Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:44:58

Гороскоп на наступний тиждень з 17 по 23 травня

16.05.2021   10:18Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 17 по 23 травня 2021 року.


Овен (21.03—20.04). Нарештi ви зможете відірватися по повній, адже вдалося укласти вигiдний контракт. Старі проблеми легко вирiшаться самi по собi.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Телець (21.04—21.05). На роботi спостерiгається складна ситуацiя. Фiнансовi питання ви­йдуть на перший план, а рішення підкаже інтуїція.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Близнюки (22.05—21.06). Якщо є якісь питання до начальства, не вiдкладайте їх у довгий ящик. Можливе пiдвищення на посадi, а вiдповiдно й пiдвищення заробiтної плати.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Рак (22.06—23.07). Зробiть приємне своїм близьким, адже вони заслуговують на це. Це може бути подарунок або сiмейна вечiрка при свiчках.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Настав час розібратися у власному характері. Якщо ви звикли, що всi виконують вашi вказiвки, то доведеться поступитися цим правилом.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Діва (24.08—23.09). Більше уваги приділяйте зовнішності, оскiльки привабливiсть завжди була вашим козирем. Із колегами вдасться налагодити хорошi стосунки.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Терези (24.09—23.10). Не бійтеся яскравих фарб, сплесків емоцій, несподіваних злетів і падінь. В особисте життя додайте експериментів, i життя завирує навколо вас.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Скорпіон (24.10—22.11). Службовий роман не завжди доречний, але не у вашому випадку. Ви нарештi знайдете свою другу половинку, з якою проживете щасливе життя.
Дні: спр. — 18; неспр. — 21.

Стрілець (23.11—21.12). Не варто з таким завзяттям відстоювати свою правоту. Зізнайтеся, що припустилися помилки, й одразу вiдчуєте легкiсть на душi.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Козеріг (22.12—20.01). Нарешті результати вашої праці гідно оцінять. Ви отримаєте довгоочiкувану премiю, тож смiливо плануйте найбiльшi покупки.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Водолій (21.01—19.02). Через нестачу грошей доводиться багато працювати. Щоб близькi не дорiкали вам, бiльше уваги придiлiть сiм’ї, зокрема дiтям.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Риби (20.02—20.03). Поставтеся уважно до фiнансової перевiрки. Пiдготуйтеся заздалегiдь до неї, передивiться всю документацiю. Вихiднi проведiть у родинному колi.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Інша версія:

ОВЕН
Настає час плідної, але монотонної роботи. Тож доведеться виявити терпіння та уміння йти до своєї мети, незважаючи на труднощі. І зусилля, докладені вами, неодмінно дадуть результат, хоча й віднімуть багато сил.

ТЕЛЕЦЬ
Удача буде прихильною до вас, справи щасливо завершаться на вашу користь. Не уникайте спілкування, тому що будь-які контакти зараз сприятливі. Вихідні дні є шанс провести в незвичайній обстановці, познайомитися з цікавими людьми.

БЛИЗНЮКИ
Постарайтеся не будувати грандіозних планів. Удача буде супроводжувати в малих справах. Ви можете усунути непорозуміння у стосунках із керівництвом. Зосередженість і пунктуальність дозволять уникнути випадкових помилок.

РАК
Не варто переоцінювати власні сили, це якраз той випадок, коли краще вже не зробити зовсім нічого, ніж загальмувати посередині. Прислухайтеся до порад колег. Вам терміново доведеться прийняти ряд невідкладних рішень.

ЛЕВ
Настав час згадати про себе коханого. Наступає сприятливий період для реалізації планів і задумів. Однак постарайтеся залишатися реалістом і не переоцінювати свої сили та можливості. Краще триматися якнайдалі від керівництва, ближче до колег.

ДІВА
Ідеї, які вас будуть відвідувати, варто відразу ж випробувати на практиці. А от до авантюр краще не лізти і в інтригах брати участі не варто, вони можуть обернутися проти вас. Оригінальність мислення дозволить легко впоратися з виникаючими проблемами.

ТЕРЕЗИ
Настає досить сприятливий період, і навіть мінімальні зусилля здатні принести істотні результати і у справах, і в особистій сфері. У вихідні вам доведеться розбиратися з проблемами друзів. Втім, вам буде приємно відчути, що ви потрібні і здатні допомогти.

СКОРПІОН
Ви можете виявитися в епіцентрі подій і будете затребувані всюди – як на роботі, так і вдома. Якщо життя все-таки видасться вам нудним, і ви захочете створити собі непередбачені проблеми, дайте волю своєму авантюризму.

СТРІЛЕЦЬ
Настає час, сповнений різноманітними подіями, метушливий та непередбачуваний. Бажано відкласти серйозні справи на потім, а поки займіться творчістю і вирішенням особистих проблем. Бажано не розповідати про себе стороннім зайвого, якщо не хочете дати привід для інтриг і пліток.

КОЗЕРІГ
Спробуйте чітко з’ясувати, чи влаштовує вас та роль, що ви її зараз виконуєте? Якщо ні, то ви досить легко зможете від неї відмовитися. Озирніться навкруги, без ілюзій гляньте на своє життя, тому що настав момент конструктивних змін.

ВОДОЛІЙ
На роботі краще бути непомітним і не привертати до себе уваги, але можна розраховувати на похвалу від керівництва і на премію. Поринаючи в проблеми на роботі, не забувайте про власний дім. Постарайтеся приділити більше часу та уваги близьким людям.

РИБИ
Ретельно розподіляйте навантаження, щоб устигнути упоратися з усіма справами, а їх буде чимало. Бажано уникати суєти. Постарайтеся поводитися з усіма уважно і тактовно. Однак не втягуйтеся до виру чужих проблем. У вихідні вдалі поїздки в гості та далекі подорожі.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини