Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:18:53

Гороскоп на наступний тиждень 13-19 березня

12.03.2017   10:29Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 13-19 березня 2017 року.

Овен (21.03—20.04). Взаємодія планет сприятиме появі плідних ідей, дуже важливих для подальшого розвитку вашого проекту. Відносини з людьми будуть простими і легкими.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

 Телець (21.04—21.05). Деякi ситуацiї змусять переглянути безтурботне ставлення до життя. Матерiальна допомога друзiв допоможе вам міцніше стати на ноги.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

 Близнюки (22.05—21). Вас не полишатиме думка, що ви талановиті й заслуговуєте набагато більшого. У вас буде шанс продемонструвати свої таланти.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

 Рак (22.06—23.07). Якщо ситуація на роботі нестабільна, у вас буде можливість її виправити. Для просування кар’єрними сходами вам треба проявити ініціативність і підприємливість.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

 Лев (24.07—23.08). Відносини з постійними партнерами можуть погіршитися, але, як не дивно, це дасть вам більше свободи. Попереду нові ідеї, важливі та цікаві зустрічі.
Дні: спр. — 18; неспр. — немає.

 Діва (24.08—23.09). Це ідеальний час для з’ясування стосункiв. Вам нарешті вдасться розставити всі крапки над «i» та зрозуміти, чи остаточно вони втратили свою значимість.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

 Терези (24.09—23.10). Ви маєте винести урок з особистого життя і нарешті зробити вибір, якщо досі цього не зробили. Інакше ризикуєте залишитися на самоті.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

 Скорпіон (24.10—22.11). Перед вами постане вибiр. Будьте обережні, не поспішайте і все обміркуйте, iнакше обставини можуть підштовхнути вас зробити хибнi висновки.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

 Стрілець (23.11—21.12). Вам удасться уникнути труднощiв, це забезпечить спокій і безтурботність, що необхідні для успішного розвитку прибуткових проектів.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

 Козеріг (22.12—20.01). Зосередьтеся на довгострокових стратегіях, саме в них будуть усі шанси на успіх. Проблем iз грошима не виникатиме, але економiя не завадить.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

 Водолій (21.01—19.02). Ви прагнете всьому давати оцінку. З цієї причини можете потрапити в незручну ситуацію. Варто знайти баланс, що дозволить вам залишатися самим собою.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

 Риби (20.02—20.03). Доведеться багато чого навчитися, контролюйте свої емоції. Це дозволить позбутися негативних настроїв і допоможе досягти неабияких успiхiв.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Інша версія:

ОВЕН

Ваша активність підвищиться, відчуєте приплив сил. Намагайтесь у всьому уникати поспішних висновків. Займіться благоустроєм свого дому, відновлення подарує вам легкість і наснагу. Вихідні – гарний час для зустрічі з друзями.

ТЕЛЕЦЬ

Не варто лякатися несподіванок: навіть якщо відбудеться щось незаплановане, усе завершиться благополучно. Можливо, ви просунетеся вгору кар’єрними сходами, зможете домогтися прихильності начальства й розширити сферу своєї діяльності. Вихідні пройдуть у напруженій боротьбі з побутовими труднощами.

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся не давати обіцянок, які важко виконати, навіть якщо вам дуже захочеться допомогти. Можливі зустрічі, що відкриють перед вами нові перспективи. У вихідні побалуйте себе та близьких вишуканими стравами. Виявляючи дбайливість, відчуєте, що теж оточені турботою й увагою.

РАК

Тиждень обіцяє бути надзвичайно плідним і щедрим на приємні сюрпризи. Будьте уважними до того, що говорите або збираєтеся сказати. У вихідні спілкуйтеся з друзями, не соромтеся використати дружні зв’язки в особистих цілях, це допоможе домогтися успіху та звести можливі втрати до мінімуму.

ЛЕВ

Ділові партнери можуть показати, чого вони варті. Будете задоволені ходом своїх справ і не без підстав. До реалізації намічених планів можна, не побоюючись, долучити родичів і близьких знайомих. У вихідні уникайте безглуздої витрати сил та енергії.

ДІВА

При мінімумі зусиль ви зможете змінити своє життя на краще. Сприятливий період, щоб створити фундамент для нових звершень. У вихідні не треба забувати про наведення порядку в домі.

ТЕРЕЗИ

Сумлінною працею завоюєте увагу та прихильність тих, хто поряд. Імовірно, здобудете підтримку однодумців і начальства, з’явиться можливість заявити про свої здібності. Відмовтеся від особистих амбіцій. Вихідні краще провести вдома, займаючись дрібними домашніми справами.

СКОРПІОН

Для здійснення задуманих планів доведеться вдатися до певного насильства над собою. Не підпускайте до себе лінь, інакше вам її не подолати. Поверніться обличчям до своїх підсвідомих страхів, почніть їх розвінчувати й переборювати – і ви відразу відчуєте, як на душі стає легко.

СТРІЛЕЦЬ

З часом деякі погляди на життя у зв’язку з вашим духовним розвитком застарівають, тому зберіться з силами і змініться. Навчіться підійматися над ситуацією. Імовірні певні зміни у вашому домі. Нарешті ви досягнете взаєморозуміння та згоди зі своїми родичами.

КОЗЕРІГ

Витрачені зусилля принесуть бажаний результат, а ідеї почнуть давати чудові плоди. Ваш авторитет на високому рівні: ті, хто поряд, дослухаються до ваших порад. Бажано раціонально використовувати свої сили й дозувати навантаження на роботі. Вихідні проведіть у дружній компанії – ви не пошкодуєте про це.

ВОДОЛІЙ

З’явиться гарна можливість підвищити свою самооцінку, навіть недоброзичливці відзначать ваші чудові ділові якості. Варто довіритися інстинкту самозбереження та інтуїції, вони допоможуть вам успішно втілити в життя свої таємні задуми.

РИБИ

Успіх супроводжуватиме вас у будь-якому починанні. Доведеться займатися малоцікавими турботами. Цього тижня вас охопить приплив енергії та бажання діяти, тож ви почнете втілювати в реальність свої плани й задуми. У вихідні близькі люди вимагатимуть уваги.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини