Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:48:15

Менські підприємці подарували ідеальній парі "квартиру"

17.02.2017   15:22Агенцiя

Стріли Амура влучно вцілили в серця Марії Стрельцової і Володимира Батуренка – учасників яскравого шоу «Кохання з першого погляду. Міф чи реальність».

Публіка визнала їх ідеальною парою, а місцеві приватні підприємці Володимир Булавка, Анатолій Паршин і Володимир Литвиненко подарували їм яскраву палатку для відпочинку (присутні в актовій залі Менського районного будинку культури відразу ж назвали гостинець «однокімнатною квартирою»), сертифікат на тисячу гривень для придбання товарів і сертифікат на романтичну вечерю.

МАГІЯ СВЯТА

Вихователька дитячого садка, мама семирічного Владика, Марія Стрельцова не сподівалася, що зустріне на  сцені Принца – взяла участь в конкурсі заради доброго настрою. Та магія Дня  закоханих, як  зізнається опісля дійства, всесильна.

- Поряд із таким добрим і надійним мужчиною нічого не страшно. Почуваюся Дюймовочкою біля сильного чоловічого плеча, - скаже довірливо й радісно. – Ще коли переглядала відео – візитку, зрозуміла, що в нас багато спільного. Харизматичний, дотепний, обоє любимо співати.

Десять років Марія жила в столиці. Лише восени минулого року повернулася до рідного села Загорівка, що неподалік райцентру. Влаштувалася на роботу, знайшла житло (знімає квартиру). Донині свято Валентина було для неї буденним днем.

Безперечно, симпатія взаємна. Володя не приховував, що при слові «кохання» у нього, зазвичай, тремтіли руки й ноги. Але на сцені посміливішав, швиденько зорієнтувався, дотепно відповідав на запитання, вміло уникав каверзних «підніжок» ведучих,  згодом стрілами Амура вибив усі  призи в супер – грі.

Якщо й бачилися вони раніше на вулицях Мени – то мимохідь. Коли й чули одне про одного – то небагато (у невеликому місті всі про всіх щось та знають). Володимир працює водієм. Жартівливого добряка  поважають меняни  за  щирість і готовність допомогти.

До речі,  ця ідеальна пара й «народилася» передусім під бурхливі оплески публіки. У Володі виявилася потужна, дружна, голосиста й азартна група підтримки.

- Святкова атмосфера й люди зробили мене розкутим, - говорить Володя. – І на Марію якось так накинув оком відразу. Йшов на шоу з цікавістю, з потаємною надією зустріти свою Мрію .
Моя співрозмовниця Оксана Фурман теж вболівала за Марію й радіє, що доля посилає їй другий шанс на жіноче щастя.

- Скромна і душевна молодичка, яка вже зазнала  розчарування, - каже Оксана. – Тож хочеться, щоб все у цієї пари і надалі добре склалося. Синочок у Марії ж підростає. Удвох легше ростити дитя.
По – моєму, Марія й справді – як тихе сонечко. Мудрість, простота, щирість проявлялася й у її відповідях, в розповіді про себе.

«ХАЙ ІСКОРКА НЕ ЗГАСНЕ…»

Голова Менської районної ради Олександр Мисник, вітаючи учасників шоу (і особливо пару переможців), побажав, аби іскорка симпатії, яка спалахнула, не згасла, а з часом переросла у велике почуття.

Подарована ж «квартира» хай стане  тим куренем, у якому з коханою людиною завжди рай.

Мені й самій у розмові хотілося  називати Марію й Володю молодятами, бо вони так і горнулися одне до одного.  Думаю, що й  за романтичною вечерею, мабуть, не мовчали.

Додам, що сцена в Менському будинку культури таки чарівна.
П'ятнадцять років тому тут відбувалося вже подібне шоу. Його переможці побралися. В Андрія й Світлани Пеклухнині підростає двійко синів. Всі гуртом вони прийшли на свято, і присутні із захопленням вітали родину.

КВІТИ ОСОБИСТОЇ СИМПАТІЇ

Сертифікати  вручені й двом іншим парам – Сніжані Лисиці, працівниці райдержадміністрації Сніжані Лисиці  та Вадиму Волкову, медсестрі Менської районної лікарні   Марії Плясуновій і бухгалтеру із ДанилівкиВ’ячеславу Кошарному.

Всі четверо теж  були достойні перемоги, успішно пройшли три відбіркові раунди конкурсу.  З широким спектром захоплень, активні, з моральними цінностями, з умінням «викрутитися» з складних ситуацій. Нестандартно відповідали на запитання, імпровізували, розважаючи публіку.

На жаль, лише одну пару нагороджують статусом «ідеальна» і вручають головний приз. Та, по-моєму, обом  дівчат втішили  розкішні троянди й цукерки – додатковий бонус особистої симпатії  спонсорів свята  Володимира Булавка, голови Менської районної організації «Наш край», та Анатолія Паршин.

 

Ольга Чернякова.
Фото автора

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.