Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:51:55

Гороскоп на наступний тиждень 3 - 9 грудня

02.12.2018   11:34Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 3 по 9 грудня 2018 року.

 Овен (21.03—20.04). Ваше здоров’я стабілізується. Занепокоєння може викликати тільки безсоння. Не зловживайте тютюном і спиртним, обмежте споживання солоної їжі.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо у вас надмірна вага, зараз найкращий перiод сісти на дієту. Надайте перевагу здоровій їжі. Якщо підійдете до справи серйозно, результат винагородить витрачені зусилля.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Близнюки (22.05—21.06). Будьте обережні з електричними приладами та гострими інструментами — є ризик виробничих травм. Можуть виникнути проблеми з нервовою системою. Для стабілізації стану можна зайнятися йогою.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Рак (22.06—23.07). Приділіть більше уваги фізичним вправам. Радимо відмовитися від делікатесів і консервованої їжі, інакше не уникнути проблем зі шкірою.
Дні: спр. — 3; неспр. — 6.
 
Лев (24.07—23.08). Найбільшого успіху ви досягнете у своїй професійній діяльності. Головний рецепт — бути гнучким, а не догматичним. Ідіть на поступки, інакше ви відштовхнете тих, хто дійсно хоче допомогти вам.
Дні: спр. — 5; неспр. — 8.
 
Діва (24.08—23.09). Можливо, хтось із колишніх друзів спробує відновити з вами стосунки. Але все це буде нещиро, у вас виникнуть розбіжності. Якщо ви самотні, у вас буде багато любовних пригод.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Терези (24.09—23.10). Ні про що в цей період не турбуйтеся і живіть сьогоденням. Причиною поганого настрою будуть ревнощі. Тримайте себе в руках і ставтеся до всього з гумором.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
 Скорпіон (24.10—22.11)
. Не намагайтеся знайти логіку у сфері почуттів. Сприймайте життя таким, яким воно є. Конфлікт у стосунках iз коханою людиною може виникнути через гроші, уникайте великих покупок.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Стрілець (23.11—21.12). У першій половині тижня ви досягнете більшого успіху в професійному плані. Ви раптом виявите, що користуєтеся повагою і визнанням серед колег і керівництва.
Дні: спр. — 9; неспр. — немає.
 
Козеріг (22.12—20.01). Усі ваші ідеї та пропозиції будуть прийняті начальством із великою увагою. Головне — терпіння, удача на вашому боці. У цей період зірки обіцяють вам велику романтичну пригоду, яка принесе тільки радість.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Водолій (21.01—19.02).
У вас дуже хорошi професійні перспективи. Але не переоцінiть себе, якщо ви спробуєте зрушити гори — великий ризик розчарувань. Намагайтеся дивитися на речі реалістично, не прагніть досягти всього і відразу.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Риби (20.02—20.03).
Слідкуйте за дієтою, обмежте вживання тютюну і кави. Від підвищеної нервозності допоможе сильне фізичне навантаження — рекомендуємо відвідувати фітнес-центри.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Інша версія:


ОВЕН

Треба точно знати, чого ви хочете, і планувати важливі справи заздалегідь. Можлива ділова поїздка, ви отримаєте цікавий досвід та зав’яжете нові знайомства, які згодом виявляться надзвичайно корисними. У вихідні постарайтеся вирішити свої проблеми, не переступаючи при цьому через інтереси інших.

ТЕЛЕЦЬ

Ваші успіхи будуть прямо залежати від наведення порядку в справах і побуті. На роботі доведеться писати звіти та складати плани. Поводьтеся обережніше з тими, хто поруч. Утім у вашому житті незабаром з’являться нові люди.

БЛИЗНЮКИ

Зможете впритул зайнятися економічними питаннями, на вас чекає фінансовий успіх. І знайдеться чимало бажаючих його з вами розділити. Довіряйте тим, кого давно знаєте. Важливо справити гарне враження на начальство. Не соромтеся при нагоді коректно підкреслити вашу незамінність на роботі.

РАК

Це період розміреного ведення справ, руху вперед у професійній сфері, зміцнення свого становища. Не слід нічого різко закінчувати. Запасіться терпінням, будьте скромнішими у своїх бажаннях. У вихідні можливі проблеми й непорозуміння в родині. Спробуйте поглянути на ситуацію очима близької людини.

ЛЕВ

Сприятливий час для реалізації планів і задумів. Правда, на роботі настає напружена пора. Доведеться витратити багато часу та сил, але ви станете незамінною людиною. У вихідні отримаєте можливість зміцнити свій авторитет у родині.

ДІВА

Робота захопить вас у полон, і ви потрапите у вир невідкладних справ. Напружений ритм може не найкращим чином позначитися на вашому здоров’ї та особистому житті. Тож у вихідні обов’язково відпочиньте від суєти й шуму. Налагодяться стосунки з приятелями, з’являться нові друзі.

ТЕРЕЗИ

Не починайте діяти, не визначившись з метою, інакше час і сили будуть витрачені дарма. Занадто не довіряйте чужій думці. Великі шанси вирватися з рутини. Вихідні можуть виявитися тихими і спокійними, присвятіть їх спогляданню та обмірковуванню майбутніх грандіозних планів.

СКОРПІОН

Можете загрузнути в нескінченних розмовах. Якщо відчуєте, що вам потрібна допомога, не соромтеся попросити про неї та прийміть її з вдячністю. Може з’явитися можливість подолати сумніви, які непокоять вас останнім часом. У вихідні не піддавайтеся на провокації та не сваріться з близькими.

СТРІЛЕЦЬ

Будете дуже ввічливі та коректні, тож навіть інших зможете помирити. Не варто зациклюватися на одному питанні. Якщо ситуація не піддається вирішенню, залишіть проблему до кращих часів. Вона розв’яжеться сама собою. У вихідні поступки в дрібницях дозволять зберегти мир і благополуччя в родині.

КОЗЕРІГ

Настає момент для осмислення та виправлення допущених помилок. Треба тільки не боятися їх визнати. Намагайтеся залишатися спокійною та врівноваженою людиною в будь-яких обставинах. Вихідні сприятливі для перебування на природі.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня буде велика кількість контактів, спілкування зі знайомими та малознайомими людьми. І ви можете від цього дуже втомитися. Будете сповнені оптимізму. Усе складатиметься надзвичайно вдало, однак не варто переоцінювати ситуацію. У вихідні бажано вирушити в подорож або піти в гості.

РИБИ

Намагайтеся не бути песимістом і не скаржитися на життя. Усе повернеться на свої місця, проблеми вирішаться, просто не так швидко, як ви очікуєте. Спроба форсувати події успіху не принесе. Вірте в краще, тоді на вас обов’язково чекатиме щастя в коханні та гармонія в родині вже у вихідні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини