Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:09:38

Гороскоп на наступний тиждень 5-11 вересня

04.09.2016   14:36Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Можливо, що цього тижня ви познайомитеся з людиною, яка стане для вас духовним учителем. Озирніться уважніше, можливо, серед ваших друзів є саме така людина.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

 Телець (21.04—21.05). Попереду насичений тиждень. На вихідні заплануйте генеральне прибирання у квартирі та профілактичні заходи для зміцнення здоров’я.
Дні: спр. — 6; неспр. — 11.

 Близнюки (22.05—21.06). Цього тижня ви відчуєте в собі сильну потребу в оновленні. Вам захочеться скинути з себе колишні зобов’язання й отримати нові, хвилюючі враження.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Рак (22.06—23.07). У понеділок-вівторок можуть вiдбутися події, які змiнять ваше життя. Новi знайомства стануть початком нових справ.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Лев (24.07—23.08). Колишні зв’язки можуть видатися для вас не такими привабливими, як ранiше. На вихiднi все стабілізується, чекайте запрошення на вечiрку.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Діва (24.08—23.09). Цей тиждень буде сприятливим для зміцнення партнерства у подружніх стосунках. Може відбутися принципова розмова, яка відкриє очі на раніше приховані проблеми.
Дні: спр. — 8; неспр. — 11.

 Терези (24.09—23.10).
Від вас вимагатимуть об’єктивності та самокритичності, щоб скоригувати свою поведінку і деякі уявлення про життя. Після такого опрацювання відкриються нові сторінки ваших стосунків.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

 Скорпіон (24.10—22.11). Цього тижня можна вирушати в подорож, відвідувати храми, відкривати для себе культури країн і народів. На вихіднi займіться наведенням порядку в оселі.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Стрілець (23.11—21.12). На початку тижня можуть виникнути проблеми зі здоров’ям, тому рекомендуємо зайнятися лікувальними і профілактичними процедурами. У вас достатньо сил, щоб подолати будь-яку недугу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

 Козеріг (22.12—20.01). Ви зможете зробити безліч справ відразу і при цьому будете прекрасно почуватися. Якщо захочете зустрiтися з друзями, то краще це зробити наприкiнцi тижня.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

 Водолій (21.01—19.02). Більше часу проводьте з дітьми: ходіть iз ними на прогулянки, відвідуйте розважальні заходи. Вільних від сімейних обов’язків чекають романтичні побачення.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

 Риби (20.02—20.03). У тих, хто необтяжений сімейними турботами, цього тижня головною темою стануть любовні та партнерські відносини. На роботi можливi фiнансовi перевiрки.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Інша версія:

Овен
Бажання позбутися тягаря відповідальності та втекти від проблем може зіграти з вами злий жарт. Намагайтеся бути скромнішими, тоді погіршення матеріального становища вам не загрожуватиме. Може початися новий період у вашій трудовій діяльності, та, схоже, зі звичним неквапливим робочим розпорядком доведеться розстатися.

Телець
Щоб домогтися бажаного результату, доведеться пробиватися крізь перешкоди. Інтуїція вас не підведе. Можуть виявити активність вороги та конкуренти. Але друзі або високі заступники допоможуть згладити ситуацію, і спільними зусиллями вам удасться досягти компромісу.

Близнюки
На підтримку та допомогу розраховувати не доведеться, тож усі проблеми треба буде вирішувати самостійно. Не зашкодить обережність у діях, адже навіть дуже гармонійні на перший погляд ситуації можуть обернутися конфліктами. Упевнено та вчасно зробити свій вибір – от ваше найважливіше завдання.

Рак
Майже всі задумані плани реалізуєте, а колишні конфлікти благополучно залагодите. Не пропустіть цей золотий час і максимально повно використайте його. Ділові зустрічі увінчаються успіхом. У вихідні задумайтеся не тільки про сьогоднішній день, але й про найближче майбутнє.

Лев
Вам бажано бути активними та послідовними, налагоджуючи нові зв’язки й контакти. На очі начальству краще не потрапляти. Має надійти цікава інформація, обов’язково прийміть її до відома. До вихідних проясняться ваші реальні можливості, не виключена фінансова допомога від родичів.

Діва
Діліться навіть дрібними радощами, так ви зможете перетворити просто знайомих на хороших друзів. Якщо відчуєте приплив енергії, постарайтеся витратити її всю без залишку на досягнення своєї головної мети. Без сумніву, мир і гармонія в родині – повністю ваша заслуга, але нагадувати про це щомиті не треба.

Терези
Стрімкість у діях бажано притримати, навіть якщо здається, що ця якість може суттєво допомогти вам. Дослухайтеся до інтуїції, вона підкаже, як краще діяти. У вихідні задумайтеся про нові досягнення та плани на найближче майбутнє, зараз багато чого залежить виключно від вас, хоча й вимагає чимало зусиль.

Скорпіон
Якщо ви щось задумали, то зберіться з силами і просувайтеся вперед, а не тупцюйте на місці. Однак якщо ви й без того багато трудилися, то досить, не збільшуйте своє робоче навантаження, займіться собою. Нові події можуть порадувати вас і змінити на краще стан справ на роботі. У вихідні обов’язково виберіться на природу.

Стрілець
Покваптеся, не сидіть склавши руки, не витрачайте дарма цей золотий час, тоді ви багато чого встигнете. Будьте обережними й уважними у виконанні будь-яких справ. Намагайтеся не перенапружуватися на роботі, інакше це загрожує емоційним зривом на родичах або друзях.

Козеріг
Виявіть розумну обережність у бізнесі. Бажано розібратися з проблемами, що нагромадилися. Приготуйтеся відстоювати реалістичність своїх планів і задумів перед начальством. Гарні новини підбадьорять вас, але слід перевірити їхню правдивість. Вихідні краще провести на природі в приємній компанії.

Водолій
Можете довідатися багато нового про свою роботу, але не поспішайте що-небудь міняти, просто перечекайте. Імовірне виникнення напружених стосунків з колегами, начальством або старшими родичами. Швидше за все, це результат непорозуміння, краще відверто поговорити з ними й позбутися всіх сумнівів. У вихідні будьте лояльнішими до рідні.

Риби
Варто лише трохи потрудитися, як ваші задуми втіляться в реальність. Не випробовуйте терпіння тих, хто поряд, навіть безневинний жарт над ближніми може викликати неприємні наслідки. Швидше за все, отримаєте заслужену похвалу й підтримку начальства. У вихідні приділіть більше уваги родині.

Останні новини Чернігівщини

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті 12:36

Допомога при гострому мозковому інсульті входить до Програми медичних гарантій, пацієнт із підозрою на інсульт безоплатно отримує всю необхідну діагностику, а у разі підтвердження діагнозу – лікування. У Чернігівській області допомогу при інсульті надають 10 закладів, які мають договір з Національною службою здоров’я України.

Легендарний лікер Jägermeister: як виготовляється та як правильно пити? 12:28

Більше восьмидесяти натуральних компонентів, строго виважена рецептура та понад 80 років історії — все це характеризує один з найвідоміших лікерів у світі, Jägermeister.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини