Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:23:32

Гороскоп на наступний тиждень 31 грудня - 6 січня

30.12.2018   15:07Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 грудня 2019 року

ОВЕН

Будете легкі на підйом, активні та більш нетерплячі, ніж зазвичай. Підвищиться загальний тонус, і покращиться настрій. Виявляйте обережність у спілкуванні, бо люди не завжди говорять те, що думають. Своєчасна порада, отримана від близької людини, допоможе вам знайти вихід із глухого кута. У вихідні викроїть час для відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Настає час підбиття підсумків та переоцінки цінностей. Повірте у свої сили, тепер саме слушна мить для реалізації давно задуманих планів. Вам можуть заважати власні сумніви, але ви з усім упораєтесь і відчуєте бажане полегшення. Цього тижня ймовірні грошові надходження. У вихідні, швидше за все, на вас очікує поїздка за місто.

БЛИЗНЮКИ

Якщо у вас не буде щось виходити, не впадайте у відчай, займіться іншою справою, а ця проблема поступово вирішиться сама собою. Не ухиляйтеся від роботи, але в той же час не беріть на себе занадто багато зобов’язань. У вихідні приділіть більше часу та уваги дітям, якщо буде потреба, постарайтеся їм допомогти.

РАК

Вітер змін ви сприймете з радістю, адже розмірене життя стало вам набридати. Дослухайтеся до думки тих, хто поряд, це дозволить зробити важливі висновки, необхідні для реалізації ваших ідей. Відмовтеся від консервативних поглядів і звільніться від непотрібних речей. У вихідні подорожуйте, спілкуйтеся, не залишайтеся на самоті.

ЛЕВ

Уважно поставтеся до нових знайомих та їхніх пропозицій. Намагайтеся стримувати емоції, ретельно стежте за своїми словами й реакцією співрозмовників. У такий спосіб ви зможете уникнути великих неприємностей. Вихідні проведіть у комфортній обстановці, присвятіть час родині та власному здоров’ю.

ДІВА

Відчуття власної значущості виникне не на порожньому місці, і використати плідний період краще сповна. Успіх у справах може багато в чому залежати від ваших організаторських здібностей, хоча навряд чи тут обійдеться без конкурентної боротьби. У вихідні самота дозволить вам розкрити свій творчий потенціал.

ТЕРЕЗИ

Гарний період для вияву активності в професійній діяльності. Будьте уважними й обережними – фортуна не терпить помилок. Можете розраховувати на допомогу друзів. Вам необхідна розрядка, тільки не за рахунок близьких. Вирішуйте свої проблеми самі. У вихідні вам удасться спланувати хід подій на найближче майбутнє.

СКОРПІОН

Будьте терплячі, не варто квапити події, тоді на вас обов’язково чекатиме успіх у справах. Винагорода за стійкість і наполегливість може виявитися фактично безмежною. Уміння спілкуватися з колегами по роботі принесе вам прихильність начальства. У вихідні близькі люди матимуть потребу у вашій підтримці, не відмовляйте їм.

СТРІЛЕЦЬ

Керуйтеся правилом: побільше працювати – поменше розмовляти. Не можна допускати емоційних зривів. Намагайтесь уникати зустрічей з начальством, тому що ваша нестриманість може призвести до великого скандалу. У вихідні, ймовірно, відчуєте незадоволення станом справ, вам буде важко знайти загальну мову з тими, хто поряд.

КОЗЕРІГ

Імовірні знайомства, зустрічі, поїздки, нова інформація. Намагайтеся бути максимально зібраними та зосередженими на головному, безжалісно відкидайте непотрібну інформацію. Можете сміливо звернутися по допомогу до друзів, вони з радістю відгукнуться на будь-яке ваше прохання. Вихідні проведіть у сімейному колі – час відпочити.

ВОДОЛІЙ

Настав час подумати про себе. У вас нагромадилося багато справ і невирішених проблем, треба негайно зайнятися ними. Не намагайтеся зробити все одночасно, починайте з найголовнішого. Дружня підтримка допоможе подолати всі труднощі. У вихідні ваше основне завдання – опинитися в потрібний час у потрібному місці.

РИБИ

Вам треба виявляти надзвичайну витримку й тактовність під час зустрічей з колегами та розмов із начальством. Якщо будете коректними, на вас очікує успіх: надійдуть вигідні пропозиції, з’являться впливові знайомі, відкриються небувалі перспективи. У вихідні відкладіть побутові питання й дозвольте собі повноцінно відпочити.

Інша версія:

Oвен (21.03—20.04). Багато неприємних сюрпризів чекають того, хто прагнутиме збільшувати свої зв’язки і фіксуватися на постійному пізнанні нового.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.
 
Телець (21.04—21.05).
Не захоплюйтеся, відзначаючи Новий рік, інакше на початку року можуть виникнути проблеми з печінкою. Усе, звичайно, залежить від вашого віку і способу життя.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Близнюки (22.05—21.06). Сильні почуття призведуть до того, що ви будете стриманими, щирішими і чуттєвішими. Чекайте приємних новин.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Рак (22.06—23.07). Ваша енергія буде на висоті на початку року, оскільки цей період буде сприятливим і в коханні, і в роботі.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Лев (24.07—23.08). Завдяки імунітету ви уникнете втоми і хвороб. На свята можете сміливо вирушати у відпустку. Чим далі буде місце відпочинку від вашого будинку — тим краще.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Діва (24.08—23.09). У цей період зірки оберігають вас. Навіть безсоння турбуватиме. Будьте обережні у виборі їжі, інакше можуть виникнути проблеми з травною системою.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.
 
Терези (24.09—23.10). Попереду багато несподіванок — як приємних, так і не дуже. Можливо, через деякі події вам необхідно буде докласти зусиль, щоб домогтися бажаного.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Найголовніше для вас — упевненість у собі. Зберігайте спокій у будь-якій ситуації, не робіть необдуманих вчинків, і ви знайдете відповіді на всі питання.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Стрілець (23.11—21.12). На початку року ви будете дуже щасливі. Сприятливий період для створення нової сім’ї, не бійтеся освідчитися в коханні, якщо хочете якнайшвидшого розвитку подій.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Козеріг (22.12—20.01). Розбіжності в сім’ї можуть виникнути через гроші або соціальний статус. Зірки будуть цілком на вашому боці, ви з легкістю зможете добитися взаємності в будь-якому випадку.
Дні: спр. — 6; неспр. — немає.
 
Водолій (21.01—19.02). Особисте життя відрізнятиметься стабільністю. Самотні люди можуть зустріти людину, з якою в них будуть серйозні та сприятливі стосунки.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Риби (20.02—20.03). Любов займатиме практично весь ваш час, професійна діяльність відійде на другий план. Але постарайтеся досягти гармонії в цих двох сферах.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини