Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:42:22

Гороскоп на наступний тиждень 8-14 жовтня 2018 року

07.10.2018   14:43Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень х 8 по 14 жовтня 2018 року.

 Овен (21.03—20.04). Настав період становлення стабільних взаємин на роботі. Домашні турботи, що раніше приносили розлади й незадоволеність, матимуть значимість і важливість для вас і ваших домашніх.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Телець (21.04—21.05)
. Є сенс відмовитися від авантюрних і ризикованих справ. Спекулятивна діяльність може призвести до фінансового глухого кута, а потiм і до втрати постійного джерела прибутку.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вам доведеться на власні очі переконатися, що не хлібом єдиним живе людина. Свої переконання і цінності доведеться змінити під тиском навколишньої дійсності.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
 Рак (22.06—23.07). Основними завданнями тижня буде активне включення в знакову систему, тобто вміння читати й бачити прикмети, активне включення в інформаційний потік і вміння вирішувати життєві питання.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Лев (24.07—23.08). У вас буде можливiсть упевнитися, що випадковостей не буває. Треба реальнiше дивитися на речi, тодi ви зможете уникнути багатьох негараздiв. Фiнансове становище суттєво покращиться.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Діва (24.08—23.09). Спілкування з природою, музикою принесе величезні плоди та великі зміни в особистому житті, а також велику допомогу здоров’ю і вирішення бага­тьох побутових проблем.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Терези (24.09—23.10). Зберігаючи ритм у роботі або в служінні сім’ї, рідним і друзям, ви ризикуєте серйозно підірвати своє здоров’я або втратити те, заради чого ви живете. Це стосується i самотнiх людей.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви вмiєте долати будь-якi труднощi за допомогою віри, інтуїції, глибокого розуміння подiй, якi вiдбуваються з вами. Ваша сила полягає в умінні прийняти правильне рiшення.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Стрілець (23.11—21.12). У вас несподiвано можуть відкритися таємні потоки знань. І в цьому випадку прийде успіх у професії, а в багатьох таємні думки і бажання знайдуть реальну форму.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Козеріг (22.12—20.01).
Людям, яким доводиться багато уваги приділяти здоров’ю, дуже важливо відмовитися від звичного погляду на процеси реабілітації, лікування. Скористайтеся методами нетрадицiйної медицини.
Дні: спр. — 10; неспр. — 13.
 
Водолій (21.01—19.02). Треба не ховатися за параграфи інструкцій та правила i не придушувати в собі природні інстинкти. Чим раніше ви внутрішньо звільнитеся від погляду на життя, як на якусь систему правил і установок, тим радiснiшим воно буде.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Риби (20.02—20.03). З’явиться величезне бажання навести лад  удома, втрутитися в особисте життя близьких, прагнення диктувати свої умови, встановлювати свої правила в сім’ї. Занадто поглиблене розуміння внутрішніх процесів може довести до нервового зриву, прихованої ворожнечі та агресії.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Інша версія:

ОВЕН

Схоже, ви на роздоріжжі. Подумайте, що для вас важливіше, і постарайтеся прийняти правильне рішення. Імовірні цікаві знайомства та враження. У вихідні, плануючи великі покупки, не забудьте про побажання своєї другої половини.

ТЕЛЕЦЬ

Ви готові дати пораду з будь-якого питання. Відчуєте себе професіоналом у всіх сферах діяльності. Ваші досягнення на рівні міркувань необхідно підтвердити практикою. Вихідні сприятливі для відпочинку в колі сім’ї.

БЛИЗНЮКИ

Настав час планувати нові справи. Можуть надійти пропозиції про зміну роботи, але перш ніж їх приймати та зриватися з місця, добре все продумайте. Оптимістичне сприйняття життя дозволить вам легко впоратися з труднощами. У вихідні станете душею компанії, друзі будуть просто зачаровані вами.

РАК

Потрібно рахуватися не тільки зі своєю думкою, але й людей, які оточують вас. Терпіння та конструктивний діалог принесуть набагато більше користі, ніж відкритий опір і завзяте відстоювання власних позицій. У вихідні постарайтесь вибратися на природу.

ЛЕВ

Улюблена робота може стати джерелом натхнення. Вона подарує моральне задоволення та хорошу матеріальну винагороду. Не впадайте у відчай через дрібні невдачі й намагайтеся досягти своєї мети. У вихідні більше часу приділіть відпочинку.

ДІВА

Вам треба діяти разом з надійними партнерами. Поодинці мало шансів на успіх. Слід грамотно вибудувати стосунки з новими колегами або друзями. Не давайте приводу вважати себе слабкою особистістю, яка не має своєї думки. У вихідні забезпечте собі максимальний спокій і відпочинок.

ТЕРЕЗИ

Не зациклюйтеся на дрібницях – на вас чекають великі справи. Але успіх залежатиме від вашої здатності тверезо оцінити ситуацію. Не рубайте з плеча й не панікуйте. Добре все обміркуйте. Також буде важливо доводити початі справи до кінця.

СКОРПІОН

Подолати перешкоди допоможуть душевний спокій і впевненість у правильно обраному напрямку та власних силах. Підтримка близьких і схвалення начальства додадуть вам оптимізму. У вихідні на вас чекають зустрічі з людьми з далекого минулого та нові знайомства.

СТРІЛЕЦЬ

Побоюйтеся занадто привабливих пропозицій. Просто так успіху не досягти. Щоб заробити, треба багато працювати. Не звалюйте на себе надмірний тягар відповідальності, це може несприятливо відобразитися на сімейних стосунках. У вихідні потрібно відволіктися й розважитися.

КОЗЕРІГ

Колеги по роботі можуть почати тягнути ковдру на себе або ж із задоволенням скинуть частину своєї роботи на ваші плечі. Розраховуйте тільки на власні сили, пропускайте мимо вух «слушні поради». У вихідні можливі непорозуміння з родичами. Зателефонуйте батькам.

ВОДОЛІЙ

Діяти краще за планом, але для цього потрібно, щоб він у вас був. Не зашкодить продумати й запасний варіант розвитку подій. Зайві справи рішуче відкидайте. Уважніше поставтеся до нових контактів. У вихідні розберіться зі старими речами та почуттями й викиньте мотлох не тільки з дому, але й голови.

РИБИ

Зараз вам багато чого вдається, тож постарайтеся використати цей час максимально раціонально. Виявляючи товариськість та активність, ви залучите нових ділових партнерів, що дозволить зміцнити своє становище й подумати про бажану перспективу.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини