Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:00:03

4 квітня - День веб-майстра

04.04.2016   07:09Агенцiя

Зараз ні у кого не викликає сумнівів той факт, що ця сучасна професія, котра з’явилася спільно з виникненням Інтернету - «веб- майстер», має місце не просто «БУТИ», а вже й встигла заслужити широку повагу, громадську вдячність, своєрідну легендарність і дивовижну самобутність.

Впроваджуючись в новітні тенденції загальнокультурного простору необхідно зауважити, що професіонали веб-майстри привнесли в нашу реальність особливий відтінок й колорит, проклавши своєрідний місточок для всіх бажаючих абсолютно природно використовувати ці новітні технології без необхідності поринання в нескінченні думки про те, як все це влаштовано.

Дивно: не багатьом відомі всі тонкощі, наприклад, професії металурга, як скажемо і не багатьом під силу освоїти будівельну справу, але і будівельник, і металург, як і багато професій в нашому світі, на цілком законних підставах, мають у тих чи інших календарях свої особливі дати - загальновизнані професійні свята. І подібна дата по відношенню до цієї поважної професії просто напрошується, а може навіть і назріла, але (станом на 2014-й рік) так ще й не набула якось зафіксована офіційним статусом. Може бути у зв’язку з цим, а може і з інших міркувань, з недавнього часу, а саме після 2010-го року, професійне свято веб-майстрів стало неформально відзначатися саме 4-го квітня.

Якщо навскидку уявити цю дату в цілому і цифровому, загальноприйнятому, з точки зору специфіки даної професії, а саме вміння поєднати технологію і дизайнерські, десь навіть художні рішення в практичній і користувальницької площині, то виходить вид - 404. Це недвозначно може бути сприйнято саме як прямий натяк. Але це хороший, позитивний натяк. Саме так всі сумлінні веб-майстри повідомляють всім нам і звичайно ж пошуковим машинам вельме користну інформацію.

Інформацію про відсутність запитуваної сторінки. Сторінки немеє - але це зовсім не означає, що її не буде взагалі. Наприкінці то кінців, вона цілком може і з’явитися. Вона може бути видалена, може бути випадково видалена, може і свідомо, але так було потрібно. У цьому нехай не сумнівається жоден відвідувач жодного сайту. Веб- майстер неодмінно буде в курсі.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.