Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:43:48

Гороскоп на наступний тиждень 4-10 вересня

03.09.2017   10:33Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 4-10 вересня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Уже скоро ви не зможете задовольнятися малим. Обов’язково беріть участь у яскравих подіях. Ви зможете поглянути на ситуацію інакше, а також почнете розуміти близьких.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Телець (21.04—21.05). Варто ризикнути спробувати те, в чому раніше не були впевненi. Доля вас підштовхує змиритися з обставинами. Ваша імпульсивність i сміливість зараз на користь, ви з усім впораєтеся.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Близнюки (22.05—21). Не покладайтеся на те, що оточуючi вам про щось нагадають. Доведеться перетворитися на хамелеона. Вам буде властива різкість, постарайтеся не конфлiктувати.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Рак (22.06—23.07). Ви будете орієнтовані на суспільство і чутливі до змін. Але на перемир’я йдіть, тільки якщо вам уже простягнули руку. Не звинувачуйте себе в давнiх помилках.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Лев (24.07—23.08). Не поспішайте, якщо час ще не настав. Постарайтеся частіше роздумувати на самоті. У будь-яких експериментах намагайтеся дiяти самостiйно, без залучення будь-кого.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Діва (24.08—23.09). Партнери оцiнять ваш інтелект, уміння поводитися й знаходити нові шляхи. Вам удасться укласти прибутковий контракт.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Ви зрозумієте, що потрапили в глухий кут. Ви можете спробувати вирватися або подивитися на своє становище з боку. Зi ступору вас виведуть систематичні заняття спортом.
Дні: спр. — 10; неспр. — немає.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви вирiшили дiяти самостiйно. Якщо ж вирішите з кимось порадитися, вибирайте того, хто завжди готовий прийти на допомогу.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ви шукатимете сенс у побутi, рано чи пізно знайдете відповіді. Вдасться чіткіше розглянути свої недоліки i спробувати їх виправити.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Козеріг (22.12—20.01). З’явиться вiдчуття, що ви пройшли якийсь етап i треба відпочити. Вихiднi проведiть у сiмейному колi.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Водолій (21.01—19.02). Направте свої сили на творчість. Занепокоєння викликатиме те, що ви робите без задоволення. Постарайтеся змінити життя на краще.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Риби (20.02—20.03). Ви досягнете багато чого, якщо позбудетеся страху. Проявіть наполегливість, волю, боріться з собою та з іншими. Не відмовляйтеся від мети і не відкладайте справи на потім.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Інша версія:

ОВЕН

Якщо ви не почнете лінуватися, то досягнете блискучих результатів у своїй діяльності. Будьте обережні, деякі події можуть перешкодити вашому подальшому просуванню кар’єрними сходами. У вихідні займіться побутовими питаннями, зокрема благоустроєм свого житла.

ТЕЛЕЦЬ

Суспільна діяльність вимагатиме багато часу. Життєрадісність та оптимізм дозволять вам досягти намічених цілей і перейти до нових завдань. Намагайтеся не демонструвати свій бурхливий темперамент. У вихідні, діючи напролом, ви нічого не доб’єтеся, знайдіть більш витончений вихід зі становища.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня удача посміхнеться вам, також реалістичним та закономірним є зліт у кар’єрі. Ризиковані заходи завершаться успішно в тому випадку, якщо ви зможете правильно розрахувати свої сили й не станете покладати великі надії на чиюсь допомогу. У вихідні ймовірне перспективне знайомство.

РАК

Настав час почати активно діяти й самостійно розв’язувати проблеми, які накопичилися. З’явиться гарний шанс змінити свій соціальний статус, і близькі вас у цьому підтримають. У вихідні доведеться взяти на себе провідну роль у вирішенні сімейних питань.

ЛЕВ

Намагайтеся реально розраховувати свої сили – не брати на себе зайву роботу та обтяжливі зобов’язання. Дотепність дозволить вам побачити ситуацію, яка склалась останнім часом, з іншого боку і знайти оригінальні способи вирішення актуальних проблем.

ДІВА

Вам необхідно зосередитися й реалізувати хоча б частину запланованого. Сміливо розраховуйте на допомогу друзів. Виявіть терпіння та витримку, і ви багато чого досягнете. Вихідні краще провести вдома. Потрібно добре відпочити й набратися сил для подальших справ.

ТЕРЕЗИ

Тиждень вдалий у всіх сферах, зможете реалізовувати практично будь-які плани. Імовірні деякі труднощі, але, на щастя, цілком переборні. Дослухайтеся до голосу інтуїції – вона не обдурить вас, підказуючи способи вирішення проблем. У вихідні займіться благоустроєм дому.

СКОРПІОН

Ваші бажання можуть здійснитися в той момент, коли ви вже перестанете сподіватися на позитивний результат. Будете фонтанувати неймовірними ідеями. Імовірні труднощі в спілкуванні з колегами. Будьте акуратні в словах у вихідні, адже будь-які бесіди можуть закінчитися конфліктом.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий для серйозних дій, які закріплять результат попередньої роботи. Навіть не намагайтеся задовольнити всі прохання близьких про допомогу, інакше вам просто сядуть на шию. У вихідні свіже повітря та фізичні навантаження остаточно проженуть сумний настрій і лінь.

КОЗЕРІГ

Вас може спантеличити якась новина. Не сприймайте її всерйоз без перевірки, вона, швидше за все, виявиться неправдивою. Навіть найнеймовірніші плани знайдуть тверду підтримку впливових осіб. У вихідні уважніше поставтеся до свого самопочуття.

ВОДОЛІЙ

Прийміть хоча б кілька самостійних рішень, не бійтеся ризикнути і взяти на себе відповідальність. Намагайтеся не сперечатися з начальством, це може привести до серйозного конфлікту. Висока ймовірність підвищення в посаді. У вихідні можливий крах ваших планів з вини близьких друзів.

РИБИ

Годі ширяти в хмарах, мріючи про нездійсненне: краще спускайтеся самі, інакше вас насильно повернуть на землю і змусять працювати. Можете багато чого домогтися, заразивши начальника цікавою ідеєю. У вихідні певний компроміс може обмежити вашу волю.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини