Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:53:10

Чернігівська ТЕЦ профінансувала оздоровлення 190 дітей працівників

27.08.2016   10:23Агенцiя

Цього літа 190 дітей працівників КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» оздоровлено за рахунок підприємства. Про це повідомив керівник профспілкового комітету підприємства Геннадій Лавриненко.

За його словами, діти різного віку за три зміни відпочили на березі Азовського моря у смт. Кирилівка Запорізької області. «Вже багато років ТЕЦ співпрацює із дитячим оздоровчим закладом «Лазурні далі».

Там є все необхідне для оздоровлення і відпочинку дорослих та дітей – заклад пройшов відповідну сертифікацію та включений до державного реєстру», - зауважив Г.Лавриненко. Він додав, що діти мали насичену та змістовну програму літнього відпочинку. До речі, за правилами, що склалися на підприємстві, дітей до 3-х років один з батьків супроводжує безкоштовно.

Профспілковий керівник ТЕЦ також зазначив, що на оздоровлення дітей влітку підприємство витратило 640 тис. гривень. Раніше існувала пропорція, що 90% за дитину сплачує підприємство, 10% - батьки. Цього року було прийнято рішення, що ці 10% компенсуватиме профспілковий комітет ТЕЦ.

Директор КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» Олександр Шевченко наголосив, що підприємство вже десятиліття дбає про відпочинок дітей своїх працівників. І запевнив, що в майбутньому ця традиція не буде змінюватися.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини