Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:18:37

Гороскоп на 12 – 18 листопада 2018

11.11.2018   10:12Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 12 до 18 листопада 2018 року.

ОВЕН

Зросте обсяг роботи, але виконуйте тільки те, що вам до снаги. Інакше зіпсуєте стосунки з близькими та підірвете здоров’я. Знайдіть час на відпочинок, похід у гості або кіно. Не нав’язуйте свою думку тим, хто поряд. У вихідні близьким будуть необхідні ваша підтримка та увага.

ТЕЛЕЦЬ

Рівень вашої працездатності настільки високий, що нікому не вгнатися за вами. Стримайте запал, інакше колеги почнуть дивитися на вас косо. Не варто суперечити начальству, імовірні негативні наслідки. У вихідні може здійснитися ваше заповітне бажання.

БЛИЗНЮКИ

У вас з’явиться бажана свобода дій. Але нею необхідно розумно розпорядитися, інакше можна влаштувати анархію та хаос. Намагайтеся спочатку думати, а потім говорити. Однак необхідно бути чесним із собою й тими, хто поряд. Вихідні обіцяють бути гарним часом для нових знайомств.

РАК

Можливий несподіваний поворот на краще в стосунках з тими, хто поряд. Якщо ви з кимось посварилися, випаде можливість помиритися. Можете досягти значних успіхів у роботі, піднятися кар’єрними сходами. Гроші надходитимуть регулярно, але й витрати виявляться досить великими.

ЛЕВ

Зараз ви не дуже схильні до спілкування. Важливі справи краще відкласти. У ділових та особистих стосунках причиною нерозуміння й конфліктів може бути поспіх. Ставтеся до людей з повагою, а під час суперечок не забувайте про почуття гумору. У вихідні відпочиньте від суєти й шуму.

ДІВА

Імовірна істотна зміна кола вашого спілкування. З колишніми друзями залишиться мало спільного, але з’являться нові знайомі. Цього тижня будете працювати особливо продуктивно. Можуть виникнути труднощі та складні ситуації, знайти вихід з яких допоможуть старі друзі.

ТЕРЕЗИ

Можете зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно це вам. Утім результат ваших роздумів відомий заздалегідь: упертості вам не позичати, і ви звалите на себе цей тягар хоча б зі спортивного інтересу. Вихідні рекомендується провести активно, причому з друзями за містом.

СКОРПІОН

Ви на порозі великих змін. Можете зважитися на нову роботу. Бажано взяти ініціативу у свої руки, швидко приймати рішення й доводити почате до кінця. У вихідні не варто наполягати на власній правоті, адже незначна суперечка може закінчитися серйозною сваркою.

СТРІЛЕЦЬ

Необхідно навести порядок у справах і речах. Ви відразу відчуєте себе краще. Гарний період для очищення від усього зайвого, віджилого. Вам щаститиме в справах і спілкуванні, якщо займете активну наступальну позицію. У вихідні бажано приділити час та увагу родині.

КОЗЕРІГ

Перш ніж прийняти привабливу пропозицію, вам необхідно все продумати й перевірити, а не сліпо довіряти обіцянкам. Бажано не вдаватися до різких дій. У вихідні треба буде прийняти серйозне рішення, від якого можуть залежати ваші перспективи на найближче майбутнє.

ВОДОЛІЙ

Забудьте про свої образи, скиньте цей тягар, і ви відчуєте себе вільною та позитивною людиною. Краще налагодити стосунки з родичами, виправивши виниклі непорозуміння. Невиконані справи вимагають завершення. Не час ризикувати та вплутуватися в авантюрні історії.

РИБИ

Настав час рішучих дій. Не відволікайтеся на дрібниці, зосередьтеся на головному. Спочатку буде здаватися, що впоратися з усім вам забракне духу та сили, але опускати руки в жодному разі не варто, адже від пророблених дій залежатиме успіх у подальшому. У вихідні вибирайтеся на свіже повітря або відвідайте спортзал.



Овен (21.03—20.04). Направте думки на розширення своєї дiяльностi. Трохи нових знань — і світ бiля ваших нiг. Перед вами хороші перспективи для активного просування в життя політичних переконань.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Телець (21.04—21.05). Ваша тактика виявиться правильною, оскільки серед друзів чи однодумців намічаються конфлiктии, що заважають просувати в життя важливий і потрібний проект. Такі ситуації можуть спалахувати постійно.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Близнюки (22.05—21.06). Не виключено, що з кимось із партнерів або давніх компаньйонів доведеться розлучитися. Інакше виникнуть проблеми з високопоставленими особами або покровителями, що несприятливо позначиться на справах і контактах.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Рак (22.06—23.07). Незважаючи на труднощі й навіть усупереч їм справи рухатимуться вперед, поступово ви втiлите в життя багато планів та ідей. І якщо будуть потрібні кошти або помічники, справа за цим не стане.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Лев (24.07—23.08). Не виключено розширення бізнесу, придбання офісу та інші перетворення у справах. Підприємці та начальники можуть розраховувати на підлеглих, а службовці — на колег.
Дні: спр. — 18; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Ви зможете розраховувати на підвищення на посаді. Водночас з’являться проблеми. Зв’язки з партнерами Колеги з iнших мiст можуть не виконати своїх зобов’язань, що призведе до цілком зрозумілих розбіжностей і гальмування у бiзнесi.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Терези (24.09—23.10). Пік неприємностей припаде на цей тиждень. Не виключено, що з кимось із зарубіжних колег доведеться розiрвати контракт, але замість старих зв’язків з’являться нові, але на більш міцній основі.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11).  У багатьох iз вас почнуться проблеми юридичного характеру. Вони можуть тривати невизначений час. Доходи збiльшаться, тож можна розраховувати на пристойні гроші. Водночас збільшаться і витрати.
Дні: спр. — 12; неспр. — 15.
 
Стрілець (23.11—21.12). Особисті стосунки можуть розвиватися нерівно, особливо багато проблем очікується, коли в почуттях може настати значне охолодження. Це особливо актуально для тих, хто звик змішувати справи, гроші й кохання.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Козеріг (22.12—20.01). У сім’ях виникатимуть труднощі з дітьми, які виллються в солідні витрати. Багато сімей вирішать придбати нерухомість в іншому місті. Не виключені плани, пов’язані з переїздом.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Водолій (21.01—19.02). У декого виникнуть проблеми з родичами. В одному випадку близькі люди займуть позицію, яка суперечить вашим інтересам, в іншому — вони потребуватимуть допомоги, що важким тягарем ляже на вашi плечi.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Риби (20.02—20.03). Енергетичний потенціал у представникiв цього знаку досить високий. Зірки радять бути уважнішими до свого організму. Ви вiдчуватимете деяке ослаблення енергетики та загострення хронічних захворювань.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини