Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:27:00

Гороскоп на наступний тиждень 19-25 жовтня

18.10.2015   09:53Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Перед великою кiлькiстю справ у вас опускатимуться руки, але не варто впадати у вiдчай. Поради та допомога друзiв будуть доречними для вас.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Телець (21.04—21.05). У понедiлок шалений перiод у вашому життi нарештi закiнчиться. Усе стане на свої мiсця. Займiться благоустроєм оселi.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Близнюки (22.05—21.06). Стан органiзму позначиться на вашiй зовнiшностi. Бiльше вживайте вiтамiнiв. Для кращого результату займiться спортом.
Дні: спр. — 25; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07).
Вам треба бiльше часу проводити з родиною. Спiльна вечеря з близькими та друзями додасть позитиву.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Крiм роботи та домашнiх клопотiв, у вас має бути й особисте життя. Не лежiть на диванi, коли навколо вирує життя.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Діва (24.08—23.09).
Вам удасться закласти мiцний фундамент нових дiлових стосункiв. Будь-якi фiнансовi пропозицiї треба ретельно обмiркувати.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Терези (24.09—23.10). У вас з’явиться можливiсть знайти новi джерела прибуткiв. Додаткова робота покращить фiнансове становище.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Скорпіон (24.10—22.11). У сiмейному та фiнансовому життi поки що затишшя. Зiрки рекомендують звернути прискiпливу увагу на здоров’я.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Стрілець (23.11—21.12). Вам доведеться прийняти важливе рiшення. Прислухайтеся до внутрiшнього голосу, робiть усе самостiйно i не йдiть усупереч бажанням.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Козеріг (22.12—20.01). Сюрпризи так i посипляться з усiх бокiв. Близькi та друзi зможуть вас здивувати. Постарайтеся не залишатися в боргу.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Водолій (21.01—19.02). Не пiддавайтеся настрою, це може зашкодити не лише справам, а й стосункам iз близькими.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Риби (20.02—20.03).
Вам набридло, що зусилля не дають бажаних результатiв? Спробуйте змiнити тактику i пiдiйти до проблеми з iншого боку.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Інша версія:

ОВНИ, уникайте дій за правилом «розділяй і володарюй», уміння досягти компромісу інтересів, завоювати пошану залізним терпінням і відповідальністю, сприятиме кар’єрним здобуткам і допоможе закласти базу успішної співпраці на майбутній рік. Опирайтеся на достойних супутників (нехай кермують) і до блиску шліфуйте партнерські взаємини. Працювати доцільно зі СТРІЛЬЦЯМИ, ДІВАМИ, ТЕРЕЗАМИ, ТЕЛЬЦЯМИ, РИБАМИ.

ТЕЛЬЦІ, вами ніхто не зловживає й не використовує у власних інтересах, залежність від обставин, чужих ресурсів, запитах є приписом долі. З Любов’ю та творчим вогнем трудіться на службі, дотримуйтеся посадової субординації, радо беріться за додаткові обов’язки, підробляйте на стороні. Нині ви солдат трудового фронту для якого прохання про поміч є святим обов’язком -- плата буде еквівалентною. І не прогавте своє кохання, зараз над вами пурхають любовні янголи!

БЛИЗНЮКИ, пильнуйте, аби матеріальні блага не стали яблуком розбрату з благовірними. Любовні стосунки проходять фазу «преображення», де вам відведено роль люблячого благородного партнера. Не підкачайте, подібне приваблює подібне! Одночасно слід змінити ставлення до професійної діяльності, закохатися в роботу, спрямувавши творчий вогонь в службове русло і тоді ваша кадрова цінність в колективі зросте, як у казці! Тримайтеся ТЕРЕЗІВ.

РАКИ, поставте власну гідність на п’єдестал, якщо ви не диктатор, а дбайливий сімянин, самоповага трансформується в колосальну віру в самого себе. А ця внутрішня впевненість здатна творити чудеса! Зараз активізуються спадкові риси, тому мир і благополуччя в сім'ї вкрай важливі, а коли тільки «пилятимете» рідних за недоліки, нічого путнього не вийде, яблуко від яблука не далеко падає, просто любіть їх і допомагайте у всьому! І нехай робота стане вашою Музою, тоді вдасться спрямувати службове судно в успішному напрямку.

ЛЕВИ, прибуткова сфера нині під крилом фортуни, тож багатійте, а здобутками неодмінно діліться з оточенням! Намагайтеся отримати максимальну вигоду від збігу обставин, можете заводити потрібні знайомства, яким судилося позитивно вплинути на майбутнє. Ради продуктивного результату сконцентруйте енергію на найважливіших напрямах діяльності, за умови що вона приносить вигоду, гроші, не шкодить здоров'ю. Тримайтеся ТЕРЕЗІВ.

ДІВИ в зеніті популярності, харизма палає, відкриваючи скрізь двері. відпустіть тугі паски, економити на копійках не треба, розкошуйте, не відмовляючи собі ні в чому, і неодмінно побавте інших подарунками, профінансуйте потреби домочадців. Наказ «хочу» є першочерговим, а «треба» почекає, насамперед слід реалізувати заповітні бажання, у вас благословенні ділові партнери, тож разом вдасться гори перевернути!

ТЕРЕЗІВ де не посій, там і вродяться! Ви презентабельний лідер, що встигає одночасно воювати на передовій і таємному фронті з максимальною продуктивністю. Робіть наполегливо те, що вважаєте за потрібне, і пильнуйте, аби це не завдало шкоди сім’ї, узгоджуйте все з рідними. Якщо підкачало здоров’я, саме час зайнятися профілактичними заходами.

СКОРПІОНИ, нині на життєвій сцені розігруються сценарії кармічних подій пов'язаних з владою, відповідальністю, кар'єрними амбіціями, де вас оточують авторитетні персони, яким ви зобов'язані. Тому коли щось йде врозріз з планами, значить так треба. Старайтеся чужу допомогу використовувати для власних потреб і не сурміть про сокровенне довкола. Тримайтеся друзів (то благословенні посланці Творця), частіше усамітнюйтеся, аби приймати правильні доленосні рішення.

СТРІЛЬЦІ, рейтинг в соціумі зашкалює, у сильних світу цього ходите фаворитом, тож мерщій на відбудову кар’єри! Одночасно укріплюйте приятельські узи, але не за рахунок меркантильних інтересів, а керуючись духом братерства, єдністю світогляду, що стане запорукою життєвого процвітання, лідерського авторитету. Ваша творча роль в колективі – забезпечити порядок, стати оплотом надійності, справедливим арбітром.

КОЗОРОГИ, час зайняти вигідну нішу в посадовій ієрархії. З радістю поспішайте на роботу, де вас зігріє сонце кар'єрного успіху. Високі покровителі є, робота творча, цікава, так що перспективи зростання дуже привабливі, тільки гармонізуйте себе й не пріть навпростець. Крокуйте уторованим шляхом, не намагаючись отримати все і відразу.

ВОДОЛІЇ, ваш світогляд «трансформується», жити по старим принципам, ідеалам вже не можна, вони себе морально вичерпали. Втім у соціумі свої правила, тому постарайтеся гармонійно вписатися в його закони, навіть коли це викликає бурхливий протест, діватися нікуди, головне бути чесними, порядними й не заплямувати власну совість. Опирайтеся на партнерів, самотужки каші не зварите. Події тижня несуть кармічний підтекст, тож дізнаєтеся чимало цікавого.

РИБИ, прийшов час розплати, якщо комусь заборгували серцем, справами, грошима -- надолужуйте упущене. А коли вам хтось винен і бойкотує повернення, істерик не влаштовуйте, насильно милий не будеш, потерпіть, усмиривши Его. Сліпе потурання споживчим бажанням небезпечне, зважте все «за і проти» і старайтеся для підтримки здорового балансу більше працювати на віддачу, бо війна интересів буде в збиток.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини