Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:07:13

Гороскоп на наступний тиждень 26 вересня - 2 жовтня

25.09.2016   10:08Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Сьогодні ваша думка може раптово змінитися на протилежне. Не варто лякатися подібної мінливості, ви тут ні при чому, просто день такий.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Телець (21.04—21.05). Вам доведеться весь час щось комусь доводити. Щоб не потрапити в халепу, довiртеся власнiй iнтуїцiї. Вихiднi присвятiть родинi.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Близнюки (22.05—21.06). Цей тиждень принесе вам чимало сил, проте надлишок енергiї може завдати чимало неприємностей. Шукаючи вихід, вона може завести вас не в той бiк. Будьте розсудливі.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Рак (22.06—23.07). Сьогодні вашi колеги та друзi будуть схильні відшуковувати таємний сенс у ваших словах і ображатися. Не давайте їм такої можливості. Наприкiнцi тижня чекайте несподiваних гостей.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Лев (24.07—23.08). Звичайно, краще б домовитися мирним шляхом, однак, якщо вас не бажають слухати, доведеться йти напролом. Сьогодні ви не можете собі дозволити відступити.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Діва (24.08—23.09). Якщо ви не в змозі оцінити те, що маєте, ви, ймовірно, цього не гідні. Любов, здоров’я і сім’я безцiннi. Щоб подолати фiнансовi труднощi, доведеться шукати додатковi джерела прибуткiв.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Терези (24.09—23.10). Ви будете розриватися між бажанням багато чого змінити і страхом втратити те, що маєте. Шукайте золоту середину. Сприятливими будуть службовi поїздки.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Скорпіон (24.10—22.11). Ваші успіхи та невдачі стануть надбанням громадськості, тож навчiться стримувати амбiцiї та приховувати свої почуття. Декому з вас вдасться пiднятися по кар’єрнiй драбинi.
Дні: спр. — 29; неспр. — 1.

Стрілець (23.11—21.12). Якщо у вас накопичилося занадто багато негативної енергії, постарайтеся направити її на яку-небудь добру справу. У вихiднi займiться домашнiми клопотами.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Козеріг (22.12—20.01). Останнiм часом доводиться багато працювати, тож про вiдпочинок годi мрiяти. Не варто ображатися на критику, тим бiльше що вашi друзi кажуть вам правду.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Водолій (21.01—19.02). Для того щоб привернути увагу протилежної статi, недостатньо змiнити iмiдж. У пригодi стане ваша чарiвнiсть, але незайвою буде i культурна обiзнанiсть.
Дні: спр. — 28; неспр. — 1.

Риби (20.02—20.03). Невелике розумове зусилля — і ви будете на коні. Залишилося лише здогадатися, в якому саме напрямку варто робити мозковий штурм. Несподiвано ви отримаєте цiкаву пропозицiю вiд партнерiв.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Інша версія:

Овен

Якщо виявите спокій і цілеспрямованість, то обов’язково досягнете бажаного успіху. Вам треба бути уважнішими при роботі з діловими паперами, документами або матеріальними цінностями. Завоюйте довіру начальства – і перед вами відкриються нові можливості. Можливі розбіжності з дітьми, але їх легко залагодити.

Телець

Вас переповнятимуть сили й рішучість, нестримне прагнення рухатися вперед дозволить змести на своєму шляху всі перешкоди. Удаватиметься зробити практично все, за що б ви не бралися. Намагайтеся зберігати гарні стосунки з начальством.  У спілкуванні з близькими будьте коректнішими у формулюваннях.

Близнюки

Робота, імовірно, вимагатиме повної самовіддачі. Якщо ви себе позитивно не оціните, на вас ніхто не зверне уваги. Саме час заявити вголос про свої достоїнства й заслуги. Бажано не занадто захоплюватися роботою, бо можлива перевитрата енергії. У вихідні намагайтеся бути в піднесеному настрої, якщо не вийде, то хоча б контролюйте свої емоції.

Рак

Тиждень досить спокійний і розмірений. На роботі знадобляться пунктуальність і витримка, з їхньою допомогою вдасться повною мірою продемонструвати свій професіоналізм. У вас вистачить сил упоратися з усіма труднощами, для цього постарайтеся більше дослухатися до своєї інтуїції. Вихідні присвятіть відпочинку.

Лев

Не починайте діяти, не визначившись з цілями, інакше час і сили будуть витрачені даремно. Матимете надзвичайно великі шанси вирватися з рутини – за наявності відповідного бажання ними варто скористатися. Можете розраховувати на допомогу та слушні поради друзів. Вихідні виявляться тихими і спокійними.

Діва

Бажано втихомирити свою уяву, яка надто розігралася, і не звертати уваги на необґрунтовані чутки. Усі досягнення цього тижня дуже цінні, але в найближчому майбутньому їх доведеться закріплювати й навіть відстоювати. Варто радіти тому, що нічого непередбачуваного не відбудеться. У вихідні до вас можуть приїхати родичі здалеку.

Терези

Бажано з обережністю поставитися до нових знайомств – ще невідомо, в які нетрі вони вас можуть завести. Плануйте, дерзайте, не відступайте від наміченої мети. У вихідні можливі дрібні домашні неприємності. Товариськість зробить вас душею будь-якої компаніїв.

Скорпіон

Життя обіцяє бути цікавим і насиченим. Вам доведеться поринати з головою практично в кожне поточне робоче питання, тож часу на особисте життя практично не залишиться. У вихідні теж буде подібна ситуація – на вас можуть налягти домашні турботи і проблеми. Однак усе-таки потрібно знайти кілька годин для повного відпочинку.

Стрілець

Намагайтеся не давати обіцянок, їх буде важко виконати, навіть якщо дуже захочеться допомогти. Побалуйте себе вишуканими стравами. Виявляючи дбайливість, відчуєте, що теж оточені увагою. У вихідні займіться активним відпочинком, поцікавтеся справами дітей.

Козеріг

Вам до снаги змінити стосунки з тими, хто поряд, причому на краще. Цього тижня зірки радять не вступати в суперечки, тому що вони не принесуть нічого конструктивного. Очікуйте на цікаву інформацію. Не забувайте про своє помешкання, постарайтеся приділити йому належний час.

Водолій

Опинитеся в центрі уваги, причому з повним запасом сил та енергії. Не намагайтеся виправити ситуацію, яка склалася, а спробуйте отримати корисний урок і чекайте на зміни. Не ставте начальству занадто багато питань, адже чим більше їх виявиться, тим більшим обсягом роботи вас можуть навантажити. Дозвольте собі відпочинок у вихідні.

Риби

Можуть скластися сприятливі умови для вияву ваших найкращих здібностей і рис характеру. Якщо будете активні, легко досягнете прогнозованих результатів. Можете звертатися до начальства з проханнями й побажаннями, воно буде прихильним до вас. У вихідні чекайте новин від близьких людей.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини