Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:42:23

Гороскоп на наступний тиждень 10-16 квітня

09.04.2017   16:38Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 10 по 16 квітня 2017 року

Овен (21.03—20.04). У вас з’являться проблеми, що вимагатимуть негайного вирішення. Треба будете вжити серйозних заходiв для подолання фiнансових проблем. Тоді ви зможете визначитися, як розпорядитися своїм бюджетом.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Телець (21.04—21.05). Перш ніж зробити покупку, зважте всi «за» i «проти», інакше ви ризикуєте витратити набагато більше, ніж необхідно. Будьте уважнi з фiнансовими документами.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Близнюки (22.05—21). Здаватиметься, що ви занадто повільно рухаєтеся до мети. Але не довіряйте цим суб’єктивним враженням. Повільний темп, навпаки, дозволить уникнути помилок, які можливі при реалізації проекту.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Рак (22.06—23.07). Добре розгляньте всі аспекти життя, передчуття вас не підведе. Невдовзi інвестиції принесуть непоганий прибуток, так що не відмовляйтеся від своїх планів на майбутнє.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Лев (24.07—23.08). Виникнуть деякі проблеми зі здоров’ям. Надмірна активна діяльність може негативно позначитися на стані організму. Вам слід уповільнити ритм життя.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Діва (24.08—23.09). Уникайте сильних розумових навантажень. Хороший сон відновить нервову систему та нормалізує емоційний стан. Дотримуйтеся здорового раціону харчування.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Терези (24.09—23.10). Перед вами вiдкриються нові можливості, ви зможете подолати будь-якi перешкоди і забути про обмеження. У вихiднi ви отримаєте запрошення на вечiрку.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вас переслідуватимуть сумні думки. Виникне сильне бажання зміцнити позиції і впорядкувати своє особисте життя. Сприятливий перiод, щоб показати оточуючим, на що ви здатні.
Дні: спр. — 16; неспр. — немає.
 
Стрілець (23.11—21.12). Кар’єра виходить на перший план. Слід рівномірно розподілити роботу, це допоможе знизити розумові навантаження та запобігти появі песимістичних настроїв.
Дні: спр. — 12; неспр. — 15.
 
Козеріг (22.12—20.01). Настане час, коли доведеться зупинитися, щоб оцінити виконану роботу і скласти подальші плани. Намагайтеся не звертати увагу на незначні деталі. Незабаром ваші проекти приноситимуть прибутки.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви ставитимете собі багато питань, відповіді на які не так просто знайти. У вас покращаться стосунки з колегами, але за однієї умови — будьте готові змінитися і піти на компроміс.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Риби (20.02—20.03). Ваші почуття стануть глибшими, а дії — емоційнiшими. Ви щира людина, здатна отримувати задоволення від простих речей. Щоб покращити фiнансове становище, доведеться шукати додаткову роботу.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів


Для вас очікується хороший тиждень: ваш покровитель – Сонце – знаходиться в сильній позиції і посилено перебуває в сузір’ї Овна.

У понеділок аспект Місяця позбавить вас якихось стрімких перемог. Це стосується особистого життя і робочих моментів. Ослаблений Місяць не завдасть цього тижня клопоту, крім вівторка, коли очікується Повний місяць і його сила зросте.

Краще відкладіть важливі справи, заплановані на 11 квітня.

У середу, 12 квітня, вас чекає сприятливий день, але через вплив Сатурна не варто очікувати продуктивності. Заступництво Марса ви відчуєте в четвер: буде можливість реалізувати свій творчий потенціал на роботі.

Нступного дня Уран впливатиме на продуктивність, і ви зможете закінчити багато важливих справ і всюди встигнути.

Вихідні пройдуть в позитивному ключі: ваші союзники, Сонце і Марс, допоможуть згладити переживання, а сила Венери відмінно позначиться на взаєминах з близькими людьми.

Гороскоп для Тельців

Для Тельців тиждень пройде стабільно з ухилом на негатив. Ваш покровитель Місяць практично весь тиждень, за винятком вівторка, буде ослабленим і позбавить вас енергетичного підживлення.

Ви зможете його підсилити за допомогою свого Знака Зодіаку. У понеділок, 10 квітня, аспект Місяця і Сатурна може додати перевірок на міцність, очікуються кризи з оточуючими і колегами по роботі.

Повний місяць , який додасть сил, очікується 11 квітня. Це сприятливий для вас день, повний енергії і активності, тому намагайтеся провести його з користю. У середу вплив Сатурна позитивно відіб’ється на творчій діяльності.

Четвер і п’ятниця не сприятливі для творчості, підкорення нових висот: Зірки позбавлять ваш Знак активності через негативний впливу Урана.

У суботу Місяць перейде в сузір’я Стрільця, що допоможе згладити багато проблем, що накопичилися за тиждень. А ось в неділю можна успішно закінчити справи і навіть досягти гармонії у стосунках з другою половинкою – в цьому допомагає Венера.

Гороскоп для Близнюків

Тиждень пройде для Близнюків вдало: ваш союзник Венера в сильній позиції, до того ж ретроградна. У понеділок положення Сатурна щодо Місяця може змінити звичний для вас хід життя, але це додасть енергії, щоб пережити день.

У вівторок намагайтеся набратися сил, намітити плани на майбутнє і відпочити. 11 квітня планети прихильні і не торкнуться вас негативною енергетикою.

В середині тижня Сатурн наділить вас можливістю досягти поставлених цілей. А ось в четвер вам належить стежити за своїми словами, адже за допомогою них ви зможете або поліпшити, або пошкодити відносини з близькою людиною.

У п’ятницю положення планет допоможе вам мобілізувати свої сили і підвищити активність, щоб плідно закінчити тиждень.

Субота і неділя – вдалі дні для згладжування внутрішніх і зовнішніх протиріч. Ви зможете досягти стабільності у стосунках, але тільки якщо вдасться налагодити взаєморозуміння з партнером

Гороскоп для Раків

Для Раків очікується непростий тиждень. Ваш покровитель Місяць перебуває в слабкій позиції. Підсильте свою енергетику по Знаку Зодіаку.

У понеділок, 10 квітня, вас можуть чекати непередбачені перешкоди. Загостриться боротьба за місце під сонцем. Щоб прожити цей день вдало, вам доведеться витратити весь запас енергії.

А ось у вівторок Місяць допоможе впоратися з кризою.

У середу вплив планет сприятливий, з’являться можливості закласти міцний фундамент на майбутнє. У четвер ваші антагоністи, Уран і Марс, будуть діяти проти вас, позбавляючи можливості духовного зростання і породжуючи конфлікти на порожньому місці, тому будьте обережні.

У п’ятницю через негативний вплив Урана погано підуть справи, пов’язані з роботою і реалізацією свого потенціалу. Однак сили Нептуна допоможуть вам проявити себе у творчості, надавши вам шарм і артистичність.

Вихідні краще провести з сім’єю: близькі можуть допомогти вам знайти гармонію і згладити всі внутрішні переживання.

Гороскоп для Левів

У Левів очікується приємний тиждень. Це пов’язано з тим, що ваш союзник – Сонце – посилило свою енергетику і вплив на вас. Проте 10 квітня, в найперший день тижня, вплив Сатурна і Місяця може доставити вам деякі проблеми, пов’язані з конфліктами.

У вівторок очікується посилення негативного впливу Місяця на ваш Знак Зодіаку: намагайтесь захистити себе від перевтоми.

У середу вас може очікувати позбавлення можливостей для досягнення мети через аспекту Місяця і Сатурна. У четвер є ймовірність впоратися з переживаннями, але для цього потрібно буде поговорити з близькими людьми.

У п’ятницю Сонце поверне вам відняту за тиждень енергію і життєві сили, які ви зможете витратити на реалізацію свого потенціалу.

В кінці тижня, в суботу та неділю, відмінно підуть справи у тих, хто займається творчістю, але досягти в ці дні чогось важливого вийде тільки своєю власною працею.

Гороскоп для Дів

За гороскопом вас чекає неприємний тиждень: ваш покровитель Місяць ослаблений практично весь час з 10 по 16 квітня. Спробуйте кілька нескладних вправ для підвищення внутрішньої енергетики.

Плануйте важливі справи на вівторок: саме 11 квітня енергетика посилена повним Місяцем.

Понеділок – хороший день, аспект Місяця і Сатурна наділить вас енергією для руху вперед, проте за це доведеться поборотися.

У середу вплив Сатурна обдарує вас новими можливостями, якими варто скористатися, щоб поліпшити своє життя.

Позитивний вплив Марса і Урана, яке очікується в четвер, допоможе Дівам згладити внутрішні переживання і поліпшити відносини з оточуючими.

У п’ятницю ви зможете реалізувати себе, зробивши яскраві вчинки, які будуть помічені.

Тригон Місяця і Венери в суботу, 15 квітня, допоможе зняти назрілі конфлікти, а вплив Марса гармонізує відносини з оточуючими. У неділю з’явиться можливість досягти мети, але до цього доведеться докласти колосальних зусиль.

Гороскоп для Терезів

Практично весь тиждень ваш покровитель Венера ретроградна, що буде сприяти гарному енергетичного стану. У понеділок під впливом Сатурна вам доведеться боротися, яка в разі перемоги принесе вам підвищення або навіть визнання.

У вівторок очікується спокійний день, який нічим не торкнеться вас.

У середу аспект Місяця і Сатурна сприятливо вплине на ваші можливості і допоможе в досягненні поставлених цілей. У четвер, який пройде під егідою Марса, доведеться докласти зусиль, щоб уникнути проблем у стосунках.

У п’ятницю Уран наділить активністю і здатністю реалізувати намічені на кінець тижня плани. А з’єднання Нептуна і Марса подарує вам проникливість і нове рішення старих задач.

Вихідні очікуються позитивними: в особистому житті пануватиме стабільність, з’являться нові можливості поліпшити себе, свою другу половинку і ваші стосунки.

Гороскоп для Скорпіонів

Неоднозначний тиждень очікується у Скорпіонів: ваш противник Венера посилила свій вплив. У понеділок руйнівна енергія від з’єднання Місяця і Сатурна може серйозно ускладнити вам день: остерігайтеся криз і перевірок.

Посилений Місяць у вівторок позбавить вас сил, тому постарайтеся в цей день не займатися важливими справами.

У середу аспект Місяця і Сатурна позбавить вас продуктивності і нових можливостей, цей день зодіаку не буде цікавим. Однак позитивна сила Юпітера дасть вам стимул до творчості й самовираження.

У четвер можна присвятити час згладжування конфліктів і переживань, а вечір провести в творчому руслі. У п’ятницю є можливість реалізувати свій потенціал через яскраві, креативні, неоднозначні вчинки.

Гороскоп на вихідні невтішний: є ймовірність, що доведеться пристосовуватися до умов, які вас не влаштовують, можливе загострення проблем з близькими людьми.

Гороскоп для Стрільців

Приємний тиждень буде у Стрільців. Ваш покровитель Сонце знаходиться в сильній позиції і не залишає вас без підтримки.

У понеділок через негативний вплив Місяця і Венери можуть утворитися проблеми і перешкоди для здійснення цілей.

У вівторок можете очікувати незручності через посилення Місяця. У середу ви будете нездатні швидко приймати рішення, що може позбавити вас успіху: вам буде заважати негативний вплив Сатурна.

Справи підуть відмінно з 12 квітня, розпочнеться період духовного зростання і самовираження. У четвер положення планет буде вдалим, і ви зможете згладити багато гострих проблем, позбутися від злих пліток.

У п’ятницю з’єднання Сонця з Ураном поверне вам активність і мобілізацію сил.

Кінець тижня варто провести в спілкуванні з друзями їм близькими людьми: вони допоможуть вам відволіктися від проблем.

Гороскоп для Козерогів

Козерогів чекає хороший тиждень. Негативний вплив Місяця не здатний вам перешкодити в ці дні, а ваш союзник Венера наділить вас підтримкою.

У понеділок через з’єднання Місяця і Сатурна гороскоп обіцяє непростий день, в який потрібно досить багато енергії для досягнення своїх цілей і руху вперед.

У вівторок Місяць посилиться, і це буде єдиний негативний день цього тижня: намагайтеся провести його далеко від справ, що вимагають серйозного ставлення, і остерігайтеся зайвих витрат.

В середині тижня до вас повернеться енергія і продуктивність, позитивний вплив Сатурна наділить вас можливостями до змін. А ось в четвер ваші покровителі, Уран і Марс, підвищать ваші творчі можливості, за допомогою яких ви можете досягти успіху у протилежної статі.

У п’ятницю положення Урана щодо Сонця дозволить не обмежувати себе в незвичайних вчинках і бажаннях.

Вихідні пройдуть гармонійно: ваш союзник Венера вступить в з’єднання з Місяцем і Марсом і підвищить шанс на сприятливий збіг обставин, принесе радість і згладить ваші внутрішні переживання.

Гороскоп для Водоліїв

Ваш покровитель Венера посилена ретроградна, тому тиждень пройде в позитивному ключі. У понеділок вас чекає боротьба за поставлені цілі, яка буде не марною: приклавши зусилля, ви зможете багато чого досягти.

Все через позитивний вплив Сатурна. Вівторок – спокійний і хороший день, присвятіть його сім’ї.

У середу на вас знову буде впливати Сатурн. Цей день підходить для можливих змін, ви можете намагатися знайти опору на майбутнє. Однак негативний вплив аспекту Урана і Марса позбавить вас креативного мислення і творчого підходу, покладатися варто тільки на аналітичні можливості.

У четвер можна нарешті розібратися зі справами, які тяготять вас. Закінчити розпочате вам допоможе енергетика Урана. У п’ятницю аспект Урана і Сонця вдало позначиться на можливостях для самореалізації.

Є ймовірність, що цей день змінить ваше звичне життя, і від вас залежить, у кращу або гіршу сторону.

У суботу Венера допоможе вам зняти гострі проблеми і вирішити внутрішні конфлікти. Неділя – відмінний день для творчості, а в стосунках панує стабільність і гармонія.

Гороскоп для Риб

Для Риб очікується непростий тиждень. Ваш союзник Місяць буде перебувати майже весь тиждень у слабкій позиції. Посилити свою енергетику і впоратися з важкими буднями можна за допомогою йоги.

Підтримку і допомогу варто чекати від Венери, яка буде знаходитися в сильній позиції.

У понеділок аспект Сатурна і Місяця доставить вам незручності: можливі конфлікти, перенапруження і стреси. Вам буде не вистачати підтримки Місяця, щоб впоратися з навалилися перешкодами.

Відкладіть важливі справи на вівторок: в цей день буде Повний місяць, і Місяць допоможе впоратися з проблемами.

У середу через негативного з’єднання Місяця і Сатурна ви можете зіткнутися з труднощами в досягненні бажаного, доведеться пристосовуватися до обставин.

У четвер позитивний вплив Марса допоможе відрити в собі творчі можливості, про які ви не замислювалися раніше. 13 квітня – відмінний день, щоб почати рости і розвиватися.

У п’ятницю аспекти Урана, Нептуна і Марса додадуть вам сил і підштовхнуть до нових дій, а ваша проникливість, отримана від природи, посилиться в кілька разів.

В останній день тижня, 16 квітня, ваш покровитель Венера подарує вам енергію для підкорення нових висот, поліпшення взаємин і посилить продуктивність.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.