Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:22:49

Дорогі земляки!

31.12.2018   09:24Агенцiя

Ми з вами прожили сповнений як суттєвих досягнень, так і серйозних викликів рік. Протягом всього 2018-го Чернігівщина демонструвала лідируючі позиції за темпами проведення децентралізації та утворення спроможних територіальних громад. Найголовніше, що реформа вже дала новоствореним ОТГ кількаразове зростання бюджетних надходжень, реальні інструменти для втілення важливих інфраструктурних та соціальних проектів.

Попри значні успіхи на шляху створення «Нової української школи» та впровадженні інклюзивного навчання, зростання обсягів освоєних капітальних інвестицій, продовження реалізації медичної реформи, мусимо констатувати, що певні соціально-економічні проблеми залишаються невирішеними.

На превеликий жаль, рік, що минає, відзначився і непоправними втратами серед сіверських воїнів у боях на сході України. А трагічні події на військовому арсеналі в Ічнянському районі та введення наприкінці року воєнного стану на території області, вкотре нагадали нам, що війна триває не десь там за сотні кілометрів на схід, а її подих відчуває і наша прикордонна Чернігівщина.

І сьогодні усі ми, патріоти, представники влади та депутатського корпусу, військовослужбовці і громадськість, маємо об’єднати зусилля, аби зберегти стабільність та спокій на теренах області.

Переконаний, що для вирішення всіх нагальних проблем сьогодення у нас вистачить патріотизму, досвіду, наполегливості, виваженості та мудрості і разом ми подолаємо всі перешкоди.

Вірю, що із усіх випробувань, які випали на нашу долю, ми вийдемо загартованими, зміцнілими і перемога обов’язково буде за нами.

І в наступному році у нашому спільному Українському домі запанує довгоочікуваний мир, злагода, єднання та взаєморозуміння і ми й далі будемо впевнено рухатись шляхом реформ та працювати на благо розвитку рідної Чернігівщини та процвітання всієї України.

Напередодні Нового року та Різдва Христового бажаю усім жителям Чернігівщини міцного здоров’я, родинного затишку і добробуту, оптимізму та незламної віри у краще майбутнє на рідній батьківській землі.


З глибокою повагою Голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини