Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:00:55

Гороскоп на наступний тиждень 26 лютого - 4 березня 2018 року

25.02.2018   11:13Агенцiя

Всі ми різні: те, що один вважає невдачами і маленькими радощами життя, інший сприймає як трагедії і тріумфи. Цей тиждень може стати періодом підвищеної емоційності, якою нас наділять планети. Це може зіпсувати життя. Але у чутливості є свої сильні сторони — знайти їх допоможе астропрогноз.

Овен (21.03—20.04). У цей період можуть бути розірвані хиткі відносини, але не назавжди? Через деякий час ви і ваш партнер зрозумієте, що потрібні один одному: і погодитеся на примирення.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Телець (21.04—21.05). Фінансовий стан залежатиме від вашого відповідального підходу до роботи, а також від дипломатичних здібностей, над якими вам ще належить попрацювати.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Близнюки (22.05—21.06).
Якщо ранiше ви рідко витрачали великі суми, то зараз усе частiше доведеться шукати додатковi джерела для покупок. Уникайте довгострокових кредитiв.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Рак (22.06—23.07).
Ви повинні поставити перед собою цілі, заради яких готові жертвувати часом, фінансами і навіть здоров’ям. Швидше за все, вони стосуватимуться вашої кар’єри.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Лев (24.07—23.08). У вас навряд чи з’явиться час для відпочинку, швидше за все, відпочивати зможуть лише ваші рідні та близькі, а ви щедро фінансуватимете їх відпочинок.
Дні: спр. — 26; неспр. — 2.
 
Діва (24.08—23.09).
Якщо все складатиметься для вас вдало, то невдовзi ви отримаєте довгоочікувану насолоду від досягнення мети, заради якої працювали щосили.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Терези (24.09—23.10). Ви будете не дуже активні на любовному фронті. І виною всьому — кар’єрні цілі, які змусять вас усі зусилля спрямовувати у професійне русло..
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Усе частiше в сiм’ї виникатимуть конфліктні ситуації. Тому треба вiдверто поговорити зі свої партнером і довести йому, наскільки важлива та робота, якою ви зараз займаєтеся.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Стрілець (23.11—21.12). Перiод буде доволi напруженим і спрямованим на досягнення конкретного результату. Витрачати доведеться дуже багато, а ось швидких доходів навряд чи варто очікувати.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Козеріг (22.12—20.01)
. Ви багато вкладатимете і навіть позичатимете гроші, щоб здійснити всі задумані плани. І вже зовсiм скоро зможете не тільки повернути борги, а й накопичити певну суму.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Водолій (21.01—19.02). Вашi заробiтки дозволять вам і вашій родині відчувати себе комфортно. Водночас доведеться істотно витратитися на власне навчання або навчання своїх дітей.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Риби (20.02—20.03). У вас з’являться шанси проявити найкращi якостi. Будьте відповідальними, адже від ваших рішень залежатиме якість життя і добробут людей, якi вас оточують.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Інша версія:

ОВЕН

Ваша працездатність суттєво підвищиться. Намагайтеся не базікати зайво, щоб згодом не шкодувати про це. Може знадобитися максимум зібраності й уважності. У вихідні рекомендується уникати відкритого протистояння з будь-ким, нічим хорошим це не закінчиться.

ТЕЛЕЦЬ

Будете неймовірно щасливі, і будь-які можливі спроби перешкодити вам не увінчаються успіхом, а лише подвоять популярність вашої персони. Можуть виникнути проблеми, пов’язані з гострою нестачею часу. Переговори з начальством мають принести гарний результат.

БЛИЗНЮКИ

Бажано ретельно планувати всі справи. Імовірна реалізація оригінальних проектів, тільки не забудьте покликати на допомогу всю свою активність та інтуїцію. Якщо протягом тижня у вашому житті виникатимуть якісь негаразди, то у вихідні все налагодиться, знову повернуться мир і спокій.

РАК

Цей тиждень обіцяє вам неабияку працездатність та відчутний приплив сил. Незважаючи на необхідність інтенсивної роботи, знайте міру, ваші близькі, та й ви самі, можете постраждати від прагнення віддавати робочому процесу весь вільний час.

ЛЕВ

Залишайтесь уважними й обережними, аби не вплутатися навіть у найпростіші авантюри. Вам належним чином удасться врегулювати проблеми, що з’явилися, головне – не квапити подій. Можливо, доведеться терміново опановувати нові знання та навички.

ДІВА

Для позитивних змін у вашій долі настає сприятливий час. Можете розраховувати на удачу в тих справах, де необхідно виявляти ініціативу, рішучість і напористість. Матеріальне становище буде потихеньку стабілізуватися. У вихідні бажано зайнятися облаштуванням свого житла.

ТЕРЕЗИ

Спокій і витримка можуть неодноразово знадобитися вам. Не варто всерйоз сприймати слова колег по роботі. Намагайтесь обійтися без зайвих обіцянок. Найкраще діяти самостійно, але при цьому уникати різких життєвих змін. Не потрапляйте на очі начальству.

СКОРПІОН

Не дозволяйте втягувати себе в круговорот чужих проблем, спробуйте більш розумно впорядкувати свій спосіб життя. При спілкуванні з колегами будьте обережні, особливо з начальством. У вихідні не рекомендується укладати ніяких угод, адже шанс на успіх може дорівнювати нулю.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятлива смуга для вас триває, цього тижня вдасться вирішити досить важкі завдання. Саме час насолодитися плодами своєї діяльності. Намагайтеся не піддаватися суєті, ви й так усе встигнете. Будьте обачні зі словами. Вихідні постарайтеся присвятити собі.

КОЗЕРІГ

Для втілення в життя своїх ідей вам обов’язково знадобиться допомога однодумців. Не забувайте дослухатися до голосу інтуїції, це дозволить уникнути багатьох помилок. У вихідні не вступайте в суперечки з родичами. Розраховуйте свої сили об’єктивно та не переоцінюйте власні можливості.

ВОДОЛІЙ

Можливо, хтось звернеться до вас за порадою або ви самі візьмете участь у чиїйсь долі. Ті, хто поряд, можуть знайти у вашій особі справжнього друга, а от начальство з незрозумілої причини, імовірно, виявиться чимось невдоволеним. У вихідні постарайтеся відновити втрачені сили.

РИБИ

Можлива ситуація, коли доведеться займатися кількома справами одночасно, але результати цієї праці порадує вас уже наступного тижня. Свої плани краще не афішувати, а самостійно вживати необхідних заходів для їхньої реалізації. Не уникайте можливості провести час удома.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини