Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:03:14

Гороскоп на наступний тиждень 19-25 грудня

18.12.2016   17:09Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви займатиметеся справами, пов’язаними з іноземними партнерами та роботою. На цьому тижнi ви можете розраховувати на удачу.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Телець (21.04—21.05). Ви познайомитеся з цікавими людьми, які впливатимуть на ваше подальше життя. Не варто розраховувати на визнання і любов.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). Вирушаючи в подорож, проявіть особливу пильність на дорозі, можуть виникнути неприємні й непередбачені ситуації.
Дні: спр. — 25; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07).
Вiд роботи очікуйте лише приємнi сюрпризи, всі заплановані цілі буде досягнуто. У коханнi можливi змiни.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Лев (24.07—23.08). Партнери почнуть проявляти невдоволення вашими дiями. Незважаючи на досить вдалі моменти, робочi стосунки загострюватимуться.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Діва (24.08—23.09). Ваших близьких і рідних очікують важкі та напружені часи, проявіть до них увагу і надайте допомогу.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10). Ви вiдчуватимете ейфорiю впродовж усього місяця. Попереду приємнi, цікавi й не менш вдалi поїздки, відрядження. Багато цікавих людей увійде у ваше життя.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Скорпіон (24.10—22.11). Поспішайте взяти участь у всіх пропозиціях, це принесе вам незрівнянне задоволення. Ви поринете назустріч своїм мріям.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Стрілець (23.11—21.12). У вас з’явиться багато нових планів та ідей, які вдасться успiшно реалізувати. Можливі проблеми з друзями і покровителями.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Козеріг (22.12—20.01). Начальство поставить перед вами принципово нові цілі, з якими буде важко впоратися без сторонньої допомоги. Доведеться розрахуватися з боргами.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Водолій (21.01—19.02). Настає перiод компенсації: вам повернуть усi борги, але відповідні дії вимагатимуть і вiд вас.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.

Риби (20.02—20.03). У вирiшеннi сiмейних проблем також допоможуть друзi. Головне — пам’ятати, що найважливішим принципом є взаємодопомога, проявiть увагу до оточуючих. Наприкiнцi тижня влаштуйте домашню вечiрку.   Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Інша версія:

ОВЕН

Зросте обсяг роботи, але виконуйте тільки те, що вам до снаги. Інакше зіпсуєте стосунки з близькими та підірвете здоров’я. Знайдіть час на відпочинок. Намагайтеся не нав’язувати свою думку іншим, це може призвести до конфліктної ситуації. У вихідні близьким людям будуть необхідні ваші підтримка та увага.

ТЕЛЕЦЬ

Рівень вашої працездатності настільки високий, що нікому не зрівнятися з вами. Стримайте запал, інакше колеги почнуть дивитися косо. Можливі деякі проблеми через брак інформації. Не варто сперечатися з начальством, імовірні негативні наслідки. У вихідні зможете домогтися здійснення заповітного бажання.

БЛИЗНЮКИ

У вас з’явиться бажана свобода дій. Але нею треба розумно скористатися. Інакше можна влаштувати анархію та хаос. Намагайтеся спочатку думати, а потім говорити. Однак необхідно бути чесними із собою й тими, хто поряд. Вихідні можуть виявитися гарним часом для нових знайомств.

РАК

Можливий несподіваний поворот на краще в стосунках з тими, хто поряд. Якщо ви з кимсь посварилися, виникне можливість помиритися. Можете досягти значних успіхів у роботі. Гроші будуть надходити регулярно, але й витрати виявляться досить значними, тому говорити про поповнення бюджету не доводиться.

ЛЕВ

Будете не дуже схильні до спілкування. Важливі справи краще відкласти. В особистих і ділових стосунках причиною нерозумінь та конфліктів може бути поспіх. Ставтеся до інших з повагою, а в разі суперечок не забувайте про почуття гумору. Виявіть м’якість і терпіння щодо коханої людини. У вихідні відпочиньте від суєти й шуму.

ДІВА

Імовірна істотна зміна вашого кола спілкування. З колишніми друзями виявиться мало спільного, але з’являться нові знайомі. Будете працювати особливо продуктивно. Можуть виникнути труднощі та складні ситуації, знайти вихід з яких ви зможете завдяки допомозі старих друзів.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня можете зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно вам це… Утім результат ваших роздумів відомий заздалегідь: упертості вам не займати, і ви звалите на себе цей тягар хоча б зі спортивного інтересу. Вихідні рекомендується провести активно – вибратися з друзями за місто.

СКОРПІОН

Ви на порозі великих змін. Можете зважитися на нову роботу. Краще взяти ініціативу у свої руки, швидко приймати рішення та доводити почате до кінця. У вихідні не варто наполягати на своїй правоті, тому що незначна суперечка може закінчитися серйозною сваркою. Виділіть час для фізичних вправ.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно навести порядок у справах та речах. Тоді відразу відчуєте себе краще. Гарний період для очищення від усього зайвого, віджилого. Вам щаститиме в справах та спілкуванні, якщо займете активну наступальну позицію. У вихідні можливе покращення обстановки вдома.

КОЗЕРІГ

Перш ніж прийняти привабливу пропозицію, вам необхідно все продумати та з’ясувати важливі деталі, а не спокушатися й вірити обіцянкам. Бажано не вживати ніяких різких дій. У вихідні доведеться прийняти серйозне рішення, від якого можуть залежати ваші перспективи на найближче майбутнє.

ВОДОЛІЙ

Забудьте про свої образи, скиньте цей тягар, і ви відчуєте себе вільною та позитивною людиною. Краще налагодити стосунки з родичами, виправивши непорозуміння, які виникли останнім часом. Розпочаті справи слід обов’язково завершити, постарайтесь упоратися з цим завданням. Не час ризикувати та вплутуватися в авантюрні історії.

РИБИ

Настав час рішучих дій. Використовуй нові розробки і досягнення, щоб збільшити свою продуктивність. Не відволікайтеся на дрібниці, зосередьтеся на головному та значущому. У вихідні вибирайтеся на свіже повітря або відвідайте спортзал.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини