і фізичні навантаження остаточно проженуть сумний настрій і лінь.

КОЗЕРІГ
Вас може спантеличити якась новина. Не приймайте її всерйоз – без перевірки, вона, швидше за все, виявиться звичайною «качкою». Навіть найнеймовірніші плани знайдуть рішучу підтримку впливових осіб. Не варто дратуватися по дрібницях. У вихідні уважніше поставтеся до свого самопочуття.

ВОДОЛІЙ
Візьміть на себе зобов’язання прийняти хоча б кілька самостійних рішень, не бійтеся взяти на себе відповідальність. Постарайтеся не сперечатися з начальством, це може призвести до серйозного конфлікту. Висока ймовірність підвищення в посаді. У вихідні можлива катастрофа планів із вини  друзів.

РИБИ
Годі ширяти в хмарах, мріючи про незбутнє – краще спускайтеся самі, інакше вас насильно повернуть на землю і змусять працювати. Ви можете домогтися багато чого, заразивши керівництво цікавою ідеєю.  Ви будете фонтанувати неймовірними ідеями. У вихідні деякий компроміс може обмежити вашу волю.

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини