Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:01:23

Гороскоп на наступний тиждень з 1 по 7 квітня

30.03.2019   16:46Агенцiя

Не можна заводити інтрижки та потрібно стежити за здоров'ям: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

 Овен (21.03—20.04). Тиждень буде багатий на часті поїздки та ділові відрядження. Ваші дипломатичні таланти побачать потрібні люди — чекайте вигідних пропозицій щодо співпраці.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Телець (21.04—21.05). Не сумнівайтеся у своїх силах, навіть якщо доведеться працювати в новій галузі, просто вивчіть відповідну літературу і трохи попрактикуйтесь.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви смiливо можете планувати важливі зустрічі та переговори. Завдяки дiловим якостям вдасться вмовити недовірливого партнера, і він підпише будь-який контракт.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Рак (22.06—23.07). Перевірте, скільки справжніх друзів у вас є, треба тiльки повiдомити всім, що ви на мілині. Половина приятелів точно випарується, але не переживайте, адже в цій справі головне не кількість.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Лев (24.07—23.08). Не чекайте, поки оточуючі вирішать за вас, чим ви хочете займатися. Згадайте, про що ви мріяли кiлька років тому, і намагайтеся втiлити свої бажання в життя.
Дні: спр. — 7; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Нарештi вдасться визначитися з професiєю, ви станете відмінним фахівцем у фiнансових справах. А вже якщо ви виберете творчу сферу, рівних вам не знайдеться.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Попереду несподівані зустрічі, цікаві пропозиції та багато чого дивного відбудеться з вами. Ви зможете нарешті знайти добре оплачувану роботу.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Перестаньте бути самокритичними, ви занадто прискіпливі до своїх недоліків, переважно надуманих, а це відлякує потенційних кавалерів. Посміхніться своєму відображенню, адже ви чарівні, і це безперечно.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Стрілець (23.11—21.12). Сприятливий перiод для укладання фiнансових угод. Навіть iз вашою скромністю складно буде відмовитися від привабливих пропозицій, які сипатимуться на вас, немов із рогу достатку.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Козеріг (22.12—20.01). Тривалі залицяння не для вас, деяким шанувальникам буде до душі ваша стрімкість, тому не дивуйтеся, коли звичайне запрошення в кафе обранець сприйме як пропозицію руки і серця.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.
 
Водолій (21.01—19.02). Ваш знак у бага­тьох асоціюватиметься з багатством. Поспішіть купити темні окуляри, тому що з’явиться багато охочих позичити у вас гроші на невизначений термін.
Дні: спр. — 1; неспр. — 4.
 
Риби (20.02—20.03). Ви станете прикладом для багатьох, ваш підприємницький талант здивує навіть найближчих друзів. Вони допоможуть вам у складній ситуації, ви сміливо можете взяти їх у свої компаньйони для нового підприємства.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)

Запасiться терпiнням. Якщо у вас є стимул, то результати зусиль на цьому тижнi будуть вражаючими. Навiть, якщо вами рухатимуть амбiцiї, вам вдасться направити цю енергiю на користь справi. У першу половину тижня має вiдбутися багато рутинної роботи. Але з четверга життя стане цiкавiшим i рiзноманiтнiшим. Смiливо мiняйте те, що вас не влаштовує - особистий iмiдж, стиль вiдносин, деталi iнтер`єру. Це тiльки початок процесу змiн, але ви встигнете увiйти у смак. Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 7.

Бiзнес-прогноз

Для вас зараз важливо не уславитися скупою людиною, але i тринькати грошi не варто. У четвер вам знадобиться обережнiсть, щоб вивести на чисту воду iнтриганiв, що плетуть навколо вас мережi. I вам навiть вдасться отримати з цього вигоду, якщо пiдiйти до ситуацiї з розумом.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Поспiшайте впоратися зi справами, до яких нiколи не доходили руки. Цей тиждень припускає працьовитiсть, терпiння i здатнiсть зосередитися на тому, що особливо важливо. Ви працюєте на своє майбутнє. До четверга ваша активнiсть буде особливо результативною. З другої половини тижня можуть з`явитися новi iдеї або партнери виступлять з iнiцiативами. Змiни пiдуть на користь, але до деталей нових проектiв вiднесiться з особливою увагою. Не поспiшайте з остаточними вiдповiдями, але й не iгноруйте новi можливостi. Сприятливi днi: 6; несприятливi: 2.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок i вiвторок вiрогiднi цiкавi дiловi пропозицiї, але перш нiж їх прийняти, необхiдно все продумати. Надiя на авось призведе до того, що все пiде не зовсiм так, як би вам цього хотiлося. У середу i в четвер доведеться багато працювати.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Проявляйте наполегливiсть там, де вiдчуваєте перспективу i можливiсть розвинути тему у вигiдному для вас напрямi. Вашi апетити ростуть, i витрати можуть виявитися iстотними. Купуйте тiльки необхiднi речi, особливо, якщо плануєте дорогi покупки. Вiдразу думайте про те, як вiдновити послаблений бюджет. Цього тижня у вас є шанс закласти основи нової справи або провести вигiднi переговори. Кращий день для таких цiлей - четвер. Вихiднi принесуть вам новi враження, життя почне набирати оберти. Сприятливi днi: 2, 4; несприятливi: 1.

Бiзнес-прогноз

Начальство буде на вашому боцi. Саме вашi iдеї принесуть прибуток. Навiть конкурентам доведеться це визнати. Четвер буде сприятливий для пiдписання договорiв i угод. У вихiднi варто пройтися по магазинах.

РАК (22.06-22.07)

Хороший час для втiлення ваших задумiв. Прагнiть менше звертати увагу на ускладнення у вiдносинах з партнерами - спiльнi завдання об`єднають вас. Заводьте новi зв`язки, знаходьте з оточуючими взаємовигiднi iнтереси. Зараз ваш успiх багато в чому визначається партнерськими програмами. До вибраної мети необхiдно рухатися непохитно, не вiдволiкаючись на другоряднi заходи. Скоро в життi з`явиться бiльше рiзноманiтностi i приємних можливостей, але поки варто переглянути деталi справи, яка потiм працюватиме на вас. Сприятливi днi: 1; несприятливi: 6.

Бiзнес-прогноз

Можливi певнi проблеми в областi фiнансiв, але це зовсiм не означає, що вам потрiбно вiдмовляти собi в необхiдних придбань i покупках. Дуже скоро ви отримаєте прибуток. Або зможете розраховувати на нову, дуже перспективну, роботу.

ЛЕВ (23.07-23.08)

Не дивлячись на те, що буде достатньо форс-мажорних обставин, не хапайтеся за кiлька справ вiдразу. Зараз ваша увага майже повнiстю зосереджена на роботi. З`явиться можливiсть пiднятися вище кар`єрними сходами або полiпшити матерiальне становище. Робiть реальнi кроки в цьому напрямi, iнакше шанс може бути втрачений. Нервовi перевантаження знiмайте в спортзалi. У особистому життi назрiває переворот. I якщо ви позбавите кохану людину уваги, то ви вислухаєте про себе багато нового i несподiваного. Сприятливi днi: 3, 4; несприятливi: 7.

Бiзнес-прогноз

Ситуацiя, що склалася на роботi, сприяє стабiлiзацiї матерiального становища. У вiвторок можливi великi грошовi надходження. У п`ятницю вас можуть очiкувати вигiднi дiловi пропозицiї, якi краще скорiше прийняти.

ДIВА (24.08-23.09)

Прекрасний час для втiлення ваших планiв. Покваптеся - таких тижнiв не так багато в роцi. Берiть розгiн в справах, розширюйте спiвпрацю, укладайте угоди. Найбiльш сприятливi днi для таких цiлей - середа i четвер. Особистi i дiловi вiдносини зараз мають багато точок зiткнення. Вам добре з тими, з ким є спiльнi цiлi i iнтереси. Починаючи з вихiдних, ви вiдчуєте, що подальший успiх залежить не тiльки вiд працездатностi i терпiння, але й вiд спiлкування з оточуючими. Вам необхiдна хороша розрядка i порцiя нових вражень. Сприятливi днi: 2; несприятливi: 6.

Бiзнес-прогноз

У фiнансовому потоцi в сторону вашої кишенi, можливо тимчасове затишшя. Доведеться зайнятися пошуком додаткового джерела доходу. Тим бiльше, що матерiальна допомога може знадобитися вашим близьким.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Ваша потреба мати все найвищої якостi зараз набуває конкретного сенсу. Ви знаєте, чого хочете i як цього досягти. Налаштовуйтеся добре попрацювати. Цей тиждень принесе прогрес в справах, але поки краще орiєнтуватися на перспективу, удосконалювати, змiцнювати i розвивати. До будь-яких серйозних змiн ви вiднесетеся дуже емоцiйно. Не поспiшайте що-небудь мiняти в партнерських вiдносинах. Ваш безневинний флiрт i успiх у протилежної статi може виявитися випробуванням для постiйного партнера. Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

Тиждень дуже вдалий у фiнансовому планi. У понедiлок може прийти важлива iнформацiя, яка допоможе вам досягти мети. У середу ймовiрнi грошовi надходження. У вихiднi варто забути про роботу i вiдновити сили.

СКОРПIОН (24.10-22.11)

Цього тижня вам належить розiбратися з перспективами партнерських вiдносин. Договiрнi зобов`язання теж зажадають перегляду. Роздiлити з кимось навантаження зараз може виявитися хорошим рiшенням. Так вам вдасться зосередити свої сили на дiлi, яке принесе очевиднi результати. Любовне життя обiцяє бути насиченим. Ви настроєнi рiшуче розiбратися в деяких своїх пiдозрах, i вiдверта розмова з близькою людиною буде бальзамом для вашої душi. Але з важливими рiшеннями почекайте до наступного тижня. Сприятливi днi: 4; несприятливi: 2.

Бiзнес-прогноз

Вас чекає дуже вигiдне замовлення, яке ви виконаєте швидко i якiсно, що змiцнить вашу репутацiю. Можете очiкувати великi фiнансовi надходження в п`ятницю. Порадуйте своїх близьких приємним подарунком.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

До четверга буде багато роботи. Наберiться терпiння, оскiльки зараз ви закладаєте основи того, що принесе дивiденди в майбутньому. Максимум уваги придiлiть фiнансовим питанням. Ви завжди ранiше iнших бачите мету, i в черговий раз можете стати iдейним натхненником в своєму колективi. З четверга з`являться новi iдеї, але бажання перемкнутися на особистi iнтереси може виявитися сильнiшим. Приємне з корисним вдасться поєднати, запланувавши на кiнець тижня дiловi поїздки. В недiлю вибирайте заняття спокiйнiшi. Сприятливi днi: 1, 6; несприятливi: 7.

Бiзнес-прогноз

На цьому тижнi фiнансовi справи можуть вирішитися на вашу користь. У понедiлок краще триматися подалi вiд магазинiв - результати придбань можуть вас сильно розчарувати. А ось в середу покупки виявляться вельми вдалими, ще й зi знижкою.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Працюйте, закохуйтеся, починайте новi справи - тиждень обiцяє вам успiх в будь-якому вибраному напрямi. Особливо успiх супроводжуватиме в першi три днi. Непомiтно для себе ви зможете закласти основу для розвитку подiй на декiлька мiсяцiв вперед. З четверга буде корисно зацiкавити своїми проектами партнерiв. Зав`язуйте новi знайомства, якщо вiдчуваєте, що це розширить вашi перспективи. Але намагайтеся, щоб успiх не запаморочив вам голову, оскiльки смуга напружених моментiв у близьких вiдносинах вже не за горами. Сприятливi днi: 4; несприятливi: 6.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище буде досить стабiльним. Але багато часу може пiти на оформлення паперiв i звiтiв. До середи з`являться новi партнери, в яких ви зацiкавленi. У вихiднi ви цiлком можете дозволити собi задовольнити пару-трiйку ваших маленьких слабкостей, а ось з великими покупками бажано почекати.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

Останнiм часом ви демонстрували чудеса працездатностi. Не зупиняйтеся на серединi шляху до успiху. Пiдiйдiть вiдповiдально до тих тем, вiд яких залежить ваше матерiальне становище. Якщо почали в будинку ремонт, то займiться найскладнiшими роботами. Врахуйте, що з четверга ваше терпiння може виснажитися i iнтереси з`являться новi. Любов почне кружити голову. I хоча в цiй темi на вас чекає чимало переживань, але в потрiбний момент ви справите вигiдне враження. Готуйтеся до нового етапу в своєму життi i завершуйте старi справи. Сприятливi днi: 3, 17; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

На початку тижня можливi непередбаченi витрати, пiсля чого потрiбно буде бiльше економити i купувати тiльки найнеобхiднiше. У п`ятницю ймовiрнi грошовi надходження, але цю суму краще вiдкласти.

РИБИ (20.02-20.03)

Поставте основною задачею фiнансовi iнтереси i розвивайте всi теми, якi розширять вашi перспективи. Довiртеся власному чуттю вигоди i не соромтеся егоїстичних спонукань. Незабаром ситуацiя змiниться, а поки вам необхiдно укрiпити свої тили. У четвер порадуйте себе якою-небудь значною покупкою або влаштуйте вечiрку для друзiв. У вихiднi у вас можуть з`явитися невiдкладнi домашнi справи або доведеться допомагати комусь з родичiв. Це хороший час для роботи на дачi, пересадки кiмнатних рослин i вiдпочинку на природi. Сприятливi днi: 1; несприятливi: 2.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок варто серйозно обмiркувати iдею нового дiлового партнерства, поспiшати не варто, але i вiдкладати справу в довгий ящик теж не треба. У четвер не виключенi конфлiкти i суперечки з робочих питань. Будьте дипломатом.

 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.