Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:39:56

Традиційна Різдвяна ялинка для дітей пільгових категорій

12.01.2018   13:57

Новий рік – це час, коли кожен з нас чекає на диво та вірить у здійснення бажань. А для малечі це, ще й зустріч з Дідом Морозом, який для кожного має подарунок та добре слово. Хоча дорослі не вірять в його існування, малеча все одно знає, що він існує і обов’язково завітає до свята.

12 січня в районному будинку культури відбулося святкування Різдвяної ялинки для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з обмеженими фізичними можливостями. Організатори заходу – служба у справах дітей райдержадміністрації та відділ у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської ОТГ.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови Коропської селищної ради Василь Кравченко, який підкреслив, що завжди радий зустрічі з дітьми, адже діти – це гордість, надія і майбутнє дорослих, а від того, якими будуть їхні подальші шляхи, залежить доля держави.

Глядачам була представлена новорічна казка у виконанні учасників драматичного гуртка Центру дитячої та юнацької творчості, доповнена музичними номерами юних артистів Коропської школи мистецтв. По завершенню концерту у фойє РБК відбулася розважально-ігрова програма за участі клоуна Кльопи, Дід Мороза та Снігуроньки. Радості дітей не було меж, особливо цікавими для малюків були естафети та рухливі ігри, кожен учасник яких отримав цікавий подарунок.

Усім присутнім на святі дітям були вручені солодкі новорічні подарунки від організаторів та благодійників заходу. Загалом було підготовлено подарунків на 170 дітей пільгових категорій Коропщини. Ті, що не мали змоги взяти участь у святковому концерті, отримають свої пакунки вдома.


Сектор інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини