Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:30:31

Східний гороскоп на 2017 рік: що приготував Червоний Вогняний Півень

25.12.2016   21:45Агенцiя

У 2017 році пощастить в першу чергу тим, хто народився під зіркою Червоного Вогненного Півня.

Адже саме він буде правити долями людей у наступному році. Також рік буде успішним і для тих, хто продемонструє свою працьовитість, творчі здібності та підприємницький хист

Східний гороскоп на 2017 рік для Щура

Роки народження Щура: 1948 1960 1972, 1984, 1996, 2008


Для людей, якими опікується Щур 2017 рік стане періодом великих хвилювань. Червоний Вогненний Півень буде постійно випробовувати Щура на міцність. Зірки не рекомендують щось глобально міняти в цьому році. Будь-які зміни можуть спровокувати розвиток несподіваних подій і звести нанівець всі минулі досягнення. Кращим рішенням для Щура стане зміцнення і збереження вже досягнутих успіхів.

Особливо неспокійним 2017 рік для Щура буде в таких сферах, як кар'єра і ділові взаємини. Через наявність негараздів він буде перебувати в постійній напрузі. Це може позначитися на стані здоров'я нервової системи.

Життєва енергія Щура в цей період дещо знизиться. Щоб уникнути серйозних проблем зі здоров'ям, астрологи рекомендують впритул зайнятися зміцненням імунної та нервової систем. Для цього можна використовувати будь-які прийнятні методи, починаючи від народних засобів і традиційної медицини, закінчуючи рідкісними тибетськими методиками.

Щурам-Людям, які страждають недугами, бажано пройти комплексне обстеження організму на предмет виявлення різних патологій. А тим, хто має хронічні захворювання, рекомендовано звернутися в клініку за призначенням адекватного лікування. А якщо Щур має шкідливі звички, варто позбутися від них. Це допоможе їй зберегти здоров'я в такий непростий для нього період.

У 2017 році краще почати будувати грандіозні плани на майбутнє. А втілювати їх в реальність потрібно не раніше 16 лютого 2018 року, коли на зміну Червоному Вогненному Півневі прийде Коричнева Земляна собака.

Всім людям, народженим в рік Щура, варто пам'ятати, що безкоштовний сир може лежати тільки в мишоловці! Виходячи з цього, не потрібно починати проекти і підписувати серйозні контракти, навіть якщо вони здаються максимально "прозорими" і обіцяють велику вигоду. Необачність в питаннях ділового партнерства може обернутися істотними фінансовими втратами.

Східний гороскоп на 2017 рік для Бика

Роки народження Бика: 1937 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009


Для Бика 2017 рік обіцяє пройти плідно. Працьовитий і врівноважений Бик зможе досягти неймовірних висот, піднятися кар'єрними сходами, стабілізувати і поліпшити фінансове становище. Рік Червоного Вогненного Півня - це дуже сприятливий період для організації бізнесу з нуля. Також Бик матиме велику кількість ділових зв'язків і знайде нових друзів, які стануть надійною опорою в житті.

Незважаючи на шалений успіх у кар'єрі, деякі перешкоди все-таки зустрінуться на шляху Бика. Зірки радять вирішувати проблеми по мірі їх надходження, не чекаючи, поки накопичиться великий обсяг невирішених питань.

Основні перешкоди, які очікують Бика, будуть пов'язані зі сферою особистих взаємин. Бик - натура, схильна до порядку. А його колеги будуть постійно заважати йому в установці і дотриманні правил. Звідси і стануть витікати проблеми, можливі навіть конфлікти на цьому тлі.

Дрібні негаразди підстерігають Бика і в сімейній сфері. Щоб уникнути проблем, слід постаратися сконцентрувати свою увагу на вирішенні побутових питань, наприклад, на ремонті житла, заняттях з дітьми, придбання потрібних речей для дому.

Що стосується здоров'я, зірки рекомендують уникати стресів. В іншому випадку це може стати причиною моральної нестійкості і зниження працездатності. А збереження активності є дуже важливим для Бика в 2017 році.

Східний гороскоп на 2017 рік для Тигра

Роки народження Тигра: 1938 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010


Наступаючий рік для Тигра буде досить складним періодом. Основні проблеми пов'язані з його вдачею. Адже Тигр має крутий і навіть різкий характер, прагне скрізь і в усьому бути першим.

Однак не весь рік буде складним, деякі періоди стануть часом затишшя і миру. Щоб уникнути негараздів слід бути лагіднішим з рідними людьми, друзями, колегами і підлеглими.

Підсумки 2017 роки для Тигра можуть бути вдалими тільки в тому випадку, якщо він зможе переключитися на творчу роботу, якій приділить достатньо сил і часу. Все в його руках. Якщо він захоче досягти успіхів в роботі або створити власний бізнес, йому не варто витрачати свій час на порожні чвари та вирішення другорядних питань.

В цьому році існує загроза втратити надійні і перевірені часом ділові і дружні стосунки. Така ситуація викличе чимало хвилювань. Але зовні Тигр жодним чином не покаже своїх переживань і залишиться незворушним.

Людям, народженим в рік Тигра, потрібно навчитися визнавати власні помилки, вести дискусії в мирному ключі, залагоджувати виниклі конфлікти мирно, а не вести відкриту "війну". Якщо Тигр стане більш лояльним і зможе врахувати думку оточуючих, йому вдасться благополучно уникнути проблем в 2017 році.

Адже накопичені негаразди можуть підірвати психічне здоров'я Тигра. Особливо в весняний період року, коли існує велика ймовірність виникнення проблем, людям-Тиграм потрібно постаратися зберігати спокій і максимально захистити себе від душевних переживань.

Східний гороскоп на 2017 рік для Кролика

Роки народження Кролика: 1939 1951 1963 1975, 1987, 1999, 2011


Для Кролика рік Червоного Вогненного Півня може стати періодом великих досягнень у професійній сфері. В інших сферах у нього також вийде уникнути проблем. Єдине, що може перешкодити щасливому існуванню в цьому році - це надмірно імпульсивний характер Кролика. Ці люди нерідко роблять необдумані вчинки, йдуть на поводу у хвилинної слабкості. Все це призводить до численних помилок. Тому зірки радять Кролику, перед прийняттям важливих рішень, ретельно зважувати всі "за" і "проти".

Самотні Кролики, які ще не знайшли свою другу половинку, зможуть зустріти гідного кандидата на цю роль. Господар року - Півень буде сприяти йому в створенні сімейного гніздечка.

В особистому житті у 2017 році у Кролика не передбачається ніяких проблем. Однак в сфері кар'єри доля не збирається дарувати подарунки, йому доведеться всього добиватися своїми силами. Фінансовий успіх можна забезпечити тільки завдяки праці, а налагодити стабільні ділові контакти - за рахунок чесного ведення бізнесу.

Зірки обіцяють удачу в разі зміни професійної діяльності. Нове місце роботи виявиться краще колишнього, і Кролик почне плідно працювати, швидко рухаючись по кар'єрних сходах.

Супроводжувати успіх буде і тих, хто вирішить отримати ще одну освіту, змінити місце проживання, поліпшити свої житлові умови, придбати автомобіль.

У 2017 році у Кролика рідше, ніж у інших представників східного гороскопу, будуть виникати конфліктні ситуації з оточуючими.

Гармонійних відносин варто очікувати і на любовному фронті. Кролик буде красиво доглядати за своїм коханим (коханою), підносити несподівані приємні сюрпризи і дарувати дрібні подарунки. Цілком ймовірно, що залицяння переростуть в серйозні стосунки, а до кінця року закохані захочуть оформити їх офіційно. Ще одним приводом для радості Кролика може стати звістка про поповнення в сімействі.

Східний гороскоп на 2017 рік для Дракона

Роки народження Дракона: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000., 2012


Для блискучого і яскравого Дракона 2017 рік стане цікавим і навіть захоплюючим періодом. Все, чого вдалося досягти в рік Мавпи, Дракон може з успіхом продовжити в наступаючому році.

Всі або майже всі нові проекти втіляться в реальність у відповідність з задумами Дракона. Але втрачати пильність від запаморочливих успіхів не варто, так як Півень може бути дуже підступним, і несподівані перешкоди можуть підстерігати за будь-яким поворотом.

Червоний Вогненний Півень не потерпить дилетантства, афер і обману будь-якого роду. Тому професійна діяльність, якою займеться Дракон в 2017 році, повинна обов'язково спиратися на тверді знання і закон.

Також зірки не рекомендують Дракону ризикувати. Особливо це стосується укладення вигідних на перший погляд контрактів.

Весь рік Дракону буде щастити у коханні. Астрологи сходяться на думці, що людям цього знака не варто витрачати такий прекрасний час на флірт і легковажні інтриги, адже в 2017 році існує висока ймовірність зустріти супутника життя або узаконити давні серйозні відносини.

Що стосується фінансової сфери, потреби в грошах Дракон відчувати не буде. Але і витрачати їх слід з розумом, ретельно обмірковуючи рентабельність кожної суттєвої покупки. Якщо знехтувати цією порадою, в наступному році можна поплатитися за тринькання і "сісти на мілину" у фінансовому плані. Зірки обіцяють прибуток, якщо Дракон зробить вигідні капіталовкладення, наприклад в розвиток нового бізнесу.

Особливу увагу потрібно приділити здоров'ю, особливо, якщо вік вже не дозволяє легковажно ставитися до якихось нездужань.

Східний гороскоп на 2017 рік для Змії

Роки народження Змії: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013


Люди, народжені в рік Змії, відрізняються життєвою мудрістю. Тому їм вдасться повністю відчути настрій ЧЕРВОНОГО Вогненного Півня.

Господар року віддячить їх, наділивши ще більшою привабливістю, силою і шармом. Це забезпечить Змії успіх в сфері кар'єри і любові.

На роботі серед колег і керівників розумна Змія стане користуватися особливим авторитетом. До її думки будуть прислухатися, можливо, підвищать на посаді, що призведе до поліпшення фінансового становища.

Загалом упродовж 2017 року Змія буде відкрита для спілкування, але найпотаємніші думки вона не довірить нікому.

У рік Червоного Вогненного Півня Змія стане генератором перспективних ідей. Завдяки цьому їй вдасться зібрати навколо себе багато однодумців, які будуть у всьому її підтримувати.

Однак Змії не варто робити ставку лише на своє везіння. У вирішенні виникаючих проблем, хоч і незначних, може допомогти тільки мудрість і набутий раніше досвід.

Здоров'я Змії в 2017 році році знаходиться поза небезпекою. Єдине, що може спровокувати його погіршення - це порушення раціону харчування, розпорядку дня і згубні звички.

Побудувати масштабні плани на майбутнє Змії допоможе тенденція до зростання матеріального добробуту.

Всі глобальні зміни в житті Змії Півень схвалить, будь то народження дитини, одруження, зміна професії або місця проживання.

Східний гороскоп на 2017 рік для Коня

Роки народження Коні: 1942 року, 1954 1966 1978, 1990, 2002 2014


2017 рік для екстравагантного Коня стане не просто сприятливим періодом, а найщасливішим часом і в сфері професійної діяльності, і на любовному фронті, і в дружніх відносинах.

Кар'єра Коня може злетіти до небувалих висот, його чекає фінансове процвітання, гармонія в стосунках з коханою людиною і щира підтримка друзів.

Практично весь свій час Кінь буде присвячувати кар'єрі. Однак зірки попереджають, що другій половинці і друзям також потрібно буде приділити належну увагу. В іншому випадку є загроза зради з боку коханого (коханої), а друзі можуть затаїти образу і відмовити в допомозі, коли Коні дійсно знадобиться їхня підтримка.

Весь рік Кінь буде намагатися забезпечити фінансову стабільність і покращувати своє матеріальне становище. І це у неї прекрасно вийде. Фортуна настільки розташована до людей даного знака, що обдарує їх небувалим прибутком. Уже до кінця року Кінь стане володарем значної суми, яка може стати капіталовкладенням в новий бізнес.

Ступінь активності Коня в рік Червоного Вогненного Півня буде зашкалювати. Завдяки цьому їй вдасться зробити набагато більше для свого майбутнього, ніж він зробив за кілька попередніх років. Однак таке енергійне життя може вилитися в погіршення психоемоційного стану.

Щоб уникнути нервового виснаження, Кінь повинен навчитися брати тайм аути - частіше відпочивати, виїжджати в ліс на прогулянку, відволікатися від вирішення важливих робочих питань, займатися спортом.

Східний гороскоп на 2017 рік для Кози

Роки народження Кози: 1943 року, 1955, 1967 1979, 1991 року, 2003 2015


Рік Червоного Вогненного Півня для товариської і трохи вередливої Кози стане часом бурхливої діяльності, нових знайомств, пристрасних романів.

Коза з задоволенням буде відвідувати світські заходи, а багато які з нових знайомств виявляться дуже корисними для досягнення успіхів на професійній ниві.

Особлива чарівність, якою наділить Козу Півень, дозволить завойовувати серця представників протилежної статі.

В цілому 2017 рік для людей, народжених в рік Кози, буде вдалий, але за умови, що вони не будуть сидіти, склавши руки.

Коза, з її численними талантами, може досягти успіху в кар'єрі. А якщо у неї є власний бізнес, вона зможе налагодити міцні партнерські відносини, які триватимуть досить довго.

Ускладнити райдужні перспективи можуть такі риси характеру, як непунктуальність, незібраність, забудькуватість і деяка легковажність.

При відсутності ліні Коза доб'ється багато чого. Існує висока ймовірність появи нових джерел доходу.

Розчарування підстерігають Козу не через будь-яких зовнішніх обставин, а за рахунок самообману. Справа в тому, що люди, які народжені в цей рік, схильні багато сприймати відповідно до своїх внутрішніх уявлень. Зірки рекомендують їм керуватися виключно логікою і здоровим глуздом, а також прислухатися до думки тих, кому вони довіряють.

Незважаючи на успіх, в деякі періоди року Коза перебуватиме в апатичному стані. Це може негативно позначитися на відносинах з близькими людьми.

Астрологи радять Козі не «рубати з плеча", а ставитися до всіх виникаючих ситуацій спокійно, приймати остаточне рішення тільки після з'ясування всіх обставин.

Східний гороскоп на 2017 рік для Мавпи

Роки народження Мавпи: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016


Для заповзятливої і спритною мавпи рік Червоного Вогненного Півня приготував чимало сюрпризів. Такі якості, як діяльність і активність, допоможуть Мавпі домогтися намічених цілей. І якщо їй вдасться виховати в собі постійність, вона зможе стати блискучим організатором і керівником грандіозного проекту, який обернеться багатомільйонними прибутками.

2017 рік для Мавпи надасть масу унікальних можливостей. Для їх реалізації потрібно постаратися максимально сконцентруватися і не відволікатися на дрібниці.

В цілому в житті Мавпи настане переломний момент. І від того, як вона буде себе поводитися, залежатиме її майбутнє. А 12-наступний річний цикл - це час збирати плоди. Мавпа може сміливо організовувати власний бізнес або розширювати горизонти вже наявного справи, міняти професію і захоплення. Півень буде радий таким змінам і з задоволенням стане для неї надійним покровителем.

Багатий життєвий досвід Мавпи дозволить їй застосувати свої знання і вміння, домігшись видатних результатів в кар'єрі.

Мабуть, самі приємні сюрпризи очікують Мавпу в особистому житті. Відносини з обранцем будуть гармонійними. А для тих, хто зустріне в 2017 році свою любов, стрімкого розвитку відносин і вступ в шлюб, який виявиться міцним і щасливим.

Єдине, чого Мавпі доведеться навчитися в 2017 році, так це пам'ятати про час і норми. Справа в тому, що ці люди схильні порушувати правила, коли в їхньому житті настає низка нищівної успіху. Мавпі потрібно бути обачнішими. Зірки не радять їй брати участь в сумнівних проектах і грати в азартні ігри. Інакше вона ризикує втратити якщо не все, то дуже багато чого.

Східний гороскоп на 2017 рік для Півня

Роки народження Півня: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 2017


Безжурний і пристрасний Півень протягом усього року буде перебувати у відмінному настрої. І нудьгувати йому не доведеться, адже він завжди знайде, чим розважитися.

Якщо Півень зможе не втратити своєї захопленості, чуттєвості і пристрасті, то з легкістю зможе не тільки зберегти, а й примножити те, чого вдалося зробити раніше.

Уже з перших днів року свого ж правління Півневі можуть надійти цікаві пропозиції в плані бізнесу. Також може мати місце підвищення по службі, істотна надбавка до заробітної плати. Бідувати Півневі в 2017 році році не доведеться, навіть, навпаки, у нього все буде з надлишком.

Люди, народжені в рік Півня, забезпечать собі успіх в кар'єрі завдяки своїй працьовитості. Керівництво оцінить по достоїнству їх вміння справлятися із завданнями будь-якої складності - від вирішення організаційних питань до рутинної роботи.

Півень - емоційна натура. Іноді він з головою кидається у вир почуттів, забуваючи про справи. Це і стане головною небезпекою в досягненні висот на професійній ниві. Під впливом хвилинних поривів пристрасті Півень здатний зробити неправильні висновки і зробити необдумані вчинки. Тому людям-Півням в 2017 році році варто максимально захищати себе від ситуацій, які можуть спричинити за собою ці ефекти.

Надмірна емоційність може зіграти з Півнем злий жарт і в сфері сімейних відносин. Є ймовірність появи нової захопленості на стороні. Яким би не здавалося захоплюючим новий роман, зірки не рекомендують Півневі розривати відносини з перевіреним роками супутником життя. Так, можливо, колишні почуття трохи охололи, але любов нікуди не поділася! Потрібно всього лише бути уважніше до обранця, проявляти більше турботи. Тоді почуття знайдуть колишню силу, і все навколо знову заграє багатими фарбами.

Східний гороскоп на 2017 рік для Собаки

Роки народження Собаки: 1946 1958 1970, 1982, 1994 2006


Врівноваженою і спокійною Собаці Червоний Вогненний Півень забезпечить мирне існування. Особливих визначних подій в 2017 році не передбачається, але проблеми, які дошкуляли в минулому, залишать Собаку в спокої назавжди.

Цей період буде досить звичайним, але переломним він може стати за умови, якщо Собака в корені змінить свій світогляд і перегляне життєві цінності.

В основному Собака буде продовжувати займатися справою, яку почала в минулому році. Але астрологи рекомендують не відмовлятися від можливості отримати додаткову освіту, освоїти нову професію і набути безцінного досвіду. Тим більше що для цього у Собаки є все - час, сили і бажання.

Для підвищення самооцінки, вироблення таких якостей, як сила волі, наполегливість і цілеспрямованість, Собаці слід зайнятися самовихованням. Щоб мати можливість отримання підтримки з боку оточуючих, людям, народженим в рік Собаки, необхідно постійно аналізувати ситуації і обставини, уважно вислуховувати думку інших, порівнюючи її зі своїми переконаннями.

Що стосується роботи, тут Собака як завжди буде відрізнятися працьовитістю і старанністю. Але зірки попереджають, що їй не варто звалювати на свої плечі чужі турботи, інакше є ймовірність виконання своїх власних завдань не на належному рівні.

У сімейних і любовних відносинах Собака віддасть перевагу тиші. Якщо в її життя ще не прийшла справжня любов, вона захоче подумати над тим, яка людина їй дійсно потрібна як супутник життя. Сімейних Собак майже не буде тягнуть на любовні подвиги. Дана сфера їхнього життя буде прихована від сторонніх очей і вух. Лише родичі та найближчі друзі будуть в курсі подій, що відбуваються із Собакою на любовному фронті.

Східний гороскоп на 2017 рік для Свині

Роки народження Свині: 1947 1959 1971, 1983,1995, 2007


Вразливій і добродушній Свині рік Півня 2017 приготував масу сюрпризів і несподіванок. А приємними вони будуть чи не дуже - залежить від того, наскільки Свиня зможе впоратися зі своєю емоційністю і вчасно взяти керування справами в свої руки.

Щоб уникнути неприємностей, людям цього знака астрологи радять розвивати впевненість в собі, бути більш стабільними в судженнях і вчинках.

Протягом всього періоду Свині доведеться пережити цілу гаму почуттів, немов прожити невелике життя, схоже на захоплюючий роман, в якому присутня любов і ненависть, доброта і злість, образливі падіння і неймовірні підйоми.

Свиня схильна приймати своє надмірну імпульсивність за таку якість, як енергійність. Але в результаті емоційні сплески, які мають місце бути в її житті, приносять лише нервове перенапруження. Це призводить до розладу здоров'я. Тому Свині варто навчитися дивитися на речі тверезо і стати більш творчою.

Направте свою невгамовну енергію, якої вас наділить Червоний Вогненний Півень, в потрібне русло - не на порожню балаканину і плітки, а на розвиток бізнесу, зміцнення сімейних відносин, будівництво кар'єри. Свиня, яка послідує цій пораді, зможе забезпечити собі стабільний заробіток і навіть здобути популярність. Особливо це стосується тих, хто займається творчою, експериментальної та науково-дослідницькою діяльністю.

В цілому в 2017 році зі здоров'ям у Свині проблем спостерігатися не буде. Виняток можуть становити періоди, коли вона сама себе доведе до нервового виснаження. Людям, народженим в цей рік, потрібно постаратися не сприймати все близько до серця, регулярно проводити оздоровчі процедури, відвідувати спортивний зал або басейн, частіше здійснювати піші прогулянки, насичуючи організм киснем.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини