Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:46:12

Гороскоп на наступний тиждень 9-15 січня

08.01.2017   11:50Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Можливо, у вас буде стимул братися не за всі справи, проте за що ви все-таки візьметеся, буде для вас дійсно важливим. У вас буде час розставити пріоритети.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Телець (21.04—21.05). Прислухайтеся до своєї інтуїції, вона нiколи вас не пiдводила. Сприятливий час для грошових вкладень та інвестицій.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Близнюки (22.05—21.06) Цей перiод підходить для ведення самостійного бізнесу, участі в громадських заходах і для занять спортом. А от у стосунках iз начальством слід бути обережнішим!
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Рак (22.06—23.07). Тиждень дуже вдалий для тих, чия робота пов’язана з розумовою пра­цею. Зірки обіцяють посилення інтелектуальної активності та підвищену працездатність.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Лев (24.07—23.08). Не зайвим буде запам’ятати або записати всі ідеї, які спадуть вам на думку впродовж тижня. Вони можуть виявитися досить цінними та корисними. Вдалими будуть діловi та фінансовi операцiї та розрахунки.
Дні: спр. — 10; неспр. — 15.
 
Діва (24.08—23.09). Сміливо вирушайте в магазини — сьогодні шопінгом керуватимуть не емоції, а тверезий розрахунок, так що ризик витратити гроші дуже мінімальний.
Дні: спр. — 13; неспр. — немає.
 
Терези (24.09—23.10). Попереду чимало проблем, насамперед це стосується спілкування з оточуючими. Будьте обережні, один невiрний крок, і як результат — конфлікт iз близькими людьми.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Утримуйтеся вiд критики, навіть справедливої, і бажання одним махом розібратися з усіма проблемами. Будьте уважнi з фiнансовими документами.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ваш емоцiйний стан — це пружина, яка здатна випростатися в будь-який момент, виливаючись у несподівані вчинки. Щоб зняти напруження, займiться чимось приємним.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви прагнете конкретики, тобто хочете розставити всі крапки над «i». Для досягнення цiлковитої гармонiї у стосунках iз колегами доведеться пiти на деякi поступки.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Водолій (21.01—19.02). Вашi почуття здатні вилитися в конфлiкт з оточуючими. Намагайтеся стримувати емоцiї, щоб не доводити ситуацiю до скандалу.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Риби (20.02—20.03). У багатьох сферах життя сильні емоції здатні стати не перешкодою, а нагородою. З грошима будьте особливо обережнi, стримуйте раптові пориви, про які згодом шкодуватимете.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)

Прагнення до творчої реалiзацiї допоможе Вам вирiшити багато проблем i завдань. Сприятливий перiод для бiзнесу, початку нових проектiв. Спорт, фiзична праця, будь-яка дiяльнiсть, що вимагає застосування сили, рiшучостi, заповзятливостi принесе Вам задоволення. Ви зможете подолати деякi перешкоди. Хороший перiод для укладення угод, вiдкриття нового пiдприємства або реорганiзацiї виробництва. Вдалими виявляться дiловi вiзити, звернення до властей, в офiцiйнi структури, Ви також вiдчуєте пiдтримку спiвробiтникiв. Використовуйте цей перiод також для планування, нарад, вiдповiдальних виступiв. Хорошу дiю в цей перiод матимуть заняття спортом i активним вiдпочинком.

В першу половину тижня, особливо в понедiлок i середу, бажано нiчого серйозного не робити, в робочий ритм ви будете входити досить повiльно. У четвер можливi цiкавi фiнансовi пропозицiї. У недiлю дiловi новини порадують вас.

ТIЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Хороший, вдалий перiод для вирiшення важливих дiлових питань. Ви вiдчуваєте пiдвищення життєвих сил i енергiї, у Вас з`являються новi iдеї для творчого самовираження, Ви лiдируєте серед своїх друзiв, товаришiв по службi. Хорошi вiдносини на роботi. Використовуйте цей перiод для провертання ризикованих фiнансових операцiй i вкладення капiталу. Можливо, колектив або начальство покладе на Вас деякi обов`язки, завдяки вдалому виконанню яких Ви зможете просунутися кар`єрними сходами, одержати премiю, нагороду або хоч би просто похвалу i вдячнiсть. Можливi невеликi вiдрядження для вирiшення службових справ. Перiод особливо сприятливий для початку лiкування.

Фiнанси нарештi перестають "спiвати романси" i настає стабiльна тиждень в грошовому вiдношеннi. У середу можливi новi надходження на зарплатний рахунок. У п`ятницю постарайтеся не витратити занадто багато на розпродажах.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Сприятливий перiод стабiлiзацiї Вашого становища i побудови фундаменту подальшого процвiтання, прогресу в досягненнi довгострокової мети. З`являються хорошi можливостi для просування в кар`єрi, освiтi, суспiльнiй дiяльностi i фiнансовому процвiтаннi. Можете розраховувати на розумiння впливових осiб, керiвництва, на допомогу вiд офiцiйних органiзацiй i держструктур. Можливе залучення та iнтерес до полiтики, великого бiзнесу, адмiнiстрування. Просування ваших дiлових iнтересiв, зокрема за кордоном коштуватиме Вам чималих зусиль. Але i успiх не буде швидкоплинним. Добре, якщо Ви зумiєте знайти компромiс мiж оптимiзмом i обережнiстю в справах. Не нехтуйте дружбою з лiтнiми людьми.

Фiнансове становище цiлком стабiльно. Вас чекає додаткове джерело доходу, причому це буде цiкавий, творчий проект. У вiвторок можливi грошовi надходження. Недiля - сприятливий день для необхiдних покупок i придбань.

РАК (22.06-22.07)

Перiод характеризується безлiччю контактiв, розмов. Не виключено, що основна їхня кiлькiсть стосуватиметься бiльше домашнiх, сiмейних справ. Можливе отримання важливої пошти, важливi телефоннi дзвiнки. Ймовiрно, обговорення деяких дiлових i професiйних питань краще перенести в домашню обстановку. Справи i турботи жiнок зачiпають Вашi особистi проблеми. Ви можете розраховувати на цiнну пораду вiд жiнки. Невеликi поїздки, покупки принесуть задоволення. У Вас з`являться цiннi iдеї щодо перетворення виробничого процесу. Дозвiльнi розмови знижують продуктивнiсть працi, вiдволiкають. Остерiгайтеся застуд.

Будьте обережнi, не витрачайте зайвого. Грандiознi плани загрожують великими витратами. У середу ймовiрнi грошовi надходження, не поспiшайте з ними розлучатися, вони вам знадобляться для iншого.

ЛЕВ (23.07-23.08)

Можливiсть якiсної змiни стилю вiдносин з молодшими родичами, особливо братами або сестрами, а також сусiдами i приятелями. Не виключено, що подiї в життi одного з них призведуть до змiн i у Вашому життi. При умiлому застосуваннi свого впливу на членiв сiм`ї, Ви можете багато чого досягти за допомогою слова, переконання. Може виникнути необхiднiсть рiшення питань спадку, страхування, алiментiв, податкiв або боргiв. Хороший час для переїзду, змiни мiсця проживання, а також для рiзних поїздок.

Закулiснi угоди i фiнансовi афери можуть вдарити по вашiй кишенi. Вам нададуть певнi кредити довiри, але загальна фiнансова ситуацiя буде залежати не тiльки вiд вас. Вдалий час для подготвка звiтiв i рiшення податкових питань.

ДIВА (24.08-23.09)

Ви активнi у спiлкуваннi, в затвердженнi власної думки i виразi своїх iнтересiв, тому це може зробити неоднозначний вплив на Вашi сiмейнi i любовнi стосунки. Обернiть свою активнiсть i заповзятливiсть в мирне русло, уникайте конфлiктiв i претензiй до партнера. Займiться спортом або активним вiдпочинком з членами сiм`ї або коханою людиною, грайте з дiтьми, розвивайте їх. I Ви вiдчуєте, як мiцнiють i розкривають новi межi вашi вiдносини. Обернiть свою збiльшену самовпевненiсть на змiцнення зв`язкiв в суспiльствi. Ви одержите справжнє задоволення i позитивнi результати вiд занять хобi. Ваша сексуальна активнiсть помiтно зростає, але Ви повиннi уникати проявiв агресивностi.

Тиждень може подарувати вдалi дiловi переговори, якi вiдкриють широкi перспективи. Понедiлок i середа - хороший час для покупок. Не бiйтеся переплатити, навпаки, краще вибирати речi дорожче i якiснiше.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Ви бiльш дисциплiнованi в професiйних i фiнансових питаннях, пiдвищена продуктивнiсть працi. Хороший перiод для посиленої iнтелектуальної дiяльностi будь-якого роду i для пiдписання важливих документiв, договорiв. Ви здатнi ухвалити правильне рiшення. Виникаючi контакти матимуть важливе значення. Можливо, на Вас будуть покладенi серйознi обов`язки, вiдповiдальнiсть, що здаються обтяжливими. Добре протiкає спiлкування з лiтнiми i впливовими людьми, начальством, а також офiцiйними органiзацiями. Ви можете бути сильно стомленi, страждати через вiдсутнiсть або затримку в отриманнi необхiдної iнформацiї. Це сприятливi днi для подорожей, рiзних змiн або для залагоджування яких-небудь таємних обставин.

Ймовiрно надходження грошей з непередбаченого джерела. У понедiлок або середу вам, судячи з усього, доведеться брати участь у виробничій нарадi або готувати звiт для начальства. У четвер ризик у фiнансовiй областi небажаний. У суботу обходьте стороною магазини побутової технiки.

СКОРПIОН (24.10-22.11)

Ваша популярнiсть росте, в цей перiод Ви можете здобути заслужену похвалу i пiдтримку вiд начальства, одержати допомогу вiд офiцiйних органiзацiй, зокрема грошову. Перiод як не можна сприятливiший для дiлової активностi, особливо у сферi шоу-бiзнесу, розваг, меценатства. Не стiльки Ваша фiрма, скiльки особисто Ви зможете укласти вдалу угоду, провернути хорошу фiнансову операцiю або навiть спекуляцiю, зробити вдалу покупку або вигiдно розмiстити свiй капiтал. Особливе це стосується нерухомостi, земельних дiлянок, продуктiв харчування. З начальством складаються вiдносини спiвпрацi. Посилення вiдчуття власної гiдностi, бажання стати лiдером, керiвником Ви зможете застосувати на користь собi та оточуючим.

Можливi новi грошовi надходження на початку тижня. Начальству i замовникам сподобаються вашi iдеї i нестандартний творчий пiдхiд до поставленим завданням. Ваш авторитет зросте, серед колег з`являться друзi i однодумцi.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Вiрогiдна залученiсть в дiяльнiсть неформальних груп i об`єднань, в громадську i нову пiдприємницьку дiяльнiсть, що приносить вигоду. Великий науковий, дослiдницький, духовний i творчий потенцiал. Цi позитивнi тенденцiї слiд використовувати максимально. Iнтерес до незвичайних областей знань, хорошi можливостi для вдалих поїздок i вiдряджень, приємної i захоплюючої подорожi. Пiд будь-якi дiї в iм`я прогресу, на екологiчнi, культурнi i громадськi акцiї можливе отримання кредитiв та iнвестицiй. Прибуток вiд корпоративного бiзнесу. Ймовiрне несподiване просування в кар`єрi, пiдвищення оплати, успiх в роботi.

Цей тиждень цiлком успiшна в фiнансовому планi, що дозволить реалiзувати вашi давнi задуми. У четвер ймовiрнi грошовi надходження. Обговорiть з близькими людьми можливi фiнансовi питання.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Пiдвищується здатнiсть проникнути в думки i мрiї, усвiдомити iнтереси близьких i коханих, тому можливе конструктивне спiлкування. Пiдвищується чутливiсть, сприйнятливiсть до слiв, що не виключає можливiсть образ. Хороший перiод для спiльної участi в культурних i релiгiйних заходах, спiлкування з прекрасним. Прекрасний перiод для змiцнення здоров`я, медитативних практик, водних процедур, морських або рiчкових прогулянок. Перiод сприятливий для обстеження, постановки дiагнозу i призначення лiкування, вiдвiдування екстрасенсiв, ясновидиць.

У першiй половинi тижня не варто спокушатися обiцянками партнерiв, виконання доведеться чекати досить довго. У п`ятницю варто почати економити, можливо - просто утриматися вiд походiв у кафе i в магазин. Розраховувати на грошовi надходження на цьому тижнi не доводиться.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

В цей час посилюється швидкiсть реакцiї i легкiсть мислення. Це украй сприятливо для представникiв науки i стимулює iнтерес до детектива i фантастики. Це прекрасний перiод для iнтелектуальних занять, якому супроводить стан ясностi думки i прозоростi розуму. В цей час польоту думки пiдвищується винахiдливiсть i можуть виявитися несподiванi рiшення проблем. Можливi науковi осяяння i виникнення стiйкого iнтересу до тiєї областi, в якiй рух думки приведе до справжнього вiдкриття. Хороший перiод для проведення комплексного обстеження за допомогою передових методiв дiагностики. Спiлкування з друзями додасть Вам гарного настрою.

На цьому тижнi ваша iнiцiатива в фiнансових справах дозволить змiцнити ваш авторитет в колективi. Можна очiкувати пiдвищення по службi. У вiвторок або середу вас можуть порадувати довгоочiкуванi грошовi надходження. У п`ятницю будуть вдалими дiловi зустрiчi з партнерами по бiзнесу.

РИБИ (20.02-20.03)

Вища гармонiя, щастя в коханнi або таємнича любов, внутрiшнє вiдчуття краси, тонке сприйняття мистецтва. Це кращий час для розвитку образного мислення i здiбностей до живопису, а також встановлення тiсних особистих стосункiв, що будуються на iдеальному коханнi. Це продуктивний перiод для творчої натури i людей, що працюють у областi мистецтва. У цей перiод навiть найпасивнiша людина живе повноцiнно, з вiдчуттям миру i щастя в душi. Любов, фiзична насолода, матерiальнi блага, заступництво. Хороший перiод для придбань. У справах i фiнансах потрiбна обережнiсть. Душевне розслаблення i життєрадiснiсть виганяють психосоматичнi порушення.

Ваше фiнансове становище цiлком стабiльне. Вам супроводжує успiх в бiзнесi, i, може бути, навiть в авантюрних починаннях. Це в будь-якому випадку краще, нiж застiй. Головне - вмiти прораховувати ризики. У суботу не варто планувати серйозних покупок i придбань.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини