Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:34:22

Гороскоп на наступний тиждень з 4 по 10 червня

03.06.2018   10:19Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 4 по 10 червня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Завдяки тверезому розуму і вмінню прорахувати ходи на кілька кроків ви зможете просунутися по кар’єрних сходах. Трохи терпіння, достатній запас міцності на виживання в екстремальних умовах — i ви на висотi.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Телець (21.04—21.05). Вірогідні суперечки з близькими. Щоб вгамувати їх і заспокоїтися самому, було б непогано поїхати у відпустку. Мир і спокій на найближчі півроку будуть забезпечені.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ваше бажання бути попереду, звичайно, похвальне, але й відповідальність повністю лягає на вашi тендітні плечі. Не беріть одразу занадто високий темп — він зіб’є з буденного ритму і принесе безліч невиправданих клопотiв.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Рак (22.06—23.07). Тиждень принесе багато одкровень i сюрпризів. Не йдiть на авантюри, довiряйте тiльки власнiй iнтуїцiї. Поради друзів принесуть неоціненну користь.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Лев (24.07—23.08). Авторитет зростає, але не зловживайте цим. На ярмарку марнославства можна спустити все до нитки, а ось для того, щоб відновити колишнє становище, доведеться витратити багато часу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Діва (24.08—23.09). Акуратність і пунктуальність — запорука вашого успіху на літні місяці. Зібраність у справах, відповідальність за сказане допоможуть зрушити гори і довести всім, на що ви здатні.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Прислухайтеся до поради батьків. Вони завжди підкажуть вірне рішення. Тепер можна забути про негаразди на особистому фронті, але з минулого добре б зробити відповідні висновки, щоб не наступати на ті самi граблі.
Дні: спр. — 4; неспр. — 7.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви сповненi рішучості перевернути світ, щоб виконати задумане й довести всім, на що здатнi. Зірки обіцяють несподiванi подiї. Однак немає нічого таємного, що не стало б явним. Це відноситься й до вашого нового роману.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Стрілець (23.11—21.12). Не відмовляйтеся від можливості відвідувати курси підвищення кваліфікації, зайві знання ще нікому не завадили. Чекайте запрошення на вечiрку. В компанії може виявитися людина, з якою ви ви давно хотіли познайомитися.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви вмієте цінувати тих, хто захоплюється вами і приділяє увагу, але навчiться тримати себе так само незалежно з тим, хто припав вам до душі, не відкривайте відразу свої таємницi.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Водолій (21.01—19.02). Не дивуйтеся, якщо ваш новий супутник не зовсім вам до душi. Це не привід, щоб дати йому відкоша. Придивіться до нього уважніше — можливо, ви зрозумієте, що тут править бал не ваш особистий смак, а щось інше.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Риби (20.02—20.03). Непередбачувана обставина порушить ваші плани, пов’язані з майбутньою подорожжю, але, можливо, вона ж подарує важливу зустріч. Це може бути любов, нові цікаві друзі або перспективний роботодавець.
Дні: спр. — 10; неспр. — немає.

Інша версія:

ОВЕН

Вам доведеться доводити свій високий професіоналізм. Будьте вільнішими в стосунках, контактність зараз знадобиться. Уважніше стежте за новинами, так ви не проґавите важливої для вас інформації. Розмов з начальством краще не затівати. У вихідні уникайте непотрібних контактів.

ТЕЛЕЦЬ

Перш ніж щось зробити, необхідно багато чого продумати. Будьте обережними та беріть до уваги голос інтуїції. Не варто дослухатися до порад знайомих, навіть дуже впливових людей, вирішуйте всі проблеми самі. У вихідні можете розраховувати на допомогу друзів.

БЛИЗНЮКИ

Очікуються цікаві зустрічі та приємні сюрпризи, а робота принесе хороші результати. Бажано займатися тільки найважливішими й невідкладними справами, щоб мати змогу відпочити та відновити сили. У вихідні не забувайте про близьких людей, вони теж чекають від вас тепла й турботи.

РАК

Безкорисливе служіння близьким людям – справа шляхетна, але й у ній іноді потрібно робити перерви. Можна зайнятися масштабними перетвореннями у своїй справі. Але не варто зациклюватися на питаннях матеріальних благ, згадайте й про духовне. Вихідні бажано присвятити культурним заходам.

ЛЕВ

Певні труднощі ймовірні, але ви легко подолаєте їх. Дослухайтеся до голосу інтуїції, вона не обдурить вас. Будуть вдалими подорожі, поїздки та відрядження. У вихідні займіться облаштуванням свого дому.

ДІВА

Імовірна несподівана ситуація, яка забере весь вільний час і змусить вас змінити ретельно продумані плани. Не виключені цього тижня й ускладнення в дружніх стосунках, тож доведеться прояснити деякі непорозуміння. У вихідні дозвольте собі відволіктися від професійної діяльності.

ТЕРЕЗИ

Вам здаватиметься, що світ не оцінив усі ваші таланти та здібності, але не варто зациклюватися на своїх претензіях. Демонстрація образи не допоможе домогтися визнання та поваги, із цим упораються коректність, терпіння й тактовність. У вихідні ігноруйте другорядні справи, зосередьтеся на головному.

СКОРПІОН

Зможете багато чого досягти, якщо не станете лінуватися. Будьте товариські й відкриті новим зустрічам і знайомствам. Не довіряйте чуткам, інакше власноручно зруйнуєте стосунки з родичами. Усі труднощі ви повинні перебороти самостійно. У вихідні будьте готові одержати важливу новину, що може перевернути все ваше життя.

СТРІЛЕЦЬ

Не слід протистояти обставинам і намагатися що-небудь змінити. Для вас настав той момент, коли краще плисти за течією, це заощадить сили та час. У вихідні близьким людям будуть необхідні підтримка й допомога, приділіть їм більше уваги, але не дозволяйте звалювати на вас усі свої проблеми.

КОЗЕРІГ

Не погоджуйтеся ні з якими авантюрними пропозиціями. Доведеться багато працювати, але результати праці обов’язково порадують вас. Ви не пошкодуєте про витрачені сили, а начальство буде вами задоволене. У вихідні бажано вирушити в подорож, ви прекрасно відпочинете та довідаєтеся багато нового.

ВОДОЛІЙ

Будьте обережні в словах, стежте за своєю мовою, інакше може виникнути конфліктна ситуація з начальством. Можливо, вам доведеться відстоювати свої нові ідеї. Постарайтеся виключити з них елемент авантюризму, нічого хорошого він вам не принесе. У вихідні не упустіть свій шанс.

РИБИ

Бажано зосередитися на своїх обов’язках. Доведеться вирішувати проблеми, які виникнуть на роботі. Ваша цілеспрямованість дозволить досягти набагато більших результатів, ніж ви припускали. І майте на увазі, що похід у вихідні на вечірку або в гості може виявитися для вас стомливим.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини