Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 16:31:18

Гороскоп на наступний тиждень 4-10 лютого

03.02.2019   13:06Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 4 по 10 лютого 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Вас чекає успіх у всіх починаннях. Відносини з колегами будуть сприятливими. Виникне бажання добитися успіху в професійному плані. Але професійний ріст можливий тільки в тому випадку, якщо чітко визначите для себе плани.
Дні: спр. — 5; неспр. — 9.
 
Телець (21.04—21.05). Ви зміцните свої позиції на роботі або отримаєте цікаву та високооплачувану посаду. Головне для вас — використовувати всi можливості.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Близнюки (22.05—21.06).
Здоров’я дещо погiршиться. Вас турбуватимуть болі в животі. Спробуйте пити після їжі трав’яні настої. Є ймовірність відновлення болів у хребті, ревматизму, артриту. Вживайте рішучих заходiв для боротьби з ними, інакше стан погіршиться.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Рак (22.06—23.07). Постарайтеся уникати зайвої нервозності, зберігайте спокій, більше часу проводьте на свіжому повітрі. Краще дотримуватися дієти й обмежити споживання спиртного. Займiться спортивними вправами.
Дні: спр. — 7; неспр. — 10.
 
Лев (24.07—23.08).
Слід пам’ятати, що під лежачий камінь вода не тече, а ваш успіх — тільки у ваших руках. Вірте в себе, будьте заповзятливiшими, тримайте курс уперед, і удача неодмінно посміхнеться вам.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Діва (24.08—23.09).
Несподіване кохання може перетворити ваше життя на романтичну пригоду. Не будьте боязкими і нерішучими, інакше ризикуєте втратити своє щастя. Можливi новi знайомства i зустрiчi з потрiбними людьми.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Якщо ви живете в парі, вас чекає новий медовий місяць. Кохана людина зробить усе, щоб цей період у вашому житті став незабутнім. Якщо ж ви самотні — попереду нове цікаве знайомство.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Скорпіон (24.10—22.11).
Особисте життя дасть трiщину. Вас чекає несподіване i пристрасне кохання. Ви відчуєте, що зросла потреба в незалежності та свободi. Можливо навiть, що декому з вас захочеться розлучитися з близькою людиною.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Стрілець (23.11—21.12).
Вашi стосунки не зможуть відновитися після важкого випробування. Але невдовзi удача знову повернеться до вас. Якщо ви шукаєте нових знайомств, постарайтеся частіше бувати на людях і більше подорожувати.
Дні: спр. — 10; неспр. — немає.
 
Козеріг (22.12—20.01).
Тиждень буде сприятливим у сфері професійної діяльності. Цей період варто використовувати для підвищення кваліфікації та професійного вдосконалення. Не бійтеся проявляти ініціативу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Водолій (21.01—19.02). Бажання збiгатимуться з дійсністю, у вас будуть можливості для самореалізації. На вас чекає фiнансовий успiх. У професійному житті можливі проблеми, доведеться докласти зусилля, щоб зберегти свої позиції.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Риби (20.02—20.03). У вас є всі передумови для кар’єрного зростання, успіхів у професійній діяльності. Ви впевненi в собі, тож у вас є всі шанси досягти успіху, необхідно лише проявити твердість характеру.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Інша версія:


ОВЕН

Настав час переглянути свої життєві цілі та відкинути ті, що стали недосяжними або нецікавими. Поставте перед собою нові завдання. І тут важливо врахувати думку своїх близьких. Будьте готові зустрітися з певними труднощами. Однак зрештою ви одержите бажаний результат.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано обмежити свою активність. Зайва суєта тільки зашкодить вам. Якщо будете дуже квапитись, можете зробити помилку. Складаючи плани на майбутнє, залишіть у резерві кілька варіантів, щоб раптові зміни не змогли вибити вас з колії. У вихідні особливо важливим буде позитивний настрій.

БЛИЗНЮКИ

До вас завітають нові ідеї. Доведеться зіштовхнутися з проблемою вибору між можливостями. Однак не забувайте, що від добра добра не шукають. Зверніться за порадою до близького друга, який давно й добре вас знає. У вихідні дрібні домашні справи займуть більшу частину вашого часу.

РАК

Дослухайтеся до себе, і тоді відчуєте потік життя. Треба ввійти в цю ріку, щоб вона понесла вас до успіху. Намагайтеся не давати ніяких обіцянок, адже вам буде складно дотримати своє слово. Охопити неосяжне неможливо, тому у вихідні займіться завершенням тих справ і проектів, які вам до снаги.

ЛЕВ

Усвідомте, що далеко не все залежить від вас. Плани, можливо, доведеться коригувати. Гарний період для духовних пошуків і творчості. У вихідні бажано не планувати зустрічей, краще зайнятися домашніми справами і провести час з родиною.

ДІВА

Бажано не приймати серйозних рішень і не робити необдуманих вчинків, бо вони можутьмати негативні наслідки. Хоча вам захочеться в чомусь зізнатися близькій людині, краще не робити цього. Можливо, зміните свої погляди на деякі речі, що позитивно позначиться на вашій долі.

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся не загрузнути в суєті та дрібних домашніх турботах. Розважайтеся, гуляйте, відпочивайте. У вихідні вирушайте в подорож або на прогулянку за місто. Ви прекрасно відпочинете на свіжому повітрі в хорошій компанії друзів та близьких людей.

СКОРПІОН

Цього тижня певний ореол таємничості та загадковості вам не зашкодить, а тільки сприятиме зацікавленості тих, хто поряд, у спілкуванні з вами. Конфліктну ситуацію у вихідні бажано вчасно обійти, довіряйте своїй інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ

Настав час підбити підсумки. Не шкодуйте про втрачені можливості, цілком імовірно, що ви просто неправильно оцінюєте ситуацію. Змінити минуле неможливо, тож змініть своє ставлення до нього. Дослухайтеся до внутрішнього голосу. У вихідні приділіть більше уваги родині.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся бути цілеспрямованими та рішучими. Не сумнівайтеся в поставленій меті, аналізуйте свої помилки й рухайтеся вперед. Ви можете допомогти іншим у реалізації їхніх планів, завдяки цьому й самі багато чого навчитеся та отримаєте задоволення.

ВОДОЛІЙ

Зможете досягти відчутного результату в тій справі, у яку вклали так багато сил. Однак не встрявайте ні в які авантюри, будьте дуже обережні, адже є ризик втратити набагато більше, ніж придбати. У вихідні бажано добре відпочити в тихій домашній обстановці.

РИБИ

Настає сприятливий період у творчих сферах. Відчуєте, що у вас виходить усе, за що б ви не взялися. У вихідні варто трохи віддихатись і влаштувати собі маленьку подорож або прогулянку.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини