Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 23:41:53

Ворожіння на Новий рік 2016: 10 найкращих способів

27.12.2015   21:21Агенцiя

Низку новорічних свят називають чарівними і казковими. Кожен, хто під Новий рік загадав бажання, обов'язково чекає і сподівається на диво.

Напередодні Нового року завжди хочеться заглянути в майбутнє і хоч трохи дізнатися, що нас чекає в наступному році Мавпи, а також дізнатися – чи є надія на те, що мрії стануть дійсністю. Чарівництво новорічної ночі дарує нам таку можливість.

Найпопулярніше ворожіння у новорічну ніч — написати своє заповітне бажання на папері, спалити його під перший удар курантів і розчинити попіл у келиху шампанського, потім ви повинні випити отримане чарівне зілля до останнього удару.
Легенда свідчить, що при виконанні всіх перерахованих вище пунктів ваше бажання обов'язково здійсниться. Щоб ви могли дізнатися про своє майбутнє в новорічну ніч Факти пропонують пропонують 10 способів ворожінь на Новий рік. Обирайте будь-який і дізнаєтеся, які сюрпризи для вас підготував рік Вогняної Мавпи.

1. Ворожіння із сірниками

Дізнатися про почуттях коханої людини за допомогою сірників вважається одним з найбільш точних і простих методів. До вогню під час ворожіння зверталися з давніх часів, як до самої могутньої стихії, наділяючи його божественною силою.

Тож, беріть з нової сірникової коробки два сірники і кріпіть їх вертикально на невеликій відстані одна від одної. Загадайте, який сірник буде символізувати чоловіка, а який – жінку. Потім запаліть їх, і спостерігайте за процесом згорання: якщо сірники схиляються один до одного, то це означає взаємні почуття загаданої пари; якщо одна із сірників не змінив свою форму, залишившись у вертикальному положенні, то це говорить про байдужість того, кого вона символізує. Про негативне ставлення скаже швидке відхилення сірника в протилежну сторону від іншого.

2. Ворожіння із гребінцем

Побачити вашого судженого уві сні допоможе новорічне ворожіння з гребінцем. Для цього перед сном не поспішаючи розчісуйте волосся чистим гребінцем, промовляючи: - суджений-ряджений, прийди до мене наряджений. Після чого лягайте спати, поклавши гребінець під подушку.

3. Ворожіння по коту

Якщо у вас в будинку є кіт, він допоможе вам дізнатися чи виповниться ваше бажання. Для цього подумайте, чого вам дуже сильно хочеться, і покличте кота. Уважно дивіться, який лапою кіт ступить через поріг. Якщо правою – бажання збудеться.

4. Візерунки на склі

Ще один простий спосіб відкрити таємницю майбутнього – заморозити скло. Для цього вам знадобиться невелике скло або дзеркало. Облийте його водою і опівночі віднесіть його на мороз (можна покласти в морозильник). Дочекайтеся, коли скло покриється візерунками і поверніться у тепло. А тепер починаємо ворожіння по узору: кола – в майбутньому році ви проживете в достатку, ялинковий візерунок – вас чекає багато роботи, квадратні візерунки – в майбутньому році вас чекають труднощі, трикутники, ромби – успіх і успіх будуть до вас прихильні.

5. Ворожіння на воді

Новорічне гадання на воді – ворожіння для володарів спритних рук. Крім ваших кінцівок нам знадобляться ще й дві склянки з водою. Заповніть одну із склянок водою до самих країв, загадайте бажання і моментально, практично не замислюючись, одним рухом руки перелийте воду в іншу склянку. А тепер дивимося на стіл, над яким ви робили маніпуляції. Якщо пролито не більше трьох невеликих крапель, то скажіть дякую природі за відмінну координацію, ваше бажання збудеться.

6. Ворожіння на папері

Напишіть на різних папірцях кілька своїх найпотаємніших бажань. Після того, як всі бажання розписані, приберіть їх під подушку. Вранці 1 січня першим ділом не йдіть у ванну чистить зуби, а засуньте руку під подушку. Перший папірець, який попадеться і буде тим бажанням, яке здійсниться в Новому році.

7. Ім'я чоловіка підкажи

Дівчата, хочете дізнатися ім'я майбутнього чоловіка? Ще б пак! Тоді після того, як куранти сповістять про настання Нового року, вийдіть на вулицю і підійдіть до першого ліпшого чоловіка і попросіть його назвати себе. Швидше за все, так і зватимуть майбутнього чоловіка, а в деяких, особливо рідкісних випадках – цей чоловік і буде вашим нареченим.

8. Ворожіння по льоду

Цим способом можете поворожити не тільки ви, але і ваші гості. Для цього в новорічну ніч видайте кожному бажаючому поворожити столову ложку. Нехай вони наберуть у ложки воду і винесуть їх на вулицю (можна покласти в холодильник). Хто гадає - повинні пам'ятати, де чия ложка лежить, тому що вранці по тому, як замерзла вода, вони зможуть дізнатися майбутнє. Так, якщо вода застигла з поглибленням, то, на жаль, цього року у цієї людини будуть неприємності, а якщо рівно або з горбком, – рік буде вдалим.

9. Ворожіння на воску

Розтопіть, в якійсь ємності, воскову свічку, опустивши ємність на поверхню гарячої води і вилийте віск в глибоку тарілку, наповнену водою прохолодною. В залежності від форми застиглого воску ви можете спробувати визначити своє майбутнє. Наприклад, підкова означає щастя в прийдешньому новому році, зірка передрікає отримання довгоочікуваної новини. Для трактування значень інших фігур з застиглого воску зверніться до своєї уяви.

10. Ворожіння на вірність

Буде потрібно: миска, вода, попіл, сіль, цукор, пасма волосся подружжя або пари. Одне з новорічних ворожінь допоможе дізнатися, чи будуть партнери вірні один одному в майбутньому році. У святкову ніч у миску наливають воду, кидають у неї щіпку золи, солі і цукру. Воду перемішують і кидають у миску обидві прядки волосся – волосся у кожної прядки повинні бути з'єднані. Результат визначають на ранок по розташуванню пасм. Якщо пасма подружжя з'єдналися – вони будуть зберігати одне одному вірність. Окремі пасма обіцяють подружню невірність одного або обох.

І пам'ятайте, передбачення – це зовсім не вирок, а лише одна з багатьох ймовірностей розвитку подій, а напрямок свого життя задаєте тільки ви самі. Виконання вам бажань.

fakty.ictv.ua

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.