Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 17:40:57

Пригоди юних козаків

13.10.2016   13:16Агенцiя

12 жовтня Комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради провів захід присвячений Дню козацтва – «Козацькі забави» для вихованців клубів та їх друзів.12 жовтня Комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради провів захід присвячений Дню козацтва – «Козацькі забави» для вихованців клубів та їх друзів.

На заході було представлено 8 куренів з усіх-усюд Чернігівської землі, разом зі своїми отаманами вони вправлялися у силових та творчих змаганнях. Так, на території Чернігівського міського центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю звучали українські народні пісні, танцювався гопак, робилися автентичні фото з патріотичною атрибутикою та багато іншого.

Завдяки співорганізаторам заходу – Навчально-методичному центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності – козаки та козачки мали змогу дізнатися нові відомості про правила виживання у екстремальних умовах.

Незважаючи на те, що погода значно погіршилася – козацький дух допоміг нікому не змерзнути і в повну силу насолодитися неймовірно яскравим та цікавим заходом. Крім, змагань в урочищі Ялівщина, було проведено конкурс патріотичних малюнків на козацьку тематику. Найкращих майстрів було відмічено та нагороджено під час загального шикування.

«Нам все дуже сподобалося! Особливо станція, де ми мали вдягнутися у національні костюми та зробити пам’ятне фото» - Катя, клуб «Джерельце».

«Я перемогла в конкурсі малюнків, дуже старалася і рада, що зусилля не були даремними» - Тетяна, клуб «Червоні вітрила».

Завдяки партнерам та спонсорам заходів – Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту – всі учасники змагань отримали тематичні подарунки: карти України, збірники поезії українських авторів та яскраві блокноти для справжніх патріотів.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини