Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:07:49

Активісти Чернігівського "Соколу" провели уроки патріотичного виховання для 1424 школярів

23.06.2016   09:16

1-18 червня активісти Чернігівського осередку ВГО «Сокіл» та Чернігівського центру підтримки добровольців проводили заходи для 1424 школярів 23-х Чернігівських пришкільних таборів.

У кінці травня активісти Чернігівського Соколу, запрошені Чернігівським міським відділом освіти на збори директорів міських пришкільних таборів, запропонували свої послуги національно-патріотичного виховання дітей.

Протягом тижня активно приймали запрошення від директорів та планували свій графік на наступні 18 днів червня.

Цілі, поставлені організаторами національно-патріотичного виховання школярів досягнуті та полягали у:
- спілкуванні з бійцями – захисниками України задля інформування про стан ситуації на Сході країни, школярі мають знати своїх Героїв, мають знати, на кого рівнятися;
- пропаганді здорового способу життя та любові до рідної землі, до України;
- пропаганді українського кінематографу;
- пропаганді української культури, мови, літератури.

«Ми відчуваємо, що зробили значний внесок у національно-патріотичне виховання молоді Чернігова. У кожного із півтори тисячі дітей ми бачили вдячність в очах, щирі посмішки та зацікавлені, інколи здивовані, обличчя. 28 заходів: патріотичні ігри, спілкування з бійцями, показ короткометражок, в результаті гарно проведений час та позитивний настрій для всіх. Вони просили нас приходити до них знову і знову, і тому декілька шкіл ми відвідували неодноразово. Інші ж мають намір запрошувати нас з наступного навчального року», - зазначила керівник Чернігівського обласного «Соколу» Маргарита Омеляненко.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини