Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:41:34

Гороскоп на наступний тиждень 29 жовтня - 4 листопада 2018 року

28.10.2018   16:41Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний з 29 жовтня до 4 листопада 2018 року.

Овен (21.03—20.04). Не контактуйте з людьми, чиї таємні наміри або філософія незрозумілі, оскiльки їхня інформація може привести до дисгармонії і втрати внутрішнього стрижня.
Дні: спр. — 28; неспр. — 4.
 
Телець (21.04—21.05). Багатьом удасться підвищити свій соціальний статус, зайняти більш високу соціальну позицію. Необхідно в цей момент бути впевненим у собі й не сумнiватися у прийнятті рішень.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Близнюки (22.05—21.06). Важливо пам’ятати, що основне завдання — вийти в люди, відірватися від звичного. І якщо хтось затримався бiля батьківського вогнища, то настав час для самостійного активного життя.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.
 
Рак (22.06—23.07). Для декого настав час залишити рідне гніздо. Стати дорослим, навчитися відповідати за себе — це завдання не тільки підростаючого покоління. Найбільшою спокусою буде бажання якомога більше заробити.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
 Лев (24.07—23.08). Не радійте появi великих грошей. Вони можуть швидко піти, але набагато гірше, якщо ви надовго загрузнете в зобов’язаннях, пов’язаних iз цими грошима. Намагайтеся не позичати нікому і не брати в борг.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Діва (24.08—23.09). У вас може з’явитися спокуса вкладати кошти, щоб заробити побільше. У цей період важливо не спокушатися на легкi грошi. Будьте обережнішими при продажу особистого майна.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Терези (24.09—23.10). Фiнансовi проблеми зникнуть, якщо ви не будете сильно на цьому зосереджуватися. У моменти сильних тривог і невдач спробуйте подивитися на ситуацію філософськи або займiться чимось корисним.
Дні: спр. — 4; неспр. — немає.
 
Скорпіон (24.10—22.11).  Життєва позиція, яка полягає в бажанні придбання земних благ і фінансової стабільності за будь-яку ціну, може призвести до протилежного результату. Краще відмовитися від усіх видів накопичення матеріальних цінностей.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Стрілець (23.11—21.12). Успiх залежатиме вiд вашого умiння оточити себе новими людьми, в зав’язуванні цікавих контактів. Ви відкриватимете нові джерела інформації, які допоможуть знайти відповіді на невирішені питання.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Козеріг (22.12—20.01). Цього тижня можливi матеріальнi негаразди. З’явиться необхідність великої економії. Марнотратство і життя на широку ногу можуть призвести до фінансової катастрофи.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
 Водолій (21.01—19.02). Точкою опори для вас будуть друзі. Ви вiдчуватимете власну значущiсть у колективі. Уникайте в цей період зміни роботи, фінансового статусу заради збільшення заробітку. Це може виявитися лише ілюзією.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.
 
 Риби (20.02—20.03). Ви можете щедро розмахнутися у своїх проектах, дозволити собі мріяти. Дуже важливо бути активним і відмовитися від звичної розміреності. Доля готова багатьох винагородити, якщо змiниться динаміка вашого життя.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Інша версія:

ОВЕН

Навчіться приховувати своє роздратування та комплекси. Імовірні зміни, до яких ви психологічно не підготовлені. Тож без допомоги родини і друзів навряд чи впораєтеся з цим. У вихідні не варто перевтомлюватися, залишіть побільше часу для відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Вам знадобляться розсудливість і пильність. Стежте за своїми словами, ви можете стати надмірно балакучими, а це ще нікому не приносило користі. Нестандартний підхід до вирішення проблем на роботі дасть позитивний результат. Головне завдання вихідних днів полягає в охороні свого приватного життя від чужого втручання.

БЛИЗНЮКИ

Готуйтеся до подолання перешкод. Так буде більше шансів отримати несподіване задоволення від приємних моментів. Намагайтеся приділяти більше часу активному відпочинку. Перед вами можуть відкритися блискучі перспективи. У вихідні не зволікайте, погоджуйтеся на привабливі пропозиції.

РАК

З’явиться шанс надолужити проґавлені можливості. У ваше життя може повернутися колишня любов. На роботі буде корисно провести роботу над помилками. Цього тижня доведеться спілкуватися з дуже різними людьми. У вихідні рекомендується пасивний відпочинок, дозвольте собі як слід виспатися.

ЛЕВ

Намагайтеся не відмовляти в допомозі близьким людям, адже ви можете вирішити багато їхніх проблем. Упорядкуйте грошові справи, плануйте великі витрати заздалегідь. Спілкування з друзями порадує вас новими ідеями. А от стосунки з родичами можуть ускладнитися. Вихідні краще провести вдома.

ДІВА

Сконцентруйте свою увагу на повсякденних справах і дрібних життєвих проблемах. Зараз сприятливий момент для виходу зі складної ситуації. Необхідні обережність та уважність у всіх питаннях. Ніяких важливих справ починати не рекомендується. У вихідні влаштуйте вечірку для друзів або покличте родичів на обід.

ТЕРЕЗИ

Успіх вам гарантований, якщо будете активні й наполегливі в досягненні мети. Але якщо дозволите взяти гору ліні та апатії, то на просування кар’єрними сходами не розраховуйте. Пропонуйте свої ідеї, плани та проекти, вони реалістичні, тож незабаром втіляться в життя. У вихідні ймовірні зустрічі з цікавими людьми.

СКОРПІОН

Цікава інформація зробить вас розумнішими і досвідченішими, та й співрозмовником ви станете куди більш приємним. Деякі відкладені на потім справи можуть зажадати від вас уваги. Постарайтеся розібратися з ними зараз і швидко, щоб не виникли прикрі непорозуміння. Вихідні присвятіть відпочинку.

СТРІЛЕЦЬ

Проясняться старі та сформулюються нові завдання, які вам необхідно вирішити. Рожеві окуляри краще зняти, як би комфортно в них не було. Обережніше з інформацією, стежте за своїми словами: перш ніж щось вимовити, двічі подумайте. Зайвого у вихідні не розказуйте. Присвятіть неділю відпочинку в сімейному колі.

КОЗЕРІГ

Не варто перевтомлюватися на роботі. Однаково ваш трудовий подвиг начальство не оцінить. Усі ваші проблеми є наслідком неорганізованості, а конфлікти з партнерами трапляються винятково через дрібниці. У вас може з’явитися можливість для сходження кар’єрними сходами. У вихідні рекомендується спокійний відпочинок.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня у вас має бути багато зустрічей, новин, поїздок по справах. Різко покращиться настрій, з’явиться безліч нових планів та ідей. Роботу міняти не варто, намагайтеся підтримувати свій авторитет на нинішній. У вихідні, якщо хочете уникнути прорахунків, довіряйте своїй інтуїції.

РИБИ

Краще поринути в роботу з головою, ніж звертати увагу на дрібниці, шуміти та конфліктувати з колегами. Виявіть свої організаторські здібності. Ви зможете впоратися з багатьма проблемами. Вдалою буде зустріч із начальством, до ваших пропозицій дослухаються й гідно їх оцінять. У вихідні вибирайтеся в гості.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.