Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:00:19

Гороскоп на наступний тиждень 3-9 жовтня

02.10.2016   09:50Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Чекайте кардинальних змін як в особистому життi, так і в кар’єрi. Зміни і втрати перетворяться на новi можливостi. Друзi допоможуть подолати депресiю.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

 Телець (21.04—21.05). Постійні відрядження вплинуть на ваш світогляд. Варто відзначити, що дороги не завжди будуть легкими, вони можуть принести чимало випробувань та успіхів.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

 Близнюки (22.05—21.06). Ви можете очікувати повернення давнiх друзів, з якими доведеться ділити всі успіхи і розчарування. Саме друзі нададуть фiнансову підтримку. Наприкiнцi тижня чекайте на приємнi новини.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

 Рак (22.06—23.07). Вам належить зайнятися будівництвом майбутнього своїх дітей: вирішити їхні проблеми і допомогти з реалізацією планів. Перед вами вiдкриються джерела почуттів, сил, фізичних і духовних можливостей.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

 Лев (24.07—23.08).
Останнiм часом ви вiдчуваєте труднощi на роботi та вдома. У найважливіші та доленосні моменти життя поставить вас перед нелегким вибором і вам доведеться самому його зробити.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

 Діва (24.08—23.09). Попереду удача і такий бажаний підйом у роботі та особистих справах, спостерігатиметься зростання успіху та авторитету. Але поруч iтимуть втрати і розчарування, нелегкі духовні сумніви.
Дні: спр. — 4; неспр. — 8.

 Терези (24.09—23.10). Цілком можливо, що ви заплануєте переїзд і почнете шукати нові шляхи духовного розвитку. У цьому нелегкому процесі фатальну й одночасно щасливу роль відіграють ваші вчителі та наставники.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

 Скорпіон (24.10—22.11). Противники і партнери дещо гальмуватимуть вашi успіхи. Всі труднощі потрібно прийняти як неминуче. Завдяки цьому ви навчитеся стійкості, вміння керувати емоціями.
Дні: спр. — 6; неспр. — 9.

 Стрілець (23.11—21.12).
Цей тиждень принесе довгоочікувану реалізацію ідей i чималi прибутки. Радьтеся з близькими людьми, не мовчіть, щоб не залишитися насамоті і цим  не зруйнувати все те, що звели власноруч.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

 Козеріг (22.12—20.01). Вам удасться досягти намічених раніше цілей, отримати максимальну користь вiд справ, яким присвячували час і сили. Не все вдасться реалiзувати так, як ви хотiли, проте результат буде навіть краще за очікуваний.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

 Водолій (21.01—19.02). У коханнi гарантовані злети та падіння, очікуються як успіхи, так і втрати. На роботi доведеться витримати боротьбу зі своїми противниками та недоброзичливцями.
Дні: спр. — 3; неспр. — 6.

 Риби (20.02—20.03). Сміливо можете розраховувати на нову роботу, реалізацію ідей i зміну поглядів. Ваше кредо — протистояти всіляким догматам i активно шукати своє місце у цьому світі.
Дні: спр. — 5; неспр. — 8.

Інша версія:

Овен
Чітко сформулюйте мету та пріоритети і спокійно пливіть за течією. Усе поступово складеться на вашу користь. Скромність – прикраса мудрості, не забувайте про це, і тоді безліч можливих непорозумінь, незручностей і навіть конфліктних ситуацій обминатимуть вас.

Телець
Настав сприятливий момент для вільного вираження власних емоцій та почуттів. Не дратуйтеся через дрібниці, а наполегливо й послідовно йдіть до поставленої мети – тоді відчуєте справжнє духовне піднесення. Дружня вечірка в неділю остаточно розвіє смуток і покращить ваш настрій.

Близнюки
Цими днями у вашому житті навряд чи відбуватимуться важливі й динамічні події, отже, це сприятливий момент для релаксації та відновлення сил. Корисно якийсь час побути на самоті. Для вирішення фінансових питань більш вдалою виявиться друга половина тижня. Вам можуть нагадати про борги, у тому числі й моральні. Неділя подарує незабутні враження.

Рак
Невеличкі труднощі легко відступатимуть під вашим натиском, а більш серйозні тільки підвищить ваш бойовий запал. Не зволікайте, не втратьте слушної нагоди! Дружня рекомендація або пропозиція змінить ваш стан на краще, якщо, звичайно, ви підготуєтеся заздалегідь і не зіпсуєте все власною нерішучістю. Цього тижня варто спланувати фінансові витрати.

Лев
Не виключені ускладнення на роботі через розбіжності з керівництвом. Хто б не виявився правим у кінцевому підсумку, не слід розпочинати із цього приводу відкриті бойові дії. Контролюйте емоції, адже в запалі ви можете наговорити багато зайвого, про що потім довго шкодуватимете. Уже на початку тижня слід привести до ладу службові справи, завершити початі проекти.

Діва
Сприятливий момент для прийняття відповідальних рішень. Відбуватимуться нові події, які звільнять вас від сумних думок і подарують чималий заряд оптимізму. Подбайте про підвищення свого професійного рівня та розширення кругозору. Уважно поставтеся до здоров’я, виділіть час для профілактики різних захворювань.

Терези
Вам може здаватися, що ви заплуталися в ситуації, яка склалася. Пориньте у спокій і тишу для самопізнання. Імовірні кар’єрне зростання або поїздка за кордон. Не слід нехтувати сторонньою допомогою, бо ваші сили й можливості не безмежні. Пам’ятайте, свій світ багато в чому ми створюємо самостійно, отже, ставтеся до себе дбайливіше.

Скорпіон
З’явиться чимало способів домогтися бажаного. Не виключені отримання додаткового прибутку або просування службовими сходами. Будьте чемними й коректними з колегами та друзями – надмірна емоційність вам зараз тільки зашкодить. У вихідні зірки радять провести час подалі від дому, при цьому бажано кардинально змінити умови відпочинку.

Стрілець
Будьте далекоглядними, тримайте себе в руках – і тоді вам не доведеться каятися у своїх гріхах. Імовірне надходження цікавої інформації, дуже важливо правильно та своєчасно її використати. Протягом цього тижня постарайтеся частіше бувати на виду, це збільшить увагу до вас, дозволить підвищити власну самооцінку.

Козеріг

Самовладання та інтуїція допоможуть з честю вийти iз будь-якої ситуацiї та знайти вiдповiдi на всi питання, що цiкавитимуть вас. Аби не псувати настрою собi та іншим, виявiть більше терпіння до близьких і друзiв, а крім того, намагайтеся уникати спiлкування з малознайомими або неприємними вам людьми.

Водолій
Протягом цього тижня варто звернути увагу на своє здоров’я. У разі появи захворювання негайно йдіть до лікаря, не зволікаючи з обстеженням та лікуванням. Слушний період для творчості в будь-яких його проявах. Зможете істотно змінити навколишній світ, якщо захочете цим зайнятися.

Риби
Робота не вимагатиме від вас особливих зусиль, а отже, з’явиться можливість частіше бувати вдома. Уважніше поставтеся до своїх дітей, намагайтеся захистити їх від потенційно небезпечних ситуацій. Цей період варто присвятити домашнім і побутовим справам. Також це сприятливий момент для початку ремонту або проведення генерального прибирання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини