Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:12:36

Гороскоп на наступний тиждень 8-14 травня

07.05.2017   10:43Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8-14 травня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Ви зустрінетеся з фінансовими проблемами. Доведеться економно розпоряджатися грошима. Тому перш ніж витрачати великі суми, обміркуйте ще раз свої покупки.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

 Телець (21.04—21.05). Ви будете готові попрощатися зі старими спогадами. З’явиться нав’язливе бажання весело провести час. Бунтарський настрій може стати причиною проблем з оточуючими.
Дні: спр. — 10; неспр. — 13.

 Близнюки (22.05—21). Чуттєвість може послужити імпульсом до появи інфантильності. Задумайтесь над тим, як повернути в життя радість і насолоду, iнакше вам не уникнути депресії.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

 Рак (22.06—23.07). Ваша чутливість допоможе ще більше зблизитися з людьми, яких ви любите. Вклавши у вiдносини серце і душу, ви поліпшите цим не тільки емоційний стан, а й здоров’я.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

 Лев (24.07—23.08). Цей тиждень обіцяє багато цікавих подій. Удача світить тим, хто зайнятий інтелектуальною діяльністю. Успіх чекає творчих людей і працівників розумової праці.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

 Діва (24.08—23.09). Тиждень принесе несподівані сюрпризи. Поточні події в житті можуть змінитися кардинальним чином. Тут усе залежить від вашої поведінки. Вибравши правильну тактику, ви зможете досягти успіху.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

 Терези (24.09—23.10). Слід проявляти обережність у всіх справах. Тільки зважені рішення приведуть до позитивних результатів. Свій фінансовий стан можна буде поліпшити завдяки наполегливiй працi та продуманим діям.
Дні: спр. — 14; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). Сприятливий перiод для тих, хто дотримується аскетичного способу життя. Це мінімум розваг, відсутність предметів розкоші та ретельно обдуманi покупки.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

 Стрілець (23.11—21.12).
Економіка матиме нестабільний характер, тому вкрай не рекомендується намагатися отримати гроші обманним шляхом. Незважаючи на скрутнi часи, можна зайнятися благодiйнiстю.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

 Козеріг (22.12—20.01).
Бажання працювати та розвивати нові навички стануть пріоритетними якостями. Дуже корисно зайнятися самоосвітою. Підвищуйте свій рівень, запишіться на курси, розширюйте кругозір.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

 Водолій (21.01—19.02)
. Для тих, хто займається саморозвитком і творчістю,гарантовано успiх. Розвивайте інтуїцію та приховані таланти i невдовзi побачите позитивні результати.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

 Риби (20.02—20.03). Швидкоплинних бурхливих пригод бажано уникати. Тих, хто шукає легких розваг, чекають неприємні сюрпризи. Чудовий перiод для створення міцної сім’ї.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Інша версія:

ОВЕН

Бажано не йти на поводі в людей, озброєних маячними ідеями, і тим більше, не вплутуватися в їхні авантюри. Гарні результати дасть спільна творчість, але не варто проводити багато часу в гучній компанії. Вихідні бажано присвятити спілкуванню з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Вас обов’язково відвідає осяяння – не пропустіть його візит, тоді на вас чекатиме удача в справах. Потрібно навчитися стримуватись, коли виникає пекуче бажання оцінити вчинки інших людей та прокоментувати їх. Прекрасний час для кар’єрного зростання і професійних досягнень. У вихідні можете втратити спокій та сон.

БЛИЗНЮКИ

Буде чимало роботи, проте не завжди цікавої. Доля дасть вам шанс розібратися з багатьма проблемами, у тому числі й матеріальними. На роботі можлива справедлива критика на вашу адресу. Нехай вас не лякає рутина, вона не займе багато часу. У вихідні постарайтеся не стати джерелом конфлікту серед близьких людей.

РАК

Потрібно розвантажити себе від зайвих справ, особливо від чужих. Не опускайте рук – у вас усе вийде, але для цього потрібно більше зусиль. У вихідні намагайтеся в усьому знати міру, інакше бажання добре відпочити після важкого тижня може вам зашкодити.

ЛЕВ

Ви на порозі великих змін. Настає серйозний та відповідальний тиждень. Багато що може вас дратувати й виводити з себе, і подолати емоції виявиться непросто. Постарайтеся, щоб через них не постраждали ті, хто поряд. У вихідні не варто наполягати на своїй правоті, адже незначна суперечка може закінчитися серйозною сваркою.

ДІВА

Необхідно напружено працювати, щоб домогтися максимального успіху, при цьому не зайвими будуть сміливість і натиск. Успіху сприятиме допомога друзів та знайомих, не пропустіть сприятливі можливості. У вихідні все, що ви зробите, обіцяє вам удачу в майбутньому.

ТЕРЕЗИ

Зайва вразливість і запізнення можуть виявитися причиною неприємних ситуацій, які ви самі створите. Перш ніж що-небудь змінювати у своєму житті, зважте всі за і проти. У вихідні в дітей можуть виникнути певні проблеми, їм знадобиться ваша допомога, не списуйте це на прості капризи й постарайтеся вникнути в суть проблем.

СКОРПІОН

Запорука вашого успіху – не втрачати оптимізму та вміти зберігати рівновагу за будь-яких обставин. Початок тижня буде присвячений різноманітним турботам і з’ясуванню непорозумінь. Можете відчути себе трохи осторонь від важливих і цікавих подій. Якщо виявите ініціативу, це позитивно позначиться на вашій здатності домагатися свого.

СТРІЛЕЦЬ

Імовірно, доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Можете отримати приємну звістку. Якщо правильно витлумачите її, то значно покращите своє фінансове становище. У професійній діяльності не бійтеся новизни – зміни обернуться для вас благом.

КОЗЕРІГ

Вам є чим пишатися, однак не варто розслаблятися: нинішні блискучі досягнення не принесуть вам беззастережного загального визнання на все життя. Прагнучи до успіху, запасіться витривалістю, завзятістю й довірою до своєї інтуїції. Емоції цих днів, яскраві та глибокі, вимагатимуть виходу. У вихідні бажано не починати нічого нового.

ВОДОЛІЙ

Життя продовжує бити ключем, і тільки від вас залежить, яким саме та по якому місцю. Якщо візьмете ситуацію під свій контроль, то за ці кілька днів зможете перевернути гори. Намагайтеся стримувати амбіції та уникайте конфліктів з начальством. У вихідні відвідайте старих добрих друзів.

РИБИ

Ви цілком здатні розгребти накопичені на роботі справи, хоча для цього й доведеться попрацювати понаднормово. Зате така ситуація позитивно позначиться на вашому фінансовому становищі. До домашніх турбот бажано поставитися з максимальною відповідальністю, це дозволить вам спокійно відпочити у вихідні.


Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини