Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:47:38

Гороскоп на наступний тиждень 26 листопада - 2 грудня

25.11.2018   11:20Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 26 листопада по 2 грудня 2018 року.

Овен (21.03—20.04). Велика небезпека застудних захворювань. Одягайтесь тепліше. Досить часто ви страждатимете від головного болю, в тому числі у зв’язку з перевтомою.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.
 
Телець (21.04—21.05). Ви відчуєте емоційний підйом, вашої енергії вистачатиме на чотирьох. Проте стежте за харчуванням і займайтеся спортом.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Близнюки (22.05—21.06).
Зірки будуть до вас прихильні, але конфліктних ситуацій не уникнути. Не приймайте все близько до серця i намагайтеся в усіх ситуаціях зберігати здоровий глузд.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Рак (22.06—23.07). Щоб зберегти спокій, приділіть більше уваги здоровому способу життя. Частіше бувайте на свіжому повітрі й будьте уважні у виборі продуктів харчування.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.
 
Лев (24.07—23.08).
У вас є всі шанси зустріти кохання, яке принесе тільки щастя. З іншого боку, остерігайтеся необдуманих вчинків, які можуть по­ставити під загрозу стабільність вашого життя.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Діва (24.08—23.09). Щоб не хворiти, робіть перерви протягом робочого дня, краще знайти можливість бувати на свіжому повітрі. Зверніть увагу на шлунок і печінку. Хвороби внутрішніх органів можуть перешкодити вашій роботі.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Терези (24.09—23.10). Якщо ви в пошуку, будьте готові до того, що зі своєю другою половинкою ви можете зустрітися в несподіваному місці й за непередбачуваних обставин. Уникайте монотонності у стосунках.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Скорпіон (24.10—22.11).
Більше бувайте на людях, не бійтеся вирушити в далеку подорож. Цей тиждень буде для вас «золотим дощем». Одружені пари можуть розраховувати в цей період на злет емоцій у стосунках.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.
 
Стрілець (23.11—21.12).  Не бійтеся висловлювати захоплення своїм партнером, постарайтеся знайти в собі й у ньому нові риси. Спільні захоплення, зміна рутинного способу життя підуть вам тільки на користь.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Козеріг (22.12—20.01).
Для того щоб домогтися успіхів у професійному плані, вам необхідно докласти всі свої зусилля. Будьте зібрані й зберігайте спокій. Навіть якщо вам здасться, що ситуація виходить з-під контролю, не панікуйте.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Водолій (21.01—19.02). Необхідно діяти тактовно і проявити терпіння. У вас буде велике бажання добитися успіху, і зірки вам у цьому допоможуть. Головне — не бійтеся невдач.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Риби (20.02—20.03). Для вас головне на сьогоднi — кар’єрне зростання для самореалізації. Ви будете повністю задоволені ситуацією, але остерігайтеся суперництва і плiток.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Інша версія:

ОВЕН

Будьте обережні з новими знайомими, адже є небезпека потрапити на гачок до людей із сумнівною репутацією. Можлива несподівана зміна планів, але це лише покращить ситуацію. З колегами бажано не обговорювати начальство, а з начальством – колег.

ТЕЛЕЦЬ

Вам буде просто необхідно врівноважити власні та громадські інтереси. Зосередьтеся на собі й своїх близьких. Важливими будуть активність та енергійність, вони допоможуть вам підготувати трамплін для успішних починань. Не варто планувати нічого серйозного на вихідні, краще проведіть їх у спокійній обстановці.

БЛИЗНЮКИ

Дуже багато чого залежатиме від ваших рішень та ініціативи. Зможете знайти вихід з непростої ситуації. Пам’ятайте: усе, що відбувається, на краще. У вихідні перед тим як зробити щось важливе, заручіться підтримкою близьких людей, вони можуть допомогти вам.

РАК

Не варто піддаватися настрою й дозволяти ностальгії гальмувати ваш рух уперед. Не соромтеся використовувати чарівність, вона відіграє не останню роль у досягненні успіху. Імовірна несподівана перевірка, будьте до неї готові, вас не повинні застати зненацька. У вихідні візьміть участь у справах родичів.

ЛЕВ

Можуть реалізуватися важливі проекти, надійти пропозиції, яких ви давно чекали. Події на роботі розвиватимуться досить несподівано, виявіть ініціативу та активність. Вам до снаги найскладніші завдання. У вихідні можливі конфлікти в родині, намагайтеся не впадати у відчай.

ДІВА

Робота займе досить багато часу, але за значущістю вона лідирувати не буде. Вихідні краще провести в комфортній обстановці з приємними для вас людьми.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня ті, хто поряд, можуть виявити цікавість до ваших ділових якостей. У справах бажано дотримуватися своїх планів, навіть якщо вам доведеться розраховувати тільки на власні сили. У вихідні можете довідатися багато нового та цікавого.

СКОРПІОН

Закінчиться період постійних стресів, настане пора відпочити та розслабитися. Важливо зосередитися на стосунках з родиною. Усі інші справи можна відкласти. У вихідні на вас чекають приємні сюрпризи від близьких людей.

СТРІЛЕЦЬ

Для вас головне – зосередитися на службових справах. Інакше не чекайте підйому кар’єрними сходами. Не варто багато балакати та приймати швидкі рішення, бажано все продумати. У вихідні чекайте на гостей.

КОЗЕРІГ

Вам доведеться зібратися – будуть потрібні стійкість і рішучість. Друзі засиплють вас порадами діаметрально протилежного змісту. Намагатися використати їх, звичайно, не варто, але вислухати можна. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей.

ВОДОЛІЙ

Не переоцінюйте свої сили, щоб не зазнати розчарувань, якщо ви не встигнете щось зробити. Удача та успіх самі прийдуть до вас у руки. Вихідні принесуть довгоочікуваний відпочинок.

РИБИ

Не плутайте твердість характеру з холодністю та черствістю. Їх виявляти не слід. Обставини вимагатимуть тверезості розуму й зухвалості думок – будьте до цього готові. Вихідні можуть вас розніжити, тож знадобиться пильність, адже в хорошому настрої ви можете наобіцяти зайвого.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини