Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:56:03

Гороскоп на наступний тиждень 25-31 грудня 2017 року

24.12.2017   17:53Агенцiя

Основні енергії тижня: для багатьох останній тиждень 2017-го буде тією межею, за якою захочеться залишити деякі речі: стосунки, роботу або й просто певні ситуації. Навіть, якщо це не відбудеться зараз, ви можете відчути бажання розпрощатися з чимось. А ось до чого це призведе – побачите вже у новому році.

Овен (21.03—20.04). Лякатися не варто, прийміть виклик долі в повній бойовій готовності. У цей період ви гостро реагуватимете на критику ваших колег. Їхня думка ніяк не вплине на вашу кар’єру, але може спровокувати напругу в колективі.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Телець (21.04—21.05). Чекайте нових пропозицій, можливо, вам навіть вдасться змінити сферу діяльності. Є шанс переїхати працювати за кордон. Свята краще провести в сiмейному колi.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви візьмете на себе максимум відповідальності за чужi справи. Але не варто вирiшувати стороннi проблеми, треба бiльше довiряти людям.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Рак (22.06—23.07). На вас чекає легкий період. Якщо якісь позиції було втрачено, є шанс надолужити згаяне. Головне — не піддаватися рефлексії, а працювати. І тоді ви зможете реалізувати все, про що мрієте.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Лев (24.07—23.08). Вас цікавитиме тільки особисте життя, робота відійде на другий план. Це не страшно, адже легковажність ніяк не позначиться на кар’єрі. У декого з’явиться шанс отримати пропозицію руки і серця.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Діва (24.08—23.09). Самотнiх людей очікує зустріч зі своєю половинкою, яка може завершитися весіллям. А в одружених стосунки важко назвати гармонійними. Наберіться сміливості та шукайте вихiд iз ситуації, що склалася.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Терези (24.09—23.10). На тих, хто працює в галузi мистецтва, чекає заслужений успіх. Для представників інших професій триватиме період напруженої роботи. Ви захочете змінити діяльнiсть i шукатимете стабільну роботу.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Спробуйте зберегти дружбу і довіру своїх партнерів. Вас закрутить вир вечірок і прийомів. І хоч як це дивно, але, здавалося б, марне життя принесе професійні контакти і можливість отримати нову роботу.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими. Можливо, вам пiднiмуть зарплату, але при цьому доведеться витратити багато грошей на сімейні проблеми. Пiд Новий рiк загадайте бажання, i воно обов’язково збудеться.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Козеріг (22.12—20.01). Щоб зберегти хороші стосунки з другою половинкою, збільшiть дистанцію між вами і батьками, інакше вибухонебезпечних ситуацій не уникнути. Якщо ви самотні, то на вас чекає велике почуття.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.
 
Водолій (21.01—19.02). Виникнуть конфлікти через сімейний бюджет. Вас захопить легковажний роман, який залишить тільки гiркі спогади. Не пiддавайтесь поганому настрою, адже попереду новорiчнi свята.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Риби (20.02—20.03). Нові контакти відкриють перспективи на майбутнє. Уникайте обговорень робочих моментів у неформальній обстановці, інакше можете нажити ворогiв.
Дні: спр. — 25; неспр. — 31.

Інша версія від порталу “Український інтерес

Є ризик того, що доведеться потрапити у полон чужих бажань та виконувати не зовсім те, що хотілося б. Особливо це стосуватиметься робочих відносин із керівництвом або високопосадовцями. Також можливі ускладнення у справах, які потребують співпраці із держструктурами.



Найважливіше – зосередитися на головних проектах і детально досліджувати усі перспективи та небезпеки. Шукайте золоту середину – та винагорода не змусить себе чекати!

Зубр (19.04-19.05)

Люди цього знаку вирізняються надзвичайною силою духу та часто – впертістю. Їхня велична сила не демонструється через авторитаризм, проте сповнює їх та підсвічує зсередини. Хоча інколи вони не є прикладом зразкових манер, але будьте впевнені – Зубри щирі та дійсно кажуть те, що думають.

Прогноз на 25.12-31.12

Навіть якщо вам здається, що ви вже нічому не здивуєтеся, останній тиждень може принести нові несподіванки. Ви стоїте на порозі великих змін, які відчуваєте і самі. Дуже важливе значення набуде допомога інших. Від того, як чітко ви поясните їм свою позицію та побажання, залежатиме багато.

Особисте життя: суперечки із коханою людиною можуть стати фатальними та, якщо не призвести до розриву, то кинути тінь на ваші подальші відносини. То ж чи варто говорити образливі слова, які ваш партнер не зможе забути? Намагайтеся бути терплячими та спокійно сприймайте будь-які події в особистому житті. Уникайте також і спроб маніпулювання або тиску на вас.

Ведмідь (20.05-19.06)

Зазвичай, це люди практичного розуму, певної консервативності та великої поваги до себе. Їхній спокій буквально передається іншим! Ведмеді час від часу мають потребу зануритися до глибин власного “я” та повернутися до світу вже з новим рішенням.

Прогноз на 25.12-31.12
Для вас тиждень може сповнитися важливими кроками, від яких залежатиме багато чого у новому році. Ви й самі можете здивуватися тому, як швидко та рішуче будете приймати серйозні рішення. На кінець тижня Ведмедям захочеться спокійно видихнути та насолодитися результатами плідної праці.

Особисте життя: про себе можуть захотіти нагадати люди із минулого. Пригадайте, чи нікого з тих, хто мав до вас почуття, ви не образили колись – ця людина може “мати на вас зуб”. Замість інтриг краще зосередитися на підтриманні теплої атмосфери вдома.

Лис (20.06-20.07)

Ці люди пов’язані із магією природи та творчістю, оскільки відрізняються тонким відчуттям світу. У своїх стосунках з іншими можуть бути прямими та рішучими, а можуть – хитрими та навіть жорстокими. Мало хто вміє так пристосовуватися до мінливого життя та тримати хвіст за вітром як Лиси.

Прогноз на 25.12-31.12
Ніколи не можна бути занадто передбачливим, тож пригадайте про властиву вам хитрість та обдумайте кожний крок. Після невеликого підвішеного періоду справи нарешті зрушать з місця.

Особисте життя: навіть якщо хтось захоче вас спокусити або диктувати вам свою волю, ви з легкістю уникнете цього. Зараз не кращий період розпочинати щось нове або вирішувати, що робити із старими заплутаними відносинами. Відпочивайте та набирайтеся сил.

Вуж (21.07-09.08)

Вужі, перш за все, наділені глибинною мудрістю та вмінням бачити речі такими, як вони є насправді. Цим людям часто доводиться проходити процеси оновлення та слідувати певним циклам, тому вони чудово розуміють зв’язок між причинами та наслідками. А ще вони в’юнкі, хитрі та вміють спокушати.

Прогноз на 25.12-31.12
Якщо не знаєте, як вчинити, знайдіть час, щоб побути наодинці та поміркувати – рішення вже давно є у вашій голові. Не дозволяйте минулому обмежувати вас – якщо відкинете його, то відкриєте безліч нових можливостей.

Особисте життя: достатньо приємний та гармонійний період, у який ви доб’єтеся гармонії між різними частинами одного цілого. Ви контролюєте свої почуття та не дозволите збити себе. Так тримати!

Рись (10.08-15.09)

Рисі – знавці людських сердець, гарні психологи та чудові друзі. До них тягнуться та прислухаються, їхні поради цінують. Вони здатні швидко вчитися та відкривати нове, мандрувати та постійно розширювати горизонти.

Прогноз на 25.12-31.12
Не поринайте спогадами у минуле та не надто фантазуйте про майбутнє: зірки на вашій стороні просто зараз! Перед вами відкриваються нові можливості та шляхи, ви легко здолаєте перепони. Починайте рухатися!

Особисте життя: є ризик піддатися спокусі зустрітися або нагадати про себе людині, яка, як ви і самі знаєте, цього не гідна. Деякі ситуації існують для того, щоб ми навчилися розставляти крапки над “і”.

Лелека (16.09-30.10)

Лелеці здавна приписували якості істоти, що приносить чистоту. Так і люди, народжені під цим знаком, приносять з собою гармонію та гарну атмосферу. Вони часто занурюються у питання, пов’язані з духовним розвитком та мають сильний зв’язок із божественним.

Прогноз на 25.12-31.12
Вам не потрібно орієнтуватися на інших та чекати на чиюсь підтримку – ви і так маєте усі ресурси. Контролюйте свої бажання та очікування, щоб не потрапити через них у скрутне становище та не виглядати дурнем.

Особисте життя: ваше бажання захисту є закономірним, тому ви не маєте поступатися своїм. Пам’ятайте, що до гніву призводить відчуття власного безсилля. Не бійтеся брати на себе нові зобов’язання – це може тільки зміцнити ваші стосунки з іншими.

 Лебідь (31.10-22.11)

Люди-лебеді – порядні та чесні, тому їх важко спокусити чимось, що не відповідає їхнім істинним бажанням. Вони вірні своїм ідеалам та навіть безкомпромісні у слідуванні їм, що інколи робить їх навіть жорстокими. Проте, якщо зможете прийняти Лебедя – отримаєте вірного друга на все життя.

Прогноз на 25.12-31.12

Якщо сумніваєтеся, прислухайтеся до поради людини, якій довіряєте – вона точно не порадить поганого. Ви – винахідлива людина, тож ваш гострий розум допоможе вирішити ситуації, які будуть виникати. Насолоджуйтеся тим, що ви отримали раніше, та готуйтеся до нового етапу.

Особисте життя: деяким Лебедям буде заважати нерішучість перед тим, як зробити наступний крок у стосунках. Зараз краще перепочити та заспокоїтися, перш ніж брати на себе відповідальність. Знайдіть час побути наодинці, бо гармонія із собою стане основою гармонії з іншими.

Вовк (23.11-29.11)

У житті цим людям допомагає буквально звірячий нюх. Вони свободолюбиві, горді, нерідко самовпевнені, але можуть бути відданими та щирими – інколи аж занадто. У ситуації тиску схильні ухилятися та втікати від джерела небезпеки.

Прогноз на 25.12-31.12
Ваш тиждень сприятливий для відпочинку, зустрічей із тими, кого ви давно не бачили, різноманітних розваг. Втім, пам’ятайте: незакінчені справи та хвости із минулого можуть заважати вам злетіти у майбутньому.

Особисте життя: у вашому серці можуть поселитися ревнощі, які з високою вірогідністі є безпідставними результатами схильності накручувати себе. До деяких Вовків можуть почати проявляти увагу люди, вищі за становищем.

Ворон (30.11-17.12)

Життя цих людей часто пов’язане із загадками, потаємним, містичними переживаннями та пошуком істини. Ворони схильні сприймати усе як гру – проте не думайте, що їх ставлення хоч до чогось є несерйозним! Просто вони добре знають, що зайва серйозність ускладнює життя.

Прогноз на 25.12-31.12
Як би не хотілося, зараз не час марно витрачати гроші. Будь-яким крокам має передувати ретельний розрахунок. Фінансові операції у цей період можуть виявитися невдалими. Пам’ятайте, що діяти потужно та обережно – поняття, що не заважають один одному.

Особисте життя: зараз краще шукати підхід до коханої людини або об’єкту симпатій, керуючись вічними правилами, нормами поведінки та цінностями. Не дивуйтеся, коли почуєте від партнера, що йому не вистачає якихось банальних речей.

Сокіл (18.12-18.01)

Соколи – люди раптових ідей та цілей, що зненацька заволодівають ними повністю. Навіть якщо омріяна ціль ледве видна за горами, Сокіл не заспокоїться, поки не досягне її. А от чи добра вона – це питання випадку.

Прогноз на 25.12-31.12
Насолоджуйтеся першими результатами ваших дій – за ними будуть й інші. Інвестуйте отримане раніше у нові починання, щоб закріпити свої успіхи. Втім, будьте готовими до певного спротиву зі сторони впливових людей, держструктур та навіть колег.

Особисте життя: чудовий період оновлення, гармонії та радощів у стосунках для більшості Соколів. А ось деяким слід зрозуміти, що їх виводять з рівноваги навмисне – можливо, ви раніше сильно образили цю людину?

Вивірка (19.01-15.02)

По своїй натурі вивірки схильні до авантюр, проте, здається, пані Фортуна їх за це і любить. Ерудовані та кмітливі – вони люблять розв’язувати складні задачки, які підкидає життя. А якщо пізнати їх краще, виявиться, що вони набагато більш постійні, ніж видаються на перший погляд.

Прогноз на 25.12-31.12
Криза має долатися крок за кроком, як би інколи не хотілося, щоб зміни відбувалися миттєво. Ви вже почали свій рух, і він обов’язково приведе вас до бажаних змін. Зараз головне зібратися та не піддаватися жалю або сумнівам.

Особисте життя: зараз багато чого у ваших стосунках може зосередитися навколо фінансових питань та питань, пов’язаних із нерухомістю. Втім, поряд із коханою людиною (а особливо, якщо трохи поступитеся) є шанси все вирішити швидко та з користю.

Вепр (16.02-11.03)

Вепри весь час перебувають у русі та завжди готові до рішучих дій. Люблять бути лідерами та виборювати першість, проте не завжди можуть оцінити реальний стан речей та ступінь небезпек. За близьких можуть буквально “порвати”.

Прогноз на 25.12-31.12
Гарний час для ділових поїздок, відряджень, пошуку нових партнерів. Шукайте нові шляхи розвитку вашої справи або роботи, дозвольте собі бути винахідником, але не забувайте про необхідність узгоджувати свої плани з іншими.

Особисте життя: тиждень може стати певним періодом переосмислення, коли ви зрозумієте, хто вам насправді дорогий, а на кого й не варто витрачати свій час та зусилля. Ви зможете багато переосмислити у стосунках з іншими.

Соловей (12.03-18.04)

Соловей – працьовитий та творчий, а ще несе із собою радість та відчуття свята. На перший погляд він може здатися поверхневим, проте коли ви пізнаєте його краще, ви щиро здивуєтеся відкритій глибині. Але з Соловейком все не так просто – інколи не розумiєш, чого від нього очікувати.

Прогноз на 25.12-31.12
Чудовий період – Фортуна буде на вашій стороні. Напрямок обраний правильно. Тому, зараз слід продовжувати йти обраним шляхом, не зупинятися на тому, що у вас є. Тоді згодом можете побачити значно кращий результат.

Особисте життя: вам слід збагнути, що “підвішена” ситуація – це результат саме ваших дій. Розберіться з минулим зараз, коли є чудова можливість залишити його у році, що закінчується. Ваше бажання воювати не призведе ні до чого доброго.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини