Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:03:17

Гороскоп на наступний тиждень з 6 по 12 вересня

05.09.2021   09:26Агенцiя

Тиждень відмінно підходить для виконання складних справ. З будь-якої ситуації можна буде отримати вигоду.

Тиждень стартує з вдалих ідей і практичних реалізацій. Будьте готові до того, що якісь дрібниці здадуться вам дуже значними, тоді як дійсно важливі речі можуть залишитися непоміченими. До кінця тижня посилюватиметься прояв пристрасті і емоційне збудження, причому з будь-якого приводу. Також зростає чутливість.

 Овен (21.03—20.04).  Новий тиждень стане не завершенням, а початком нового шляху. Самотність вам не загрожує, багато хто хоче бути у вашiй командi.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Телець (21.04—21.05). Будьте готові до того, що у вашому житті з’явиться не зовсім звичайний друг. Ця людина змусить вас поновому подивитися на багато речей.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Близнюки (22.05—21.06). Стара дружба пройде перевірку на міцність. Людина, в якiй ви сумнівалися, прийде на допомогу саме тоді, коли потрібно. У вихiднi вас запросять на вечiрку.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Рак (22.06—23.07).
Ви опинитеся в ситуації, де збереться докупи все, що дратувало досить довгий час. Вибух емоцій не примусить себе чекати, партнери не захочуть піти на поступки.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Лев (24.07—23.08). Ви можете розраховувати на новий життєвий поворот, вдосконалення та розвиток. Зiрки обiцяють успiх тим, хто зможе відмовитися від буденності.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Діва (24.08—23.09). Своє щастя ви куватимете самі. Активність і гнучкий розум — ваші вірні союзники в кар’єрному зростанні, а чарівність та артистизм візьміть у помічники.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Терези (24.09—23.10). Ви відчуватимете за собою міцну стіну в особі близьких людей і від цього станете впевненішi в собі. Новий тиждень відкриє нові перспективи.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви чудовий стратег. Точно розрахувавши всі дії та передбачивши відповідні кроки начальства, ви ненав’язливо натякнете про пiдвищення на посадi.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Стрілець (23.11—21.12). У першій половині тижня ви активно працюватимете з колегами з інших міст або країн. Можливо, це вимагатиме більше часу і коштів, ніж ви передбачали.
 Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Козеріг (22.12—20.01). Розширення справи триває, вiдповiдно, триватимуть і складні заходи, пов’язані з ремонтом офісу та повним оновленням бізнесу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Водолій (21.01—19.02). Скористайтеся порадою друзiв, якщо не впевнені в правильності рішення перейти на іншу роботу або вкласти гроші в ризиковану справу.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Риби (20.02—20.03). У вас з’являться хороші можливості та перспективи, які потребуватимуть роботи над собою. Не виключені пропозиції, пов’язані з закордонними компаніями.
 Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Інша версія:

Від самого початку тижня внутрішня напруженість і пережиті образи не даватимуть спокою Овнам. Постарайтеся знайти час, щоб побути на самоті і розібратися в собі. Це точно піде вам на користь і відновить гармонію з навколишнім світом. Не хвилюйтеся – активне спілкування ви надолужите на вихідних.

У вівторок Тельці настільки підуть в роботу, що несподівано виявляться на узбіччі стосунків з друзями. У якийсь момент ви гостро відчуєте брак уваги оточуючих , та й в особистому житті буде повний штиль. Зверніть увагу на здоров'я, можливо, вам буде потрібна діагностика і серйозне лікування.

У четвер у Близнят з'явиться реальний шанс просунутися кар'єрними сходами . Вам прийдуть приємні новини від близьких людей, від чого настрій помітно покращиться. А ось зайве почуття справедливості може зіграти з вами недобрий жарт – пошуки правди заведуть у глухий кут, але не варто впадати у відчай.

Наступного тижня Раки будуть відкритими для отримання нової інформації і незабутніх вражень. У середу чекає непростий день з'ясування стосунків в особистому житті. Намагайтеся прислухатися до порад близьких людей , схоже, без них вам буде складно відновити гармонію у стосунках.

У Левів на майбутньому тижні відносини з людьми складатимуться напружено. Вам ніхто не може догодити, ви всім незадоволені, так що будьте готові до протидії . У п'ятницю не прагніть сподобатися оточуючим, вам все одно не повірять. А через це ви будете дратуватися ще більше.

У Діви наступної семиденки настає сприятливий період . У понеділок переговори з діловими партнерами пройдуть вдало. В особистому житті ви будете готові до приємних кардинальних змін, наприклад, до весілля. Поставтеся до цього з усією серйозністю. Не забувайте контролювати свої фінанси.

Наступного тижня Терези ризикують зіпсувати відносини, тому що погано володітимуть своїми емоціями. Це може призвести до імпульсивних і необдуманих вчинків вже з вівторка і навряд чи устаканиться до вихідних. Намагайтеся тримати себе в руках і прислухатися до чужих порад.
Гороскоп на тиждень 6-12 вересня для Скорпіона

Скорпіони наступного тижня займуться усуненням якихось непорозумінь у стосунках з колегами або близькими. Але для початку розберіться в собі – причина неприємностей криється в вас. Головне – не забувайте весь час правильно розставляти пріоритети . І поменше довіряйте сумнівним чутками.

Наступного тижня Стрільці почуватимуться комфортно в компанії близьких людей. З ними можна поділитися найпотаємнішим і розраховувати на розуміння і цінну пораду , яка вам знадобиться вже до кінця цього тижня. Дорогі покупки не завжди можуть бути вдалими, не тринькайте.

Наступний тиждень для Козорогів наповниться ентузіазмом, творчим поривом і бажанням творити . Утримаєте такий настрій якомога довше. Вам буде легше домогтися бажаного за допомогою оточуючих – прислухайтеся до їхніх порад і не відмовляйтеся від допомоги. Спірні питання четверга легко вирішаться в п'ятницю.

Від самого початку трудового тижня у Водолія з'явиться шанс непогано заробити, потягне на нові придбання і поліпшення умов життя . За великого бажання ви зможете домогтися свого. Слідкуйте за своєю репутацією і не конфліктуйте. Також не слід сперечатися з законом і затівати судові тяжби.

Рибам наступна семиденка готує не дуже приємні сюрпризи у фінансовій сфері і на роботі. У вівторок бережіть гаманець і стежте за цінними речами . Незважаючи на це, знайдіть час для своєї зовнішності – від цього залежить ваша самооцінка. Головне, не бійтеся експериментів – вони будуть вдалими.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини